Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hmm, akkor ezt meg kell néznem, mert az RB az a light attack, az RT meg a heavy.
Vagy számít a közelség? Mert eddig csak ütögetni tudtam őket, bármilyen közel is voltam. Bár lehet közben nem nyomtam az L-t.Igen, már az első felmenetelnél láttam, hogy ott van valami félúton. Meg is néztem, de ott nem tudtam nagyon mászkálni, elég keskeny volt az a fapadlós rész. Vagy ha ott ki kell ugranom a párkányra, hát akkor lesz pár újratöltésem, az tuti.
Eszerint ott félúton elég sok minden van, még egy pale tounge is, ami nagyon kellene, mert borzasztóan csúnya a karakterem.Egyelőre felfedezek mindent, még a fűszálak alá is benézek.
Nem szeretnék kihagyni semmit és a spoilereket én is kerülöm. Fextra oldalát szoktam böngészni, vagy nála vagy a fandom oldalon elég sok infó van.
De próbálok én is inkább szövegeset képekkel, mert nem akarok elspoilerezni vagy tudni előre semmit, igaz néha nem tudok kikerülni dolgokat.
Lothric részt is úgy csináltam, hogy megpróbáltam menni mindenfelé, és amikor megvolt Vordt akkor még kerültem pár kört, nehogy kihagyjak valamit.
Egyedül a sárkány előtti kapun nem tudtam átmenni, így ott kimaradt párt soul meg a binoculars.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest