Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek #290 üzenetére
7végén mind a két véglet megvolt, tudom miről beszélsz!
-
laragirl83
őstag
válasz
hülyegyerek #279 üzenetére
en sajnos vettem ocz xtc-t, azzal nincs is baj, hogy kellemesen es total kussban behuti ramot, de a kromozott fem raccsal a ventiken TUL SOK helyet foglal!!
nalam eppen befert freezer7pro es hdd koze, sot... hozza is ert mind2hoz.
igy az lett a vege, hogy otromba modon szetfeszitettem femracsot rajta (kuka lett) es a 2 OCZ ventit (na ezmondjuk megeret) pillanatragasztoval osszetoltam, majd jo kis befottes gumival felfogattam, ahogy kell. igy teljesen jol elfer, szebben is vilagit, meg jol huti is a modulokat!
de ezert par honapja kozel 8 ezer Ft-ot adtam... kar volt, igy utolag azt mondom, fele annyi penzbol veszel 2 db papst ventit es felapplikalod ugyanugy..... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek #286 üzenetére
Szerencséd, hogy nincs fűtésszezon.
Kérdés, hogy vízhűtést használsz-e vagy sörhűtést ilyen meleg hónapokban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek #284 üzenetére
Jó cucc, nem arról van szó. Csak van olcsóbb és hatásosabb megoldás is. Viszont hangosabb, az igaz mint a sima borda.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek #279 üzenetére
Elég rá egy sima 8-as venti, nem kell erre költeni sztem. Befőttes gumival rögzíted és kész (ahogy Soak-tól tanultam
).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek #254 üzenetére
Próbáld gariztatni. 2,1 és 2,15V között nincs nagy különbség de sajnos ha nem hűtöd aktívan akkor a borda hiánya miatt hamarabb megfőhet főleg ilyen melegben. Ha hűtöd akkor meg pont az a jó ha nincs borda, mert akkor közvetlenül a chipet éri a hűs szellő ami hatásosabb.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
hülyegyerek #254 üzenetére
Megmondom mi tett be neki a nagy meleg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged