Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasi19R
csendes tag
Én szoktam használni linuxon a Darktable, és szeretem is, de valóban lomhább lett, mint volt. Kíváncsi vagyok erre az Anselre. 😁
-
BitRider
senior tag
Mindegy is, közben készül az Ansel, ami darktable alapú, csak annak a katyvasza nélkül. Érdemes elolvasni a lap alján a fejlesztő kritikáját a darktable-ről.

-
BitRider
senior tag
És mi a helyzet vajon most, a 4.5.0 árnyékában? Jópár év alatt csak csiszolgattak valamit, végig se tudom pörgetni a githubot, annyi fix volt azuóta, mióta legutóbb írtatok.
-
t72killer
titán
válasz
norbinator
üzenetére
Kemény, 5év alatt ezzel együtt 2 darab válasz érkezett a topikba
. Jómagam épp egy Lightroom alternatívát keresek, mert falramászok a felhős, számítógépet mindenféle háttérben futó processzekkel telef.só adobe termékektől
. -
trlala
aktív tag
válasz
norbinator
üzenetére
Már van windowsos változat...
-
norbinator
csendes tag
Sziasztok!
Ez a téma azért született, hogy az a néhány ember, aki szerény véleményem szerint az országban használja a címben szereplő programot, megoszthassa a tapasztalatait, esetleg választ kaphasson a felmerülő kérdéseire. Így talán gyorsabban bővülhet a programot használók tábora.
Ez egy nyílt forráskódú, ingyenes, Lightroom szerű felülettel rendelkező RAW szerkesztő program. Szerintem jelenleg a legjobb ingyenes alternatíva.
Sajnos Windows-ra nem elérhető, így Linux/OSX kell hozzá.Szabdon letölthető és használható:
http://www.darktable.org/
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.04
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
. Jómagam épp egy Lightroom alternatívát keresek, mert falramászok a felhős, számítógépet mindenféle háttérben futó processzekkel telef.só adobe termékektől