Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Raspberry Pi
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Te is kértél téli és nyári garnitúrát is? Én is. Ha már lehet, akkor éltem vele. Na meg "B" oszloptól hátrafelé lesötétítik műbizonylattal, mindennel, már eleve úgy vesszük át. És ezt még nem is én kértem, a srác egyből ajánlotta. De az alukerékre én "sajnáltam" a felárat. Igazából feleslegesnek tartom, azért nem költöttünk rá. És igen, nálunk sem áll másképp a dolog, nekünk is kb. csak ez fér bele, de nézelődni szabad, és ha már a Dacia meg a Renault egy szalonban van, meglestük azokat is.
Jelzálogelengedéshez szerencsére semmit nem kellett pótolnunk, az egyből ment. De azt a 60 napot én nem várnám ki a helyedben, csokorra fognám a papírokat (bármelyiket be tudod szerezni újra) és irány a Pesti hivatal. Én nem face-ezek, de ismerősök mondták, hogy sokan beírtak valami csoportba ott, hogy elkallódtak a papírjaik, hónapokig semmit nem kaptak, stb. fogták magukat, bementek, intézték és kapták a papírokat még aznap. Te tudod, hogy kivárod-e, én tuti nem tenném. Izgalom, új autó a háznál, be lennék sózva, úgyhogy rohannék intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest