Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Hát igen. Ez a probléma. Szóval trial-t kell érte nyomni. Az meg nem a legkönnyebb feladat sajnos.
Egyébként én elégedett vagyok, hogy ennyi idő alatt, most itt tartok. És nekem legalább még van benne content, nem unatkozom.
Alapvetően az a build tényleg csak a dmg-re megy rá. Néztem én is azt a Zeal-t, hogy jó nagy hülyeség. Azt ma kicserélem.
Busterftw
"Trialokbol osszejon hamar"
Eddig egyszer sikerült a trial. És baromi sokat kellett próbálkoznom, mire normális csapatot kaptam. Én se vagyok még toppon skill-ben, de sokszor még 4 embert se talált a matchmaking. Szóval félek a trial-tól. -
Busterftw
nagyúr
Ez van a linkelt buildben, van 3 discipline es 6 conduit.
Discipline melle meg kb kotelezo a 3 Wild Frienzy, mert 50% health mellett meg van 12.5% attack speed..LnB
Trialokbol osszejon hamar, ha jol tudom 150 steel marks a 3-as cell.
Viszont 35% allando damage boost.Amugy ezt az oldalt is szoktam hasznalni, megadod milyen perkeket akarsz a builden, meg azt hogy mid van es kinal alternativakat, peldaul ha nincs meg a Malkarion cucc meg.
Addig jo, es lehet dolgozni a vegleges build fele. -
Joccc07
addikt
válasz
Busterftw #188 üzenetére
Üdv,
Lone Wolf playerként nekem tök mindegy, hogy van-e privát vagy nincs. Amíg 1 behemoth /per sziget volt addig én is privátot mentem. De hg-ba nem zavarnak a "kicsik".
Segíteni is szoktam nekik.
Az aetherspark drop meg szintén nem nagyon lényeg mert van elég belőle. 10+ reforgera való biztos van.Én sem nyomom HC módon hp lvl 200-ig jutottam. Az ellaposodás pedig relatív. Én a Hg-t jobban élvezem mint a sziget volt. Sokkal pörgősebb.
Ezt azért ebben a formában nem jelenteném ki. Vagy mondhatom úgyis, hogy nem értem mire gondolsz pontosan. Miből látod, hogy arra mennek hogy vásárolj?
Komolyan kíváncsi vagyok. -
.LnB
titán
Hallod. Itt keresgéltem a buildekbe, hogy hova a fenébe lett a stamina-m. Mert rémlett, hogy cell-t én erre nem használtam. Keresgéltem vissza, a buildeket, amiket alapul vettem. Majd megláttam.
A Destiny of Boreus az! Az a fránya Counduction. Így viszont nincs más, mind megszokni ezt.
Kérdés:
Itt az a build amiről szó van (múltkor is ezt linkeltem): [link]
Itt, a bond-ban lévő Inferno's Fang, is csak akkor adja a +3-as Overpower-t, ha Power Surge-olva van? Ezt még nem néztem meg otthon. Azon kívül a Power Surge a bond-ban lévő fegyverhez ad bármi pluszt? +dmg mondjuk?Busterftw
Én rendesen ráfeszültem, mióta elkezdtem. Casual, nem casual szint, igazából ez az egész játék casual. Max a jobban több pénzt ölnek bele. Engem szórakoztat az egyszerűsége. Azért ez szinte semmi, ahhoz képest, mint amit WoW-ban fejben kellett tartani egy gearelésnél. Viszont ezt még mindig csak tanulgatom.szerk.: Most miért magamnak válaszoltam?
Félre nyomtam, neked akartam Jocccccc
-
Busterftw
nagyúr
Akkor csatlakozom en is.
Reforged elott ugrottam bele haverokkal, de csak casual szinten.
Sword build, mas nem nagyon jon be.Erdemes marciusig varni, akkor visszahozzak a private huntokat, meg novelik az aeatherspark droppot, de nem community nyomasra valtoztattak, hanem nyomasra visszatancoltak.
Sajnos egyre tobben hagynak fel a jatekkal, mert ellaposodott.
Remi-t kovettem Youtubeon, 3 eve tolja, most torolte az 5000 oras accountjat.
Ezert probalom casualkent jatszani, mert tenyleg latni lehet rajta, hogy amugy az egesz hamar unalmas tud lenni es csak arra mennek, hogy vegyel minel tobb cuccot. -
Joccc07
addikt
Jól van akkor. Egy ideig hozzászólás sem jött a topikba. Ez már fel se tűnt volna senkinek.
Igen az baj. A chain blade a dodge miatt amúgy is eszi a staminát. Majd a buildet amit említettem a múltkor berakom builderbe és megosztom. Szerintem nem rossz. Csak nem lesz jó Frost esca-ra mert frostra épül.
Engem nem zavar egyébként. Instant buy. Mostmár platot is kéne vennem mert mostanában nem költöttem semmire. Az 5k-s gliderrel szemeztem de nem ad platot.
Igen olvastam redditen. Rontotta egy kicsit az f2p élményt.
Azt a fél szintet felhúzod egy 10-50 alatt. Majd mehet a Reforge aztán lvl 13-ig vagy ha pro-b vagy akkor lvl 9-ig és mehet újra a 10-50.
-
.LnB
titán
Ideje volt már, hogy írtál. Volt három kommentem egymás után. Nem akartam egy negyediket is, már szinte magammal beszélgettem volna.
Az a build. Hát a dmg jó. De figyelni kell, mert eszi a stamina-t. Azt használom még mindig, de közel se annyira mobilis build, mint amit megszoktam. Konkrétan figyelni kell a stamina-ra. Frost Escalation-ben meg akarom még nézni, majd utána eldöntöm, hogy marad e.
Jön a Pass. És szerintem baromi gyenge. Vagyis a kiszedhető itemek, szerintem minden item tök lányos.
Kicsit szomorú is vagyok, hogy most áprilisig ez a Pass lesz.
Változik majd az Aethersparks rendszer. Több farmolható majd, és nem vehető platinumért. Elvileg ezt teljesen a community nyomására változtatták meg. Jól is tették.
Ma még van fél szintem a Chain Blade lvl20-ig. Tegnap nem sikerült elérnem. Pedig úgy terveztem, hogy akkor mától csak Frost Escalation.
-
.LnB
titán
1000db?! Minek annyi? Piacra fogsz járni és árulod?
Én lassan el fogok gondolkodni egy fél hp-s builden Chain Blaide-hez. Mással nem merném bepróbálni a kevés HP-t, de azzal már igen. Csak nem néztem még utána, hogy azt hogy érdemes kivitelezni Chain Blade-del. Rengetegen nyomják úgy.
-
.LnB
titán
Pedig a gomba a legkönnyebb. Utolsó HG-n a barlang tele van vele, még csak keresgélni sem kell.
Én nagy undorral fogok visszatérni Axe-ra ha majd kell. Remélem addigra lesz akkora dodge skillem, hogy ne kapjak tőle idegbajt. Sword leveling közben se ment olyan jól. Ilyen szempontból a Chain Blade áldás. Ott nagyon könnyű dodge-olni.
Strikers is jó mókának tűnik, de kicsit idegen a koncepcióba a "tuningolt boxkesztyű". -
Joccc07
addikt
Negyedik kör 2x stormclaw
az lenne a tuti.
Persze kellenek célok. Nekem most gombászni kellene. Ahhoz meg aztán nem sok kedvem van.
Axe-al chillelős a Rezakiri mert amíg fent van addig tölt a spec. Ha lejön akkor kapja az áldást.
Most folytatni kezdtem én is a chain blade-et. Bár le vagyok maradva. Most lesz csak a 2. Reforge. -
.LnB
titán
Stormclaw egy escalation-ben, első boss-nak még oké. Mert ott leburst-ölöd mielőtt beindulna. De harmadiknak már húzós. "Kár", hogy nem dobja be duplába is ^^ Mondjuk a negyedik körbe.
"Biztos nem csináltam volna meg egyhuzamban az lvl 25 escát."
Én abszolút képes vagyok ilyenekre. Mindig kell valami cél, és általában nem vagyok türelmes az elérésükkel. Alapjáraton úgy terveztem, hogy feb 4-ig érem el. Aztán szombaton már láttam, hogy ez meglehet. Meg aztán valahol ez egy fasza kihívás. Eleinte nem tűnt túl egyszerűnek. A végére már kisujjból ment. Viszont gyakorlásnak rettentő jó volt.Rezakiri típusú behemótokkal az a baj, hogy baromi kicsi a hitbox amit üthetsz (amíg fent van). Viszonylag könnyű straggerelni őket, és onnantól már megvan, de addig kergetni kell mint valami hülyegyerek.
-
Joccc07
addikt
Dehogy, a premium bounty tokenre gondolok. Ahogy van a quest/bounty fül, alatta írja sima fehér szöveggel, hogy ha van akkor mennyi van.
Biztos nem csináltam volna meg egyhuzamban az lvl 25 escát.
Főleg nem boost nélkül. Már arra sem emlékszem, hogy néz ki az a transmog.
Stormclaw az a legutálatosabb behemoth az egész játékban. Nála még a Rezakiri is jobb 22-es szinten.
Kár. Várom már, hogy mikor lesz részletesebb statisztika a játékban. Volt róla szó, de ennyi.
-
.LnB
titán
Mit találtam meg? A Reforge -> Power Surge-olást?
Azt már rég megtaláltam, mert a Destiny of Boreus-om már rég power surge-olva volt, azzal farmoltam a Blaze escalation-t.Ha a bounty tokenek-re gondolsz, akkor azt nem találtam meg. Van, hogy Draft bounty, ott random ad hármat, abból választhatok, és ennyi.
Szóval elértem az lvl 25-öt Blaze esca-ba. Összességében megérte, mert fasza a transmog szett amiért csináltam. De egymás után, robot módba toltam. Pont akkor lett meg, amikor már hánytam volna az egésztől.
A vége fele már iszonyat reflexből ment az egész escalation. A szívás faktor csak az az egészben, ha harmadikra Stormclaw-ot dob be. Az még egy jobb csapatot is képes kicsit megfingatni.
De volt ilyen is: [kép] (kér, hogy az össz időt nem írja itt a végén)Tehát már majdnem besokalltam a Blaze-től mikor végeztem. Ezért gyors Reforge-oltam a Chain Blade-et, nehogy belekezdjek egy másik farmolásába.
Nyugis, laza ez a Hounting Ground-ozás.
Kíváncsi leszek, hogy ez a Malkarion milyen nehéz. Mert eddig egyértelműen Thrax szerintem a legnehezebb boss.
Aetherheart-om még egy Reforge-ra való van. De néztem, hogy az fogy.
-
Joccc07
addikt
Megtaláltad?
Gyorsan haladsz. Nekem tegnap előtt este lett meg az axe Reforge 4. Most már megint 10-es. A chain blade Reforge 2-höz már nem sok kell.
Előbb vagy utóbb mindet megcsinálod. Majd most egy kicsit többet kell játszanod, hogy legyen aetherheart-od hozzá.
Azért egy kicsit szívás, hogy mennyire könnyű lett a fejlesztés. Régen egy kicsit azért tovább tartott. -
.LnB
titán
Ma felhúztam a Blade-et 20-ra. Majd reforge-oltam. És én hülye power surge-oltam azt az itemet, amit a quest mondott Boreal chest. Pedig még gondolkotam is rajta, hogy egy build-be se láttam ajálnva. Na mindegy.
Utána reforge-oltam a Chain Blade-et is, és Power surge-oltam a Scorching Agonies-t. Így most 1-ről húzom fel. De legalább az már megvan.
Armor-t viszont még nem power surge-oltam így, ez baj, de most már az jön.
Ha megvan újra 20-ra a Chain Blade, akkor pedig a Malkarion chest-et kellene kifarmolnom, mert sok buildbe láttam. -
.LnB
titán
Köszi. Megdolgoztam érte.
Ilyen exotic cuccokat, hogy lehet most szerezni? [link]
Mert ír Patrols, és Pursuits feladatokat, de nekem olyan nincs is.Reseteltem is a Chain Blade-emet, és elkezdtem kardot szintezni. De bounty-k nélkül, mert azokat a Pass-ra tartogatom. Csak 22 bounty tokenem van, inkább gyűjtögetem őket.
-
Joccc07
addikt
Frost escalation link
-
Joccc07
addikt
Pontosan nem tudom most mit vesz át a bond. De tűz Legendary -ba jég fegyvert szerintem felesleges. Csak ebből a gondolatmenetből kiindulva. Például tűz Legendary 50 sebzés jég ellen, hozzáadsz egy jég fegyvert akkor lesz 50 jég és 20 tűz sebzésed a 80 jég helyett.
Pass alatt ha jön új Esca akkor mindenki esca-zik.
Az majdnem csak, hogy esélytelen. Este tuti tudok játszani 9 után.
-
.LnB
titán
Direkt ezért kérdeztem, hogy elementál sebzést átveszi e a bond. Mert a nélkül nem fogom használni abban az Escalation-ben. Gondoltam bond-ba teszek egy jég fegyvert ha átveszi.
Miért? Mit csinál az átlag Dauntless játékos a Pass szintezése alatt?Gondoltam az erőltetett menet Escalation farmolás helyett, lazulok kicsit HG-on.
Ma leszek déltől, négyig szerintem. Ha nem jön közbe semmi. Ha leszel játszhatunk.
-
Joccc07
addikt
-
.LnB
titán
Meg is van a Scorching Agonies. Ha összekötöm egy másik fegyverrel, az elementál sebzés (típusát) nem veszi át mi? Csak mert így Torgadoro-ra még nem lesz jó ez a fegyver.
Most azt tervezem, hogy Blaze Escalation-t nyomom level 25-ig. Remélem február 4-ig sikerül elérnem. Mert akkor meg jön az új pass, és akkor visszatérek a Hounting Ground-okra a pass szintezés miatt, elkezdek fegyvereket szintezni. És power surge-ölöm a cuccaimat.
Remélem nem lesz hányingerem ettől a Blaze Escalation-tól a végére, bár elég könnyű, nem egy idegtépő dolog.Csak azért sok XP-t kell farmolni. Most vagyok LVL14 ott.
-
Joccc07
addikt
#152:. Megy ez. Ez nem egy souls-like game.
Régen nehezebb volt. Mostmár szinte az összes core-ból esik. Ami egy vicc. Mostmár platot csak hunt pass-ra és skinre érdemes költeni. Nem mintha mást vettem volna eddig belőle.
Az új questline-t csinálom. Vagy csak megyek és xp-zek. Mostanában el sem indítottam a játékot. Akkor voltam fent utoljára amikor együtt játszottunk.Én is kontrollerrel játszom.
Ott jobb analóg kar megnyom és a behemothra ugrik.
-
.LnB
titán
Tegnap jutott eszembe, hogy mondtad korábban a cellák gyorsítását ace chip-pel. Mondom megnézem már mennyi van, és mennyibe kerül a gyorsítás. Mert eddig csak gyűjtögettem, azt hittem ez valami ritka material amivel spórolni kell.
Volt 700-am, és 20 chip egy gyorsítás. Eddig mindig megvártam az egy napot.
Ti egyébként mit szoktatok csinálni ingame? Van valami kitűzött cél?
Napok óta állítgattam mindig kicsit feljebb (vagyis távolabb) a camera distance-et, és a fov-ot. PC-n nektek egyszerűbb, mert ha egy behemót felettetek van, akkor csak simán felrántjátok az egeret és látjátok. Nos, Xbox kontrollerrel ez picit komplikáltabb. Még magas sens-en is elég nehéz úgy nézelődni, hogy mindent lássak. Aztán tegnap fogtam, és jól feljebb toltam mindkettő értéket. Sokat segített.
-
.LnB
titán
Torgadoro farm: [kép]
Ezek mennek.Most van az, hogy tökre élvezem is. Alig halok. Jön az alapanyag. Ezt au Escalation-t tuti lvl25-ig nyomom majd. Jó a transmog cucc is amit ad.
-
.LnB
titán
Ahh, itt most tiltva van minden gamer site (tűzfal miatt).
Egyedül a dauntless-builder-t tudom megnézni. Otthon meg ha van időm akkor játszok vele, nem olvasok róla. Ezért is vannak ilyen idióta kérdéseim. Nemrég lett új szerver, aztán jelenleg baromi korlátozott a dolog.
-
.LnB
titán
Arra lettem volna kíváncsi, hogy fontosabb e az overall def érték, mint a Cell bónuszok?
Normál esetben, tapasztalt játékosnál szerintem nem lenne fontos a def. De én még bele tudok bambulni, egy egy nagyobb pofonba, a kérdés az, hogy a különbség egyébként számottevő lehet e ezen eseteókban. Nyilván nem onehit attack-ra gondolok. -
.LnB
titán
Dark Marrow kivételével megvan mind. De nincsenek reforge-olva. Hagyjam azt figyelmen kívül?
Így elég szépen kiadná a cellákat.
Axe? Ki használ Axe-ot?Akkora megkönnyebbülés nekem ez a Chain Blade az Axe után, hogy legszívesebben sose használnám az Axe-ot többször.
Dark Marrow kifarmolása annyira nem gáz mert Shrowd legalább sokszor spawnol. Lehet nekiállok előbb annak akkor. -
.LnB
titán
Nekem tegnap volt először ilyen vonat.
Maradt még két aktív bounty-m, és átváltottam sword-ra, azokkal csináltam meg, mert gondoltam lvl20-as chain blade-re már felesleges ellőni azokat az XP-ket. És bementem Normal Hounting Ground-ra. Bakker, olyan erős voltam ott, hogy én se értem miért. Nem is tököltem, solo-ba nekiálltam, kellett pár Blaze behemót, és egyszer csak azt néztem, hogy gyűlünk, és négyen követnek. Megálltam én is beválltani a Huntpass rewardot. És ők is ott álltak mellettem.
De nagyon kezdők lehettek, mert mindig másodpercek alatt feküdtek.
Mit csinált? Hát pont az ellenkezőjét, amit te. Ezért is lepett meg engem is. Chain Blade-del nyomta ő is. És mikor Torgadoro felmászott, beszaladt középre. De nem teljesen középre, hogy ne rá ugorjon a behemot. Majd mikor lenyúl a földbe, Reaper's Dance-et elnyomta, olyankor kvázi lebegsz egy pár mp-ig, majd Reaper's Dance secoundary attack, és... problem solved.
Kettőt menetet mentem tegnap. Másodjára már 4-en voltunk, és tökéletesen meg tudtam csinálni én is ezt. Többiek meg szaladtak szana szét.
Butaságot írtam előbb a Hellion armor-ral. Most néztem a cella slot miatt az se lenne jó. Fiery Greaves kellene, és nem is a perk miatt, hanem erős Blaze ellen, és Defence slot van benne. Csak erre a Torgadoro farm idejére gondoltam. Aztán lehet hogy hülyeség. Az a lényeg, hogy defence vagy mobility slot kellene.
-
Joccc07
addikt
Én sem találkoztam még bunkó játékossal. Én is mindig segítettem a "kicsiknek". Főleg most, hogy jött a Reforge Update rengeteg új játékos lett. A kedvencem mikor bejön 6-os sworddel a magasabb behemoth-hoz és csak simogatja.
Egyik alkalommal mikor játszottam. Már nem is tudom mit farmoltam. Bár lényegtelen. Mire befejeztem egy szép vonat alakult ki mögöttem. 4-5 slayer futott mögöttem behemotról behemothra. Ha megálltam leszedni a bountykat ők szépen megvárták majd mentünk tovább.Mit csinált? Én úgy szoktam, hogy ki szélre majd ha leér akkor futás befelé majd ugrás.
Kell is a Hellion vagy annak jó a perkje? Nem tudom fejből mi van rajta.
-
.LnB
titán
Tegnap terveztem, hogy megnézem még Torgadoro skill set-jét, hogy felkészült legyek mire elkezdem farmolni. Aztán úgy alakult, hogy nem néztem meg. Otthon volt egy kis időm, gondoltam megyek egy Escalation-t, négyen leszünk, csak nem akkora gáz, ha kicsit bénáskodok. Erre lefut a matchmakint, és mivan? Ketten vagyunk.
Ó bakker, itt nem fog beleférni ha elcseszem.
Az Escalation feléig pillanatok alatt eljutottunk, mint kés a vajon. Aztán az utolsó előtti behemótnál én elcsesztem, meghaltam először, majd teljesen szétcsúsztam. De a srác csak nyomta, nyomta mint állat!
Torgadoro fight-nál is haltam, volt amikor felszedett, de konkrétan fél hp-ról egyedül verte le a behemótot. Én meg nem győztem chat-be bocsánatot kérni tőle. Ő meg csak írta, hogy nyugi m8, semmi baj.De míg feküdtem, néztem őt. És baromi jó trükköket tanultam. Komolyan. Amikor Torgadoro felmászik, és beugrik az aréna közepére, azt ő olyan kreatívan oldotta meg, hogy csak pislogtam. Majd amikor következőnek mentem, én is megcsináltam. Szóval vannak itt is azért jó arc emberek.
Ma délután ha nem jön közbe semmi, akkor Torgadoro farm végig.
A gearemmel viszont kellene egy kicsit kezdeni valamit. Mert tegnap néztem, hogy van +8 as és +7 es cellám is a set-ben. Ami felesleges. Eddig ezt nem is figyeltem. Ahogy nézegettem tegnap, egy Hellion armor kifarmolása helyretenné a helyzetet, csak nem tudom mennyi időbe telik.
-
Joccc07
addikt
Én azért játszom vele mert élvezem és nem köt magához. Gondolok itt arra, hogy a hunt pass bőven teljesíthető a megadott időkereten belül. Amelyik játék napi grindre kényszerít az felejtős mert nincs napi több órám ilyenekre. Mint mondtam is több játékkal is játszom ha mindegyikben lenne napi grind akkor be se kéne járnom dolgozni.
-
.LnB
titán
Öhhh...
Először akartam írni, hogy ez nem is rossz. Akkor esett le, hogy ez mind 10-re érvényes. Az kemény. Sebaj, egyszer azért majd refog-olok minden típusból egyet. A többi meg adja magát majd. De az egyértelmű, hogy erre ráfeküdni, és csak ezt csinálni, az rengeteg idő lenne.Ráadásul amit írsz, az csak akkor él, ha Slayer's Path-ba ki is teszed rá a skill-t nem? (Jó mondjuk ennyi óra alatt meglesz rá a compat token.)
-
Joccc07
addikt
De igen. De kb 8 óra felhúzni egy fegyvert 1-ről 20-ra.
Reddit-ről:
> Reforging Axe 10 times gives +5% power.> Reforging Hammer 10 times gives +15% stagger damage.
> Reforging Strikers 10 times gives +5% attack speed.
> Reforging Warpike 10 times gives +15% wound damage.
> Reforging Chainblades 10 times gives -10% stamina costs (subject to change)
> Reforging Repeaters 10 times gives +7.5% movement speed.
> Reforging Sword 10 times gives +10% special meter gain.
Note that these upgrades apply to *all* weapons, so leveling axe gives more power to your swords, hammers, strikers, etc, not just axes.
Ennyi történik. Ez több mint kevés.
-
.LnB
titán
Nincs értelme? Nagyobb lesz az alap dmg (nem?). Nekem mint ha jelentősen növekedett bolna a Boreus sebzése. Armor-nál már más kérdés, mert ugye sokszor one shot van, vagy nagyon jelentős sebzés. Ráadásul a játékosok baromi nagy része 50% hp-vel játszik.
Kíváncsi leszek, hogy én majd mikor merek egy ilyen 50%-os build-et használni. -
Joccc07
addikt
Nekem csak az a bajom, hogy a reforge-nak semmi értelme nincs.
Trial-t nem szeretem 1 az említett gyökerek miatt 2 pedig, hogy nem is vonz. Nekem is a Dauntless nehézség van hátra. Az majd egyszer valamikor meglesz.
Weapon bond annyit tesz, hogy amit beleraktál fegyvert annak a tulajdonságát hozzádja az exohoz.
-
.LnB
titán
Jézusom..
Tegnap refoge-oltam a Destiny of Boreus-t. Nagyon örültem, hogy milyen erős lett. Hát akkor ez még csak a kezdet.
Tegnap meg lett a Trial. És huhh.. az eddigi legnehezebb dolog volt amit megcsináltam a játékban. És nem, nem a harc, a feladat nehézsége miatt. Hanem, hogy összejöjjön 4 értelmes ember rá. És az értelmes alatt nem is azt kívánom, hogy profi, jól gearelt. Mert én sem vagyok az. De az, hogy bejön a két gyökér, és direkt tönkreteszi a másik két ember játékát.. az felbaszott. Pedig én aztán hozzá vagyok szokva a multiplayer játékok átlagközönségéhez. Volt két játékos, akivel sajnos egymás után összedobott a matchmaking. És ők azt csinálták, hogy nem csináltak semmit. Egyikük a kezdő területről se nagyon akart megmozdulni. Ha meg megmozdult, csak trollkodtak. Nem ütötték a bosst, nem keltették fel az elesetteket, csak szaladgáltak, chat-en irkáltak. Ha meghaltam, oda ált a karakterem fölé, és csak emote-okat nyomkodott és irkált chaten. Nem tudom, hogy az segített e, de nyomtam mindkettőre egy block-ot, és utána nem találkoztam velük.
Nem voltam jól gearelt erre a fight-ra, de tettem amit kellett. Szakítottam a behemótot, ütöttem az orbokat amiket letett, keltettem a társakat, és próbáltam dimidzselni. WoW-ból hozzá vagyok szokva, hogy egy-egy boss, akár 100 try is lehet. Végül az utolsó próbára (már rég aludnom kellett volna) meg is lett.
És nagyon csalódott voltam, amikor láttam, hogy a Trial-ért járó quest adott 500 "creditet" és kész. Ezért valami értelmesebb reward-ot is elfogadtam volna. Aztán megjelent egy quest Lady Luck-nál, hogy nyomjam le a dauntless nehézségű trial-t. Ezen őszintén nevettem egy jóízűt.Ezek után még nehezebb Trial?... oké, kösz nem. Ehhez én még csíra vagyok.
Szóval megint léptem előre. Chain Blades-szel meglett az lvl20 (ez lesz most a main buildem). Meglett a Mommentum Blades mod. Reforge-oltam egy fegyvert. És elkezdtem tanulgatni az interrupt-ot.
Ma pedig megkezdődik a Torgadoro farm a Scorching Agonies-ért. Attól nem félek annyira, mint ettől a Trial-tól. Oda a buildem is jobb. És megnézem még párszor a tutorial-t a behemótról.
Erre a weapon bond-ra kíváncsi leszek. Sokat számít? Inferno's Fang megvan, az megy majd bond-ba a Scorching Agonies-hez.
-
.LnB
titán
Hányszor lehet refolge-olni egy fegyvert/itemet?
-
Mascot21
csendes tag
"Fontos (és lehet, hogy noob) kérdés, de most a Chain Blade szakít alapból? Vagy nem? Néztem egy (régebbi) tutorial-t, abban mondják, hogy kell hozzá +6-os Weighted Strikes Cell."
Már nem kell a cell,régebben még kellett.
Szerintem momentum Blades + Reapers dance. Igy a Q(reaper dance)-t 1 bogyóval 2szer használhatod ,és az is sebezhetetlené tesz 1 kis időre mint a dodge. Meg a dmg amit össze lehet hozni vele se rosz. Ugye 10 szer bal klikkel mész vissza,akkor meglesz 10 stack,utána jobbklikkel mész vissza és ott a +400% dmg.
Serrated Blades mod nagyon stamina igényes. -
-
Joccc07
addikt
Igen. De nem minden mod van Lady-nél.Fusion slot teljesen felesleges. Elég az az egy. A szükséges cell-eket fel tudod fejleszteni azzal az egyel is. Ace chippel pedig gyorsítod a folyamatot. Ace chip is lesz majd idővel egy csomó. Így arra sem érdemes költeni. Hacsak nem build készítő akarsz lenni aki mindennel is próbálkozik. Vagy beéred azzal amiket mások már megcsináltak.
Szerintem nem kell cell. Legalábbis nekem nem. Na majd megnézem ma ha hazaértem és fel tudok menni játszani.
-
.LnB
titán
Modokat a Trial-ok után kapott "valamiért" lehet nem? Úgy akarok. Lady Luck-nál.
Platot nem tervezek költeni, van 1150 asszem, majd a következő Pass-t megveszem belőle sztem. (Bár egy második cell fusion slot-on elgondolkodtam már)Fontos (és lehet, hogy noob) kérdés, de most a Chain Blade szakít alapból? Vagy nem? Néztem egy (régebbi) tutorial-t, abban mondják, hogy kell hozzá +6-os Weighted Strikes Cell.
Ebben a videóban viszont nem említik: [link] És a kommentek között is szóba kerül, hogy most akkor nem kell a Cell hozzá?! -
.LnB
titán
Küldtem neked Slayer's Link-re inv-et. Nem tudom lesz e értelme. Ahhoz party-ba kellene sokat játszanunk?
Jövő hét csütörtökön jön is az új Hunt Pass?Néztem tutorial videót Torgadoro-ról, nekem könnyebnek tűnik mint Thrax, aztán majd kiderül.
Az a gáz, hogy Trial-nak még neki se álltam. Very High nehézségre írja.Pedig Skaev nem tűnik annyira veszélyesnek, és modokat se ártana vennem a fegyverembe. Lehet, hogy ma teszek egy random próbát.
-
.LnB
titán
Na most az jön, hogy felhúzom a ChainBlade-et 20-ra. Aztán kezdődik a Torgadoro farm, a Scorching Agonies-ért. :) Ez a terv.
-
.LnB
titán
válasz
Mascot21 #112 üzenetére
Tényleg, igazad van. Ezt (is) benéztem. Vélhetően én más armorba akartam beletenni azokat a cell-eket, amiket egy buildben láttam. Mert most megnéztem Jocc build-jét és tényleg azok a slotok vannak benne nekem is.
Valami jó chain blade buildet tudtok ajánlani?
Néztem már én is, de akkor is elfogadom a tanácsotokat.
-
Mascot21
csendes tag
"Az a helyzet, hogy nézem a buildeket, próbálom őket összerakni. És az a bajom, hogy megcsinálom az armor-t, de nem tudok olyan cellát beletenni, mint amilyenek az adott buildekbe vannak. Ezt lehet módosítani? Remélem nem random generált, és addig kell craftolnom ugyan azt az armor-t, amíg a nekem kellő cella foglalat lesz benne."
Az armor állandó,az a bonus is amit ad és a cellahely fajtája is. A build armor+cella+fegyver+modok. Ha látsz 1 buildet,nem biztos h más armorokkal össze lehet hozni mint amit ott leírtak.
-
.LnB
titán
Haladni kell, én meg csinálom is.
Megmondom őszintén, az Axe-szal kezdtem mert csípem a Final Fantasy féle bigsword stílust, de az ugye ebbe nincs, csak Axe. És fel is húztam gyorsan lvl20-ra. Csak hát közben kiderült, hogy szar az Axe, vagyis nekem nem tetszik. Leginkább azért mert nem kezdőbarát. Nagyon hosszúak a támadási animációk, ezért baromi nehéz dodge-olni vele (egy kezdőnek mint én). Most húzom fel a Chain Blade-et, és már most sokkal jobban tetszik, sokkal mobilisabb stílusú. Lvl 10-nél vagyok.Az a helyzet, hogy nézem a buildeket, próbálom őket összerakni. És az a bajom, hogy megcsinálom az armor-t, de nem tudok olyan cellát beletenni, mint amilyenek az adott buildekbe vannak. Ezt lehet módosítani? Remélem nem random generált, és addig kell craftolnom ugyan azt az armor-t, amíg a nekem kellő cella foglalat lesz benne.
Muszáj volt tegnap Shrowd-ot farmolnom, nagyon sok buildhez a DarkWatch fejes kell. Persze érthető is a crit miatt. De az a farmolás tényleg semmi volt Thrax-hoz képest. Nem tudom, hány run lehetett 0-tól lvl14-ig, de 0 darabot dobott addig. Aztán ki is léptem. Majd később megpróbáltam megint és 2 runból dobta ami kellett.
Viszont még mindig rengeteget kell fejlődnöm, nézem a sajátom és a többiek sebzését... és hát van különbség.
Nem tudom, hogy a cellák számítanak e ennyire, vagy Reforge?
Most viszont meg fogok torpanni kicsit a fejlődésben, mert ezt a buildet fogom használni chain blade-hez is amit írtál. Mert fel akarom húzni max szintre. Mert most csak Axe-szal tudok farmolni magas szinten, és mint írtam nem tetszik.
-
.LnB
titán
Valami trükk csak lehet mert 10+ runból se dobja..
-
.LnB
titán
Meg van a válasz. Random drop kill után
-
.LnB
titán
Thrax hogy dobja az Uncanny scale-t? Mert az istenért se kapok.
csak simán random drop? Vagy van trükkje?
-
.LnB
titán
Haladok. Meglett a huntpass, meglett az ace lvl20. Elkezdtem Chain Blade-et, nagyon tetszik! Az is már lvl8. De most nem tudom, hogy vegyek e Pass-t, abból a két kicsiből valamelyiket.
Ma vettem észre, hogy Escalation-nál lehet talenteket kitenni. Gyanús volt, hogy volt hozzá quest.Csak azt nem tudtam, hogy hol lehet. Viszont volt már 8.
Írtam délelőtt, hogy már nem kapok platot a pass-ból, azt is jól benéztem, jött még belőle sok. 1000+ van már.
Szóval haladtam sokat ma is. De a rutin, tapasztalat még mindig kevés.
-
Joccc07
addikt
Hunt pass-ból kapsz Steel Mark-ot azt el tudod költeni Lady Lucknál.
Mastery: Minden fegyverhez tartozik mastery szint. Ezek teljesítésével jutsz egyre feljebb az adott fegyver szintjén. Minden fegyver típusnak 25 mastery szintje van.Mastery menüt a quest & progression alatt találod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple TV eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest