Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Hááát nem igazán jött be a topic

Nekem Loganom volt,de 4 hónapja váltottam Renault Megane II-re.
A Logan fogyasztását,szerelhetőségét és igénytelenségét visszasírom! Ujonnan vettem,8évig használtam,igaz csak 110ezret tettem bele,de csak olajat,szűröket,gyertyát és pár kiégett izzót cseréltem benne,na meg egy féklámpa kapcsolót.
Soha semmi baj nem volt vele,én nagyon szerettem a kis 1.4-est.Nem a fapadost vettem hanem a "full" verziót amit más olcsó márkában (Suzuki,Skoda) kb egy millával lett volna drágább! Csak ezért vettem és nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- TCL Elite klíma AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest