- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Digi oldalán firefoxból[link]
Chrome alatt ritkán megy 500 fölé.Nálam egy ruter van a közvetlen a digi modemja mellet, ezen a WiFi ki van kapcsolva. A wan sebessége fix 10000, ettól kb 15m-re kábele a másik 842, az szzórja a lakásban vezeték nélkül, és ezen lóg egy régi i5 gb kb 10 m kábelen. Ezen mértem a lenti értékeket.
-
IamSociopath
aktív tag
Ha digi neted van és utp kábelen kapod a netet akkor valószínűleg az van mint nálam, hogy vagy szar a kábel, vagy a kábelvég szar, vagy a switch szar a lépcsőházban de a lényeg, hogy a bejövő link átáll 1000 ről 100 ra vagy még rosszabb esetben 10 re. Ebben a routerben lehet force 1000 res opciót választani az auto helyett. Ilyenkor jobb egy kicsit a helyzet, viszon hajalmos megszakadni teljesen ha nem tudja a kellő minőségű kapcsolatot elérni.
Ajánlott:
A kábelvégbe belenyomod a kábelt, az érintkezőket megfújod kontaktspray-vel. Ugyanezt természetesen megcsinálod a belső hálón is, lehet nem a befele jövő csatlakozóval van a gond. Ha továbbra is előáll a helyzet zaklatod a digit.Én levágtam a csatlakozót, raktam újat. Ugyanúgy szarozik 3 routerrel. Most egy szerver van rajta Intelpro kártyával és ugyanez van. 3 naponta húzom ki a kábelt meg dugom vissza, hogy végre 1000-res kapcsolatot kapjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest