Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Az event az hunt menüből indítható. Egy inkább vicces, mint komoly event.
Esca szint kritérium. Bár még nem néztem, de azt jelenti, hogy 10-50-be most már nem csatlakozhat be hülye lvl1-es fegyveres társ. Vagy csak nem nyomhat Ready-t míg nem a kellő szintű fegyver van nála.
-
.LnB
titán
Vault-ba kukkantsatok be.
-
Busterftw
nagyúr
Pont ahogy Joccc07 irta, a slayer link nelkul is lesz mindenbol dogivel.
A content hamar elfogy, szoval marad a grind kb, nincs mire kolteni es a daily loginokbol eleve jon patrol es hasonlok.Latom azert itt mindenki csak eljutott arra a szintre, hogy a jatek (hosszabbtavu) gondja a content hiany
Az is gond, hogy egy csomo dolgot probalgatnak, szoval az uj patchek is nem fognak masrol szolni mint:
Emote wheel redesign, trial redesign, heroic escalation wtf... kutyat nem erdekli.Itt az aktualis roadmap, szoval lesz majd uj Radiant behemoth, ha szerencsesek vagyunk nem egy Radiant Embermane
, meg ez a Radiant Season:
"Right now, we’re creating a brand new Behemoth, environment, legendary weapon, armour set, cell, and talents.
En ezt nyarra vagy oszre tippelem, mert ugye most jon a husvet event, szoval megint honapokig semmi.Gyertek inkabb Deep Rock Galacticot jatszani
-
-
kory24
őstag
Az már most is érték.
Sok combat merits kell még :)Nekem még nem adott, de egyik társamnak igen
Egyébként most, hogy kész vannak insták, mi lesz majd cél?
Egyelőre farmolok, hogy kinyissam slayer path minél jobban de ugye előbb utóbb az is meglesz, minden héten begyűjtöm trial 300sm, de ugye előbb utóbb ott is megveszem ami kell.
Aztán vajon jönnek új tartalmak, kihívások?
Új esca vagy hasonló?Vagy előbb utóbb ha kb mindent elértem, akkor vége? :O
-
Joccc07
addikt
Majd mikor a bounty token lesz nálad is az érték.
A többi annyi van, hogy nincs mire elkölteni. Annyi Patrol key-em van, hogy soha nem fog elfogyni.
A slayer link ugyanolyan szar egyébként mint megjelenéskor. Amikor berakták 2 napot élt aztán kivették. Majd javítás után (2 hónap) visszatették, de ezek szerint még mindig nem jó.
Adott már koronát neked? -
kory24
őstag
válasz
Busterftw #582 üzenetére
Miért értékelem túl?
Ha egyébként is jatszok adott illetővel, akkor jól jön ingyen olyan plusz, mint bounty tokenek, patriol kulcsok vagy pár ezer pénz.
Oké, nem halok bele, hogy elúszott 3 ládám, de működhetne normálisan is, nem most indult ez a game...
Akkor ott van még hg-n rendszeresen beakadó valomyr hang is.
-
kory24
őstag
Köszi.
Kissé felbosszant bugos játék.
Most ez a lady luck.De én a slayer linkkel is szívok.
2x jartam már úgy, hogy kész volt a link, még 2-3 nap kellett, hogy nyitható legyen, közben egy másik személlyel indítottam új linket és ez a régi ami már kész volt csak úgy eltűnt....
Aztán úgy csináltuk 3an, hogy egyszerre közöttük egymással a linkeket így egyszerre lett nyitható a 2 linkem. Kinyitottam elsőt, de a 2. is eltűnt...Mi lenne, ha 3 linket szeretnék egyszerre....
-
Busterftw
nagyúr
Fejlesztok Redditen kidtak egy kis infot a reworked Trialokrol. (Patch 1.5.6 es 1.6.0)
Szoval elvileg "konnyebb" lesz a Trial, legalabbis a gear miatt nem nagyon kell aggodni.Csinalhatnak ez Escalationnel is, mert sokan azert nem reforgolnak, hogy le tudjak tolni az Escakat. Jo lenne ha a reforge csak a HG-kat erintene.
-
Joccc07
addikt
25-én érkezik a szokásos húsvéti event. link
-
.LnB
titán
Na, a Dauntless nehézségű trail nem lesz szólózva részemről. Az atom nehéz. Nem elég, hogy instant one hit bármilyen érintés a behemót részéről, de még van 4-5 nehezítő körülmény. Mint amikor Skraev leteszi a hógömböt, és nem látni semmit. Random jégcsapok csapnak fel a földből. Ráadásul deep freeze is van, amivel a stamina sokkal jobban fogy. Ergo, szerintem lehetetlen kimozogni ezt a sok mindet.
Embert meg nem találni rá teambe, mert gondolom mindenki 4es stack-ben megy oda, nem randomokkal.
Brutál nehéz na.A sima triált viszont leszólóztan 3 csillagra. [kép]
Ha ilyen lesz ez a nehéz Escalation is, akkor azt csak kész csapat fogja tudni megcsinálni. -
kory24
őstag
Ja értem.
Sok újítás össze zavar már....Valami olyat is olvastam, hogy trialba nem fog számítani /előnyt jelenteni a reforgok adtak plusszok???
Ez valóban így van?
Mert az kibacas aki direkt azért vitt ki több fegyvert is 10x....Bár tőlem trial még távol, de én is 4 fegyvert viszek :D
-
Joccc07
addikt
válasz
Busterftw #566 üzenetére
Igen, pontosan. Időhúzás. Ezek a contentek a kezdőknek teljesen jók de nekünk már kevés. Heroic Esca az több mint felesleges. Minek? Mit adhat? Urska csak akkor jön? Akkor ki fog menni rajta? A veterán? Annak már megvan az urska weapon összes. Így azok kilöve. A kezdő nem fog felmenni mert azt se tudja mi van. Inkább belenyugszik, hogy oda kevés és tovább áll. Attól, hogy kezdőként van egy weapon lvl 20 meg nem tudja rendesen használni. Nincs meg a skill-je hozzá.
Az új változatokkal csak az a baj, hogy a deepfrost skarnt egy életre megutáltam a kalapácsos feladat miatt. Ennek sok értelme volt.
-
Busterftw
nagyúr
Viszont idobe telik, mig lemegy a raid es sokkal osszetettebb.
10 eve jatszottam szoval nem tudom hogy megy most, de oda kellett koordinacio, hogy lemenjen. Itt ha van jo builded es megy a dodge, akkor megvagySzoval tobb kontent kell nem pedig extra nehezites, mert a sebzesen es a behemoth HP-jan kivul minden ugyanaz lesz kb.
Szerintem erre tokeletes volt a Trial Hardon meg Dauntless-en. -
kory24
őstag
Ezek a különböző erősségű escák, amik a mappokon vannak?
-
Busterftw
nagyúr
En is igy latom.
Igy is vannak "nehezitesek" csak inkabb az idohuzo kategoria
Mar az is segitene ha lenne tobb fele behemoth, amiknel mashogy kell mindig harcolni.Kb mint a WoW bossok. Eltartott egy ideig, amig megtanultad a tamadasokat stb es ugy ment le. Legutobb kaptunk egy Urskat, meg egy ujabb Embermane/Skarn/Gnasher valtozatot.
Tobb, valtozatos es igy nehezebb behemoth/content kene, nem pedig egy heroic esca, ami ugyanaz, csak a damage szorzot feltoltak 2x-re. Mert kb ennyibol fog allni a heroic esca.
-
.LnB
titán
Normal Escalation
Required: 5
Recommended: 10
Hard Escalation
Required: 14
Recommended: 18
Heroic Escalation
Required: 18
Recommended: 20Ennek ellenére, én tegnap úgy letoltam a normal esca-t lvl1-en, mint a huzat.
(Patch után, mert már előtte kipróbáltam a Privát HG-t is. Kíváncsi vagyok ma be fog e engedni kisebb szinten.
-
.LnB
titán
-
kory24
őstag
Van értelme amúgy ezeket megcsinalni?
Nemelyik igen idő igényes... -
-
kory24
őstag
Ez a küldetés pontosan mit kér?
Gyenge angolom, google fordító pedig így fordítja:
"Ölje meg Agarust bármilyen terra fegyverrel, miközben kevesebb, mint 1000 pont sebzést okoz, és a teljes sebzés legalább 20% -át elviszi"
Eleje értem, terra fegyóval menjek és ne sebezzek nagyobbat 1000-nél ez ok.
De a 2. felét a mondatnak, hogy kell értelmezni?
-
.LnB
titán
Holnap jön a Privát Hunting Ground. Meg némi javítgatás. Eltűnik a tél Ramsgate-ból most már végleg.
-
kory24
őstag
Grt
Slayer linket Ti csináljátok?
Ha igen, lett már korona?Egyébként az ad valamit vagy csak dísz? :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest