Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt nálam kölcsön a hétvégén egy Dir842 b1 verzió, jól ment, csak az volt vele a gondom hogy a médialejátszóm(Himedia Q30) nem érte el a windowsos megosztást(a net ment rajta), vezetékesen próbáltam. Pedig helyesen adtam meg a windows gép ip-jét. A régi routeremmel linksys wrt160nl, simán be tudott jelentkezni a megosztásba. Nem tudjátok ez mitől lehet? Nemrég kötöttek át Digi Ftth-ra és kellene egy gigabites router, és a dir842 elég olcsó, de ez a belsőhálós probléma bosszant. Nézegettem a Tplink Archer C7 menüjét, van fenn a tplink oldlán szimulátor, és sajnos az nem támogatja a digi ipv6-ot, viszont a dir842 igen, ez is mellette szólna, na meg hogy jóval olcsóbb is. Másnak is volt belsőhálós megosztási problémája a dir842-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 GPS+LTE 41mm
- Asus ROG Strix G713PI 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest