Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ImI87

őstag

válasz subaruwrc #4271 üzenetére

Tudom, néztem is, dehát 3x annyit nem ér, mint az 1066-os.....

Amúgy kivan a tököm, mert már megfogadtam, hogy több ddr2-t nem veszek. Ezek a D9GMH Micron -ok faszán mentek 1200-on, még 4-en is. Nem voltak szétfeszelve, fasza hűtés volt rajtuk, tehát vigyáztam rájuk, és migis behalt 2 modul. Ez nagyon nem várt plusz kiadás volt, pont a legrosszabbkor. A 4 giga pedig muszáj.......

Az új ramok 2*2 G.Skill 1066 TT Edition, szépen mennek, a hűtésük elég hatékony, de nem tuningra vannak kitalálva. 5:6 aránynál 1120-at sikerült kihozni belőlük, 1:1-ben pedig 1080-at. Ez a szinkron hajtás megdolgoztat mindent rendesen, de van is látszatja. Egyedül a mem olvasás kicsit gyenguska, (9500), a többi viszont nagyon jó. Így használom szinkronban, a teljesítmény kielégítő, és nem is lehet már nagyon javítani rajta. PL10 és moderate, PL9 szinkronban azonnal szarrá fagyasztja az egész gépet, strong beállítással post még van, de semmilyen normál fesszel nem sikerült elérni a win indítóképernyót. talán még a subtiming-ekkel lehetne varálni, de már ígyis unom az egészet, és egyszerűen leszarom........

Új hozzászólás Aktív témák