Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Erdőben meglehet a 60 fps (ultrán), de a városokban lecsökken az fps, mert a játék optimalizálatlansága droppoltatja a videókárátyák órajelét.
Tehát hiába tud a kártyám 1080 mhz-et csak 600-700 on ugráltatja a városban (minimumba is). Emiatt van az fps dropp. Városokba nem emiatt nem járok mert felhúz
SSD-vel sem jobb a város

Tehát egyetértek, aki azt mondja, hogy Chernoban 60 fps-en "locsol" (ultrán) az IMAX 4K-3D-ben vetít..
MÁS: Valaki volt már darálni a börtönszigeten? Milyen? Mennyi idő átúszni?

-
1m1s
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
500+ órám van a játékban, de egy ideje nem játszottam vele, most tettem újra.Ismerem ezeket a beállításokat, bár tény hogy nem állítottam még be mindent, de azok nélkül se 15fps-nek kellene lennie.
Mikor megvettem a játékot ennél sokkal jobban futott, valamit nagyon elrontottak...
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Satechi aluminium for MAC US vezetékes billentyűzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest