Aktív témák
-
deedee
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
a download limit alapból 84-en volt,levittem 70-re,most csak 6-ot tölt...Eddig bevált a tanácsod,THX.....
most látom,mégsem jött be.....Akkor leviszem 60k-ra....
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
hali!
strongDC++ 1.00rc9f-nél hogyan kell beállítani,hohy csak 5 letöltés menjen egyszerre?most éppen 7 megy és ez chello light-nál nagyon szétosztja a sávszélt....
thx -
deedee
őstag
na csináltam egy rendszervisszaállítást....Szerencsére éppen tegnap csináltam visszaállítási pontot.....Most megy a buli.....Valami vírus volt talán a baj okozója?
-
deedee
őstag
gondban vagyok!
rákattintok a bcdc++ indító ikonjára és erre újraindul a pc....Már 5-ször eljátszotta...Más programok rendesen mennek...MI lehet a gond?
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Le Mans Ultimate
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kés topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest