- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Tails111
üzenetére
Hát az nem DS3
Igen még régebben volt minden slotban, és anno ifjonc korában Auto-n ment és persze ugyanez vot... A fesz alap 1,8 helyett viszont már ősidők óta 2,2-őn szánkázik,bár még mindig mehetne feljebb 0.1-et
Sajnos nálam nincsenek meg az "eszközök" és a gép bent van egy rokonomnál egy egyetemen,ahol az egész rendszert kívül-belül-keresztbe-kasul átvizsgálták már(3 napja folyamatosan) eddig és mondom külön minden hw jó
A RAM-ok pedig most asszem lassan 3 órája futnak hibátlanul,de estére is fennt lesznek hagyva.... Ez már tényleg csak az alaplappal vanló antikompatibilitás lehet(szép szó
) Úgyhogy most tanácstalan vagyok 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Tails111
üzenetére
Persze,nem ugrom bele így egyből, ne aggódj
De már 3 napja futnak folyamatosan a tesztek és külön külön semmi nem hibázik
Ezzel most mit csináljak?
Most néztem meg viszont a lapom adatait és elvileg nem támogatja az 1066os RAMokat
A memteszt is megy egy ideje és nincs hiba,szóval a modulok önmagukban úgy néznek ki nem hibásak
Te milyen lapban használod őket??
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Flint 2 OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Exkluzív órák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI Alaplap
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van egy olyan sejtésem, hogy szándékosan csak 2gigát kezel a 32bites vista, hogy lassacskán térjenek át az emberek a 64bitre.

Én is megnéztem,meg nagybátyám is hogy mit szeret a lap és 1Gigás A-Data modul nem volt 
Igen még régebben volt minden slotban, és anno ifjonc korában Auto-n ment és persze ugyanez vot... A fesz alap 1,8 helyett viszont már ősidők óta 2,2-őn szánkázik,bár még mindig mehetne feljebb 0.1-et
Sajnos nálam nincsenek meg az "eszközök" és a gép bent van egy rokonomnál egy egyetemen,ahol az egész rendszert kívül-belül-keresztbe-kasul átvizsgálták már(3 napja folyamatosan) eddig és mondom külön minden hw jó
A RAM-ok pedig most asszem lassan 3 órája futnak hibátlanul,de estére is fennt lesznek hagyva.... Ez már tényleg csak az alaplappal vanló antikompatibilitás lehet(szép szó
De már 3 napja futnak folyamatosan a tesztek és külön külön semmi nem hibázik