Hirdetés
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kompakt vízhűtés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
"En nem akarom vedeni a markat. Illetve nekem egyik Daciaval, motorral sincs tapasztalatom. Irtad ezeket a problemakat. Teljesen egyetertek abban,hogy ezek negativumok es nem jo dolgok. Foleg ha a turbosrol van szo. De sajnos azt el kell fogadni,hogy pl egy Logan egy 2.3 millo ft alaparas auto. Es ugye ez is ugy ennyi,hogy kozel fel eve meg csak 2 millio volt. En nezegettem most nagyon sok auto markanak az oldalat. Kia,Hyundai, Renault, Suzuki, Peugeot, Opel stb.... a Suzuki Swift kedvezmenyes 3.2 millas alaparan kivul semmi ertelmes autot nem latni 4 millioig. Az is kisebb mint egy Logan vagy Sandero. A tobbi meg inkabb ez a 4.5 millio-tol indul. Mi meg ugye itt vagyunk az emelt 2.3 millas alaparnal. Ennyiert sajnos ezt kapjuk. Egy barmi mas ertelmesnek mondott auto is minimum 2x ennyibe kerul! En nem azt mondom,hogy ez "jo" ,hogy ha vannak hibai, nehogy felreertsd! De ezek ennyiert sajnos ezt tudjak. Ki is kell fogni szerintem az adott darabot, problemas vagy kevesbe az. Ettol fuggetlenul abszolut nem orulok annak ha rossz tapasztalatokat, velemenyeket olvasok a itt a Daciakrol."
Új hozzászólás Aktív témák
- Eljött a Messenger.com vége
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- További aktív témák...
- Szinte új Segway ZT3 Pro E Elektromos roller ,3 év garanciával eladó/beszámítás van
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest