Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz Bad Pritt #8832 üzenetére

Bingó, tényleg ez volt a baj! Köszi mégy egyszer! :R (Azt nem tudtam, hogy embered állapot kell hozzá. Arra emlékeztem csak az első végigjátszásomból, hogy ott jön egy elég kellemetlen alak, most meg semmi. Azután rákerestem, s ott csak olyasmiket írtak, hogy ha küzdöttél a fával vagy valamiért beszakadt a fa alatt a padlózat, akkor már nem fog jönni a csóka.)

Közben meglett a Vordt féle fagyos koponyalapító is. Azt nem néztem előzetesen, hogy ez ilyen dög nehéz fegyver (csak az erőkövetelményre lestem rá), úgyhogy gyúrhatok kicsit vitality-re is :D Szerencsére volt vagy négy szintlépésnyi soulom, úgyhogy 19-re feltornáztam, s így csak a gatyát kellett lecserélnem egyelőre egy hajszálnyival könnyebbre (meg a pajzstól, íjtól megszabadulni), máskülönben az induló lovagi felszerelésben tudok haladni fatroll nélkül.

A hosszúkard után valóban elég lassú ez a hatalmas buzogány (és persze csak két kézben tudom lengetni, mert 20-as az STR), viszont az ütőtávja (és az ereje) bőven ellensúlyozza. (Szerencsére ER-ben a legtöbbet pont ilyen dög nagy fegyverekkel nyomultam, így rögtön elég jól érzem a ritmust. Csak a stamina menedzsmentre kell odafigyelni, mert ami nem megy le kb. két pofontól, ott - ha még kicsit futottam is az ellen felé - már nem fér be rögtön egy harmadik is. Mindenesetre még az olyan kiszámíthatatlanul izgő mozgó kis rohadékokat is triviálissá teszi a buzogány, mint a kutyák vagy a sipkás undead slave-ek (vagy thrallok - nem is tudom, mi a rendes nevük). Nincs velük semmi szenvedés, nem úgy, mint az egykezes kardnál, amely ütőtávjából sokszor pont ki tudtak táncolni a legváratlanabb pillanatokban.

Most majd jön egy Boreal Knight, ha jól emlékszem. Gyanítom, az ellen a fagy speckó pont nem fog érni semmit, plusz az egy agresszív és gyors rohadék, ha jól rémlik. Majd kiderül, hogy muzsikál abban a szituációban a fegyver.

Új hozzászólás Aktív témák