Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
localhost #96 üzenetére
Errol van szo!En nem isteniteni akarom voltak rajta sz*r musorok es sokszor nomtak, unalmas zenet.De ha nem lenne jo az ado akkor nem hallgatnam.En szerettem, hogy magyar radio anyanyelvemen beszel, es valtozatos zenek voltak rajta.Vasarnap este is volt muzor amin magyar zenek mentek. En szerettem.Nem kene 23 ev munkassagat igy gyalazni szerintem.
-
Dany007
veterán
Szegények... én most hallgattam a slágert és a bemondócsaj majdnem elpityeregte magát... =/ Ezt azért csak nem lehet így színlelni...
Egyiket se szoktam túl gyakran hallgatni és hiányozni se fog, de azért nem volt szép dolog. Ha hallgattam is akkor jó volt. És az utánalévő adókat már csak azért se fogom hallgatni. -
Ice_Man22
senior tag
Remelem valaki rogziti az utolso orakat a ket adorol.
Es remelem a ket uj adorol is fogjak
.Mert egy jo ideig nem fognak annyi profitot termelni mint amit megigertek es szerzodesbe foglaltak.Persze ha nem fog felcsendulni par Fidesz vagy MSZP reklam es szavazzatok rajuk reklam.Tuti valaki penzeli a ket radiot.Plane a politikusok
-
localhost
Közösségépítő
Engedjétek meg hogy javasoljam a topic címének megváltoztatását, a Danubius barátainak és ellenségeinek utolsó verődése címre!
Méltatlan a helyzethez amit műveltek! Sem sírni nem kell, sem isteníteni, igaz, de gyalázkodni, fröcsögni meg teljesen felesleges és modortalan. -
tibi666
senior tag
a winkler-karotta műsor akár még jó is lehet.
-
Ice_Man22
senior tag
Minek uj oldal????Holnap indulnak az uj frekiken aztan hallasz roluk. Gondolom amennyit igertek hogy fizetnek az allamnak, nicns penz web oldalra
.Kivancsi vagyok meddig fognak menni.Habar ha a mai zenei stilust nezzuk sokaig.Idiota zeneket adnak ma es a sok hulye szereti, mert ugyebar ami reggeltol estig megy azt megszereti az ember.
-
tibi666
senior tag
várják közlekedési infóinkat sms-en? minek már?
-
leeate
senior tag
Zűrzavar? Vagy színesebbé tenné az életünket? Ok, kell vmilyen szabályozás, hogy ne legyen a zűrzavar, de a hatóság kiskirálykodása a frekvenciák felett és agresszív fellépése a sértők ellen akkor is undorító. Lásd pl. a gyömrői Sirius Rádió esetét. Településen belül vezette/vezeti egy bácsi fiatalokkal. Nem zavart be semmibe, igazi közösségformáló közszolgálati adó volt mindenféle zenével, mégis kimentek párszor.. :S
-
Bibby
addikt
Az előző topikot bezárták, ezt meg meg sem kellett volna nyitni. Nagy hányad örömködni jön ide meg kurjongat hogy jajdejó, ki kíváncsi erre most komolyan? Nektek jobb belül ha leírjátok hogy mennyire gyűlöltétek? Felszabadultok tőle? Rendezzünk mindjárt versenyt, ki utálta jobban.
-
Hú, még 5 perc és vége a cirkusznak. Hurrá!
-
barnam_
nagyúr
Jó ha nagyon "úgy" nézem, akkor mindenben a természetre épül (olyan anyagokból épülnek fel a rádió adók, vevők, amik a természetben is előfordulnak), de ez nem azt jelenti hogy nem kellene szabályozni. Mi lenne ha mindenki kénye kedvére sugározhatna? Elmondom: zűrzavar. Az hogy ez a szabályzás hatékony/jó vagy sem, arról lehetne vitatkozni.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
fordfairlane #76 üzenetére
Nem vadabban, csak sajnaljuk a radiot.Persze vannak kivetelek!Nekem a szivemhez nott a radio gyerek korom ota azt hallgatom.
-
-
leeate
senior tag
Jó, akkor mondjuk rá az FM-re, hogy állami tulajdon. De azt senki nem mondhatja már, hogy a rövidhullámú rádiózásnál a frekvenciák kisajátítása nem a természet kisajátítása.. Pedig ott is próbálják nemzetközi egyezményekkel lekapcsolni a kalózokat. (Nem sok sikerrel, he-he.) De ott meg az a gond, hogy csak megszállottak hallgatják, és a vétel is bizonytalan. Nem lehet rajta keresztül anarchiát csinálni, és így nem is izgalmas.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
petrelli86 #71 üzenetére
Ez még rémlik belőle azt hiszem
-
LOTR
addikt
miért?
az egész ferkvenciasáv állami tulajdon, ugyan úgy ahogy pl a légtér is, fizetett érte használhatja, az más kérdés, hogy az ide vonatkozó törvény olyan amilyen...
amikor utoljára néztem közel 1,8millió "veled vagyok" szavazat volt a sláger rádió oldalán, ez a hallgatóság kb fele - és sajnos ez semmit nem számít a pályázat szempontjából
hát innentől kezdve már csak remélni lehet, hogy a két új rádió több pénzt hoz a konyhára, mint a mostani kettő hoz/hozott volna -
Csabee.
nagyúr
válasz
petrelli86 #59 üzenetére
Jah
de lehet 1-2 év múlva már teljesen elfelejtődnek ezek a nevek : )
-
petrelli86
aktív tag
válasz
fekeandras #57 üzenetére
lehet, hogy sz@r volt, de az ember amihez hozzászokik az hiányozni is fog..
-
fekeandras
őstag
Sem a Danubius Rádió, sem a Sláger Rádió nem fog hiányozni. Az rettentően egyangú volt 50-60dalt ismételgetett a Danubius pedig magyar gagyi popzenékre állt rá nagyon.
hulljon a férgese...
-
leeate
senior tag
A Kossuth rádióban már csináltak ilyet (ha igazi a felvétel)
-
nyunyu
félisten
Szerintem csináljunk kalózrádiót, és takarjuk le az új rádiók frekvenciáit.
Aztan par napon belul kapsz egy helyszini razziat+parszaz K-s birsagot az NHH-tol.
Legalabbis egyszer kivonultak az SCH-ba, mivel a hazteton levo egyik antenna a nagy szelben elfordult, aztan zavarta valamelyik telecom ceg radios adatforgalmat.
Haromszogelessel bemertek, honnan jon a zaj, aztan razzia, radioado hatosagilag lekapcs, stb...Akkor a HA5KFU meguszta egy enyhe ejnyebejnyevel, mert megiscsak nonprofit egyetemi radioamator klub, de ne forduljon elo megegyszer.
-
nyunyu
félisten
Mondvacsinalt muhiszti az egesz.
Semmivel sem volt gusztustalanabb, ahogy megprobaltak fu alatt elintezni ujabb X evre a frekiket, vegul Alkotmanybirosag semmisitette meg a torvenyt, igy kenytelenek voltak megiscsak tenderezgetni.
Azon meg nem nyertek.
Ez van, nem orokre kaptak anno a frekvenciat, hanem hatarozott idore, az meg most lejart.
Tudomasul kene ezt venni, ahelyett, hogy jatszak itt a hattyu halalat.Plane, hogy a frekvenciahasznalati dijak befizetesevel is elegge hadilabon alltak.
Egyebkent meg tavasszal jarogattam vezetni, akkor oktato kocsijaban mindig a Bumerang szolt, de szabalyosan irritalt a 3 taho stilusa, amikor meg veletlenul atkapcsolt a konkurenciara, Balazs&co sem volt jobb
Nyaron felnapos vizhutesszereles idejere kenytelen voltam radiora valtani az erositomet, hogy szoljon valami hatterzaj, de egyszeruen nem talaltam normalis adot Pesten, vegul kenytelen voltam a Szerelem hullamhosszan-t hallgatni, mert a Slager aktualis kinalata meg azt is alulmulta
Slager is addig volt jo, amig nem kezdtek el a 80-as evek muanyag zeneit jatszani, plane miota 90-eseket is tolnak, egyre ritkabbak a nekem bejovo rockzenek.
(Most belehallgattam a Slagerbe, eppen a Sweet Child O'Mine megy, pont most akartam berakni playlistbe az UYI I-II-ot, mert regen volt mar Gn'R
3 szammal kesobb My Generation a The Who-tol. Alakul
)
Miert van 2 Juventus RDS-u radio? Egyiken komolyzene szol, masikon konnyu.
Aha, 105.3 az Bartok akar lenni, de akkor miert Juventus-t ir az RDS tuner??? -
leeate
senior tag
Szerintem csináljunk kalózrádiót, és takarjuk le az új rádiók frekvenciáit.
-
Csabee.
nagyúr
Éjféltől a Danubius streamen szerintetek a neo rádiót lehet hallgatni?
-
eziskamu
addikt
Én a Baló Gyurit, nagyon trendi
Slágert is csak az Olimpia idején halgattam, meg ma reggel. Danubius meg nagyon leamortizálódott, már az alapján, amikor néha oda kapcsoltam, bár azért a Rádió1-nél jobb a színvonala, meg a zenei választéka, de nem sokkal
.
Mondjuk öt éve én meg még a Bumerángos táborba voltam, meg kértem még Voga verést is 2000-ben a tanáraimra, de azóta felnőttem. Már nem szeretem a csak zenei rádióadókat, a reggeli műsorokban levő dumáknak meg nem volt sok értelme.
-
Bocaa
senior tag
Petőfi rádiót a népnek!
szerintem reggel jobb zenét hallgatni mint 3 ill. 2szerncsétlent hallgatni ahogy sokpénzért nevetgélnek hülye híreken stb.
Engem idegesítenek mert arról szól ,hogy ki tud hülyébb hírt keríteni reggelente -
Ice_Man22
senior tag
válasz
Wolverine #37 üzenetére
Hat igen!Probalnak megelni.Itt nem is az a baj, hogy 2 radio megszunik, hanem az, hogy 23 eves radio!Es orszagos radio!!!!Nekem itt Romaniaba csak a Danubius volt foghato.Es persze, hogy anyanyelvu rasiot hallgatok nem ezeket a bugyuta roman adokat.Szoval emlekek kotodnek a radiohoz.Delutanonkent mindig ezt hallgattam.
-
Wolverine
félisten
/sóhaj
A Klassz FM gyakorlatilag mindenkit átvett a Danubiustól. Balázsék reggel nem lesznek azonnal, de Jáksó tudtommal igen. A Sláger meg épp elkezdett helyi frekvenciákra vadászni...
-
Szvsz Bibby kolléga mondott valamit... Mindenkinek megvan a véleménye, de az első hsz-ből ítélve ez a topic elsősorban arról szól, hogy sajnáljuk hogy vége. Mindenki aki lesz*rja beleírhatja, hogy "és? én lesz*rom" csak nem biztos hogy ezt kéne. Vagy ha szeretnéd kifejteni, hogy téged túlzottan nem érdekel akkor valahogy máshogy kellene kifejezni. Szvsz...
-
-
Face8814
őstag
Mind a két rádió által sugárzott zenei kínálat kritikán aluli agyonismételt fos volt.
Nem kár egyikért sem.
Naponta kétszer hallgattam vagy az egyiket, vagy a másikat összesen kb 10-15 percben ( be a munkába, ki a munkából ), de ezt is inkább háttérzajnak.
A reggeli műsor még úgy ahogy jó volt ( lehetett rajtuk röhögni ), de egyébként egy kalap sz...t sem ért egyik sem.
Amit meg mostanában műveltek, meg ahogy sajnáltatták magukat ..... pfff!
Olyanok ezek mint a "bumeráng"!
Úgy is visszajön mind! -
eastsider
nagyúr
válasz
Motion_Blur #29 üzenetére
+9
jót tesz a média politikai eloszlásának is legalább egy picit..
és igen hallgatok rádiót, de az az MR2 -
Bibby
addikt
Ki nem sz**ja le a kutya topikot, neked nincs kutyád... ki nem sz**ja le a gyúrós topikot, te nem gyúrsz, ki nem sz**ja le a póker topikot, te nem pókerezel, ki nem sz**ja le a japán kristálygomba topikot, hisz neked nincs, ki nem sz**ja le az NBA topikot, hisz téged nem érdekel...
-
Ice_Man22
senior tag
En a Jakshown szoktam rohogni ezerrel, annyira idiota a gyerek.....
-
Armahun
addikt
Azt azért szeretném hallani, hogy milyen telefonokat fognak kapni az újak az első időkben.
-
sagesz93
addikt
Klassz rádió és Neo FM lesz a 2 új adó.
Fater siratja a danubiust, reggel a balázsékon sokat szokott röhögni, néha én is -
MaciG
addikt
Nagy kár ,hogy a mai az utolsó nap, én sokat hallgattam a Danubiust, főleg a reggeli pirítóst. (nah jó 1-2 óra után már nekem is sok volt agyilag
).
És igen, ha itthon vagyok én is inkább online rádiót hallgatok, mert vannak elég jók, de pl. munka közben vagy kocsiban szívesen hallgattam a Danubiust.
-
bajuszati
tag
nekem csa a danubius reggeli műsora fog hiányozni..amúgy elég fos volt a rádió 3-4éve már...
-
nyunyu
félisten
Ki nem sz...ja le?
Eddig se hallgattam radiot, most se fogok.
-
Integra
titán
jézus...
erre topicot nyitni.. nagy a baj.. -
Ice_Man22
senior tag
Sokan szerettek ezt a 2 radiot a nemcsak Magyarorszagon hanem a hatarokon tulrol!Egy biztos a kocsimbol torlom a 2 frekvenciat holnaptol.Jo volt hallgatni a Danubiust mikor nem volt szamitogep es a tv be is kb 8 csatorna ment!!!!!
-
Móci
addikt
Naná! Ennyi ismert, jó pénzt hozó műsorvezetőt nem lehet csak úgy kirakni, aztán mehetsz öcsém, amerre akarsz. A Boros-Bochkor páros egész szép hallgatóságot vonz reggelente, de szerintem a Danubius sem szégyenkezhet. Ha meg őket valaki felveszi, máris nyert ügye van. A zene meg majd alakul valahogy.
-
Kicker
őstag
Szerintem nem kell félteni, így vagy úgy de szeretett műsoraink előfognak kerülni, legkésőbb dec 1-el, valamint a zeneirepertoár ma pl a danubiuson jó, amúgy egy átlag nem "halál közeli" napon ugyanazokat a szennyeket ismétlik, illetve unalomig játszott jó slágereket.
A Juventus szerintem kiváló rádió, jó zenék csendülnek fel, de néha sajnos beleszaladunk a fenn említett kategóriába...
Szerintem jó tett ez a cirkusz, nem ártana az RTL - TV2 duónál is ez...
-
Ice_Man22
senior tag
Kar, hogy vege lessz.Romaniaban lakom es sajnos ez a 2 magyar ado foghato a radion!Es egy ennyire kozkedvelt radio szunik meg, itt azert buzlik valami!Mondhat akarki akarmit a legjobb radio volt!(Szerintem)
-
Móci
addikt
Na végre, legalább ez sem lesz...
-
-
Csabee.
nagyúr
Most hallgatom a Danubius Rádiót, éjfélig van adás, sajnálom hogy vége lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest