Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
válasz
subaruwrc #4271 üzenetére
Tudom, néztem is, dehát 3x annyit nem ér, mint az 1066-os.....
Amúgy kivan a tököm, mert már megfogadtam, hogy több ddr2-t nem veszek. Ezek a D9GMH Micron -ok faszán mentek 1200-on, még 4-en is. Nem voltak szétfeszelve, fasza hűtés volt rajtuk, tehát vigyáztam rájuk, és migis behalt 2 modul. Ez nagyon nem várt plusz kiadás volt, pont a legrosszabbkor. A 4 giga pedig muszáj.......
Az új ramok 2*2 G.Skill 1066 TT Edition, szépen mennek, a hűtésük elég hatékony, de nem tuningra vannak kitalálva. 5:6 aránynál 1120-at sikerült kihozni belőlük, 1:1-ben pedig 1080-at. Ez a szinkron hajtás megdolgoztat mindent rendesen, de van is látszatja. Egyedül a mem olvasás kicsit gyenguska, (9500), a többi viszont nagyon jó. Így használom szinkronban, a teljesítmény kielégítő, és nem is lehet már nagyon javítani rajta. PL10 és moderate, PL9 szinkronban azonnal szarrá fagyasztja az egész gépet, strong beállítással post még van, de semmilyen normál fesszel nem sikerült elérni a win indítóképernyót. talán még a subtiming-ekkel lehetne varálni, de már ígyis unom az egészet, és egyszerűen leszarom........
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Magisk
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged