- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
válasz
subaruwrc #4271 üzenetére
Tudom, néztem is, dehát 3x annyit nem ér, mint az 1066-os.....
Amúgy kivan a tököm, mert már megfogadtam, hogy több ddr2-t nem veszek. Ezek a D9GMH Micron -ok faszán mentek 1200-on, még 4-en is. Nem voltak szétfeszelve, fasza hűtés volt rajtuk, tehát vigyáztam rájuk, és migis behalt 2 modul. Ez nagyon nem várt plusz kiadás volt, pont a legrosszabbkor. A 4 giga pedig muszáj.......
Az új ramok 2*2 G.Skill 1066 TT Edition, szépen mennek, a hűtésük elég hatékony, de nem tuningra vannak kitalálva. 5:6 aránynál 1120-at sikerült kihozni belőlük, 1:1-ben pedig 1080-at. Ez a szinkron hajtás megdolgoztat mindent rendesen, de van is látszatja. Egyedül a mem olvasás kicsit gyenguska, (9500), a többi viszont nagyon jó. Így használom szinkronban, a teljesítmény kielégítő, és nem is lehet már nagyon javítani rajta. PL10 és moderate, PL9 szinkronban azonnal szarrá fagyasztja az egész gépet, strong beállítással post még van, de semmilyen normál fesszel nem sikerült elérni a win indítóképernyót. talán még a subtiming-ekkel lehetne varálni, de már ígyis unom az egészet, és egyszerűen leszarom........
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Windows 11
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen monitort vegyek?
- Vallás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest