Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo19
aktív tag
Én annyira nem értek hozzá, de szerintem ha a gép nem indul újra nem fagy, tehát nincs semmi gond vele akkor az a beállítás jó és lehet használni 24/7-ben. Engem nem zavar ha a memtest86 hibát dob ki rá vagy hibázik egy kicsit a ram ha az nem észrevehető. Természetesen a fesszel ésszel bánva +0,3V-nál többet nem adva neki értem a stabil tuningot. Tehát szerintem ha játékok alatt nem fagy, nem indul újra stb és az Orthos is megy legalább 3órát akkor nyugodtan lehet használni a memóriát azzal a beállítássa, még akkor is ha a memtest86 esetleg hibát dob ki rá. Ez az én véleményem de kérlek javítsatok ki ha nagy butaságokat írtam le, vagy más a véleményetek
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Magisk
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest