Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
Vízköpők holtak, meg az a másik boss is a kováncs alatt!
A Darkroot garden felé vettem az irányt, hát elég súlyosak azok a kőharcosok. Nagyon nehezen verek le egyet is, kettőt még csak-csak, de van vagy 4-5.
A legnagyobb hátráltató tényező, hogy a bonfire csak 5-ig tölti fel az Estust. Egyedül a Firelinkben tudom 10-re tölteni, de még a Dark Burg is rohadt messze van, nemhogy az...
Szal ez most nagyon hátráltat. Természetesen a Darkrootban fingom nincs hol lehet a tábortűz... El lehet az érni valahogy hogy 10-re töltse a tűz mindenhol??? -
melega
őstag
Hallod más forumon 3 vagy 4 éve cikizett valaki a Demon souls remakkell meg Dark souls 3 mal hogy szerencse nem kell neki megvennie, nézi VR Pisti végigjátszását.
Azért kíváncsi lennék hogy a Demon souls remasteredet végig tudná e magától játszani 80 óra alatt nekem annyi volt 37/20 trófea, vagy a Dark souls 3 ba meglenne e neki Pontiff hosszú életcsíkkal 11+4 jelzésű estus falskával, vagy Aldrich nekem meglettek 6. próbálkozásra magamtól.
Ennyi
Nekem a Fromtól a kedvencem a Demon souls rermake az ment, a DS 3 kicsit nehezebb már az alapjáték.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest