- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- UHD filmek lejátszása
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Akitől vettem,éppen most próbál valami cserét elérnia szállítójánál (mivel nem volt garis....).Amúgy pont a borda hiánya miatt elég gyakran fogdostam a ramot használat közben,de sosem volt túl forró.
3 házhűtő van a gépben (12-es elől-hátul,9-es oldalt),és a lapom sem ment még 50 fok fölé.Amikor meg ezek a 40fokok voltak,levettem a ház oldalát.
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
Nalam volt 3x2x1G geil ultra. Ebbol az elso pakk 2.1V-n vitte a 970-et cl5-ben es cl4-el a 900-at, nemtom mennyire volt stabil nem haver ramjai voltak es nem teszteltem annyira sokat. A masodik ketto az erdekesebb. Nalam csak 2.1V-t adhatok es ott biza szarik bootolni kb 860 felett cl5-felett. viszont havernak 2.2V-n win bootol 1000-en is, de asszem nem maximalisan stabil. szal van valami határfeszultseg 2.1 es 2.2V kozott. Szal nekem nincsenek annyira rossz tapasztalataim rola.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Silvercrest Rajztábla
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest