- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Akitől vettem,éppen most próbál valami cserét elérnia szállítójánál (mivel nem volt garis....).Amúgy pont a borda hiánya miatt elég gyakran fogdostam a ramot használat közben,de sosem volt túl forró.
3 házhűtő van a gépben (12-es elől-hátul,9-es oldalt),és a lapom sem ment még 50 fok fölé.Amikor meg ezek a 40fokok voltak,levettem a ház oldalát.
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
Nalam volt 3x2x1G geil ultra. Ebbol az elso pakk 2.1V-n vitte a 970-et cl5-ben es cl4-el a 900-at, nemtom mennyire volt stabil nem haver ramjai voltak es nem teszteltem annyira sokat. A masodik ketto az erdekesebb. Nalam csak 2.1V-t adhatok es ott biza szarik bootolni kb 860 felett cl5-felett. viszont havernak 2.2V-n win bootol 1000-en is, de asszem nem maximalisan stabil. szal van valami határfeszultseg 2.1 es 2.2V kozott. Szal nekem nincsenek annyira rossz tapasztalataim rola.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Star Trek
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest