Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NeoExDeath #19 üzenetére
nem is kell sietni egyáltalán. ebben a játékban meg főleg.
én gyorsasággal úgy vagyok hogy equip load maradjon 50% alatt hogy neváltsonát nagyon lomhára de 50%-ig felpakolok ami csak felfér. van 3 max-os parry pajzsom a szerint hogy fire lightining vagy magic ellenfél a gyakoribb az adott részen meg ugyanez a 3 megvan nehezebb pajzsból is ha kell még egy kis védelem.
az én karakterem bandita mert annak tetszettek a kezdő statjai de warrior-t csináltam belőle. de annyira kő warior-t hogy kis se tuja mondani hogy magic
örültem is neki hogy végre egy játék ahol egy warrior simán tud haladni 0 mana vagy ez esetben bármiféle scroll használat nélkül.
persze most elkezdtem felhúzni a pyromancer kesztyűt, de csak azért mert már minden más max-os amit használok és ártani nem árt ha néha használok majd valami piromancy-t.
én mikor melyik covenantba vagyok de warrior os sunlight ba szeretnék belépni. nem azért mert az olyan jó nekem hanem csak az tetszik. de faith-et felhúzni nem fogom 25-re egy warrior-nak. inább azt szeretném hogy segítek másoknak bossfight-ban és akkor lemegy a követelménye a covenantnak. a baj csak az hogy még soha senki nem hívott be...én simán regular-ba fejlesztem a fegyvereket. nagyon nem tetszik hogy a fire és többi fejlesztésnél elveszi az strdexmegstb betűket és így nem skálázódik a fegyver. egy divine great axe-om van mert catacombs-ban elég idegesítő lenne az újraéledő csontik.
te amúgy pc-n tolod vagy konzolon?
(#18) Sirandrish én már magamnak is max egy tölcsércsücskét veszek meg xl nyitófület..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest