Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Akkor valószínű,hogy a ninja mellé még úgy se férne be...hát mindegy,akkor marad a hr-07.
-
hülyegyerek
addikt
Mivel a mostani ramom szerintetek a meleg miatt adta meg magát,a következő párosra már most tervezem az aktív hűtést,csak nem tudom,melyik a jobb: OCZ XTC memory cooler (2db 6-os ventivel),vagy HR-07.
Van valakinek tapasztalata valamelyikkel?
[Szerkesztve] -
hülyegyerek
addikt
Akitől vettem,éppen most próbál valami cserét elérnia szállítójánál (mivel nem volt garis....).Amúgy pont a borda hiánya miatt elég gyakran fogdostam a ramot használat közben,de sosem volt túl forró.
3 házhűtő van a gépben (12-es elől-hátul,9-es oldalt),és a lapom sem ment még 50 fok fölé.Amikor meg ezek a 40fokok voltak,levettem a ház oldalát.
[Szerkesztve] -
hülyegyerek
addikt
Üdvözlet.
Vettem decemberben 2x1Gb 800-as MicronD9DQW ramot.Megjött postán,bedobtam a gépbe,ki is írta,hogy 2Gb Dual Channel PC6400.Akkor nem foglalkoztam vele többet,mivel szépen ment 4-4-4-12-n,többet meg nem akartam kihozni belőle.
Kb. 2 hónapja kezdődtek a gondok,a gép kidobált játékból,állandó fagyás,kékhalál volt.
Először a lapra gyanakodtam,de később kiderült,hogy az egyik ddrmodul rossz,nem is indult el azzal az eggyel a gép.
Szerntetek ez normális,hogy 5 hónap használat után adja meg magát egy ram? (2,15V-on hajtottam,az alapfesze pedig 2,1V....)
Valamint ez szerintetek gyári hiba,vagy valami itthon tett be neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- További aktív témák...
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest