- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek #290 üzenetére
7végén mind a két véglet megvolt, tudom miről beszélsz!
-
laragirl83
őstag
válasz
hülyegyerek #279 üzenetére
en sajnos vettem ocz xtc-t, azzal nincs is baj, hogy kellemesen es total kussban behuti ramot, de a kromozott fem raccsal a ventiken TUL SOK helyet foglal!!
nalam eppen befert freezer7pro es hdd koze, sot... hozza is ert mind2hoz.
igy az lett a vege, hogy otromba modon szetfeszitettem femracsot rajta (kuka lett) es a 2 OCZ ventit (na ezmondjuk megeret) pillanatragasztoval osszetoltam, majd jo kis befottes gumival felfogattam, ahogy kell. igy teljesen jol elfer, szebben is vilagit, meg jol huti is a modulokat!
de ezert par honapja kozel 8 ezer Ft-ot adtam... kar volt, igy utolag azt mondom, fele annyi penzbol veszel 2 db papst ventit es felapplikalod ugyanugy..... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek #286 üzenetére
Szerencséd, hogy nincs fűtésszezon.
Kérdés, hogy vízhűtést használsz-e vagy sörhűtést ilyen meleg hónapokban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek #284 üzenetére
Jó cucc, nem arról van szó. Csak van olcsóbb és hatásosabb megoldás is. Viszont hangosabb, az igaz mint a sima borda.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek #279 üzenetére
Elég rá egy sima 8-as venti, nem kell erre költeni sztem. Befőttes gumival rögzíted és kész (ahogy Soak-tól tanultam
).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek #254 üzenetére
Próbáld gariztatni. 2,1 és 2,15V között nincs nagy különbség de sajnos ha nem hűtöd aktívan akkor a borda hiánya miatt hamarabb megfőhet főleg ilyen melegben. Ha hűtöd akkor meg pont az a jó ha nincs borda, mert akkor közvetlenül a chipet éri a hűs szellő ami hatásosabb.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
hülyegyerek #254 üzenetére
Megmondom mi tett be neki a nagy meleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest