Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi_73
őstag
válasz
razorbenke92 #527 üzenetére
Én a csatornát manuálisan választanám ki a helyedben, úgy hogy az előtte és az utána lévő is üres, vagy alig terhelt legyen. Mérj sebességet és amelyik a leggyorsabb, az lesz a te csatornád. Nálam a páratlan számú csatornák váltak be a legjobban...
-
Robi_73
őstag
válasz
razorbenke92 #525 üzenetére
Szia!
Nézd meg nem e nagyon terhelt a wifi hálózat a környékeden. Nálam is hasonló jelenség volt 2.4GHz-en és átváltottunk 5GHz-re, ami megoldotta a problémát. Viszont amióta megszűnt a Wi-Free (UPC/Vodafone) a környékünkön és csökkent a 2.4GHz-es hálózat terheltsége, azóta már az is használható, stabil lett.
-
Robi_73
őstag
-
-
Robi_73
őstag
Szia!
Az enyém is 2.03MT-vel érkezett, majd feltettem a gyári 2.02-es verziót. Azóta kutatok egy működő 2.03-as verzió után. Nem kellet semmit trükközni, simán frissítettem már többször is és az összes létező verziót felraktam már. Nekem a fix IP-vel sosem volt bajom, mindig működött. Most is tudja amit kell.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest