Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok én ezzel a routerrel használok mindent és a wifi megy ugymond rendessen de a lan sebessége a pc-n az már nagyon tréé. Amíg a modembe van a pc kötve onnan hibátlan a kapcsolat (gyors) de a routerből egyszerüen borzalmasan lassú egy oldal betőltése is. Mivel a modemben lévő csatlakozók foglaltak így csak ezzel tudom használni a pc-t
A net 1G telekomos csomag a sebességem wifin 300mbps pc-n meg 800mbps de még is az oldalak betöltése tetü lassú ennek ellenére, mi lehet?
-
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath
üzenetére
cat6 os annak jónak kel lenni
-
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath
üzenetére
megvan be is állítottam most néztem is a sebességet és máris 444Mbps

köszi a segitséget -
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath
üzenetére
ilyen menü nincs ebben

-
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath
üzenetére
Ez nekem kinai

-
nikos21
aktív tag
válasz
IamSociopath
üzenetére
telekom optika

-
nikos21
aktív tag
Azt nem tudom de a beüzemeléskor hozta amit kel az utóbbi időben viszont egyre rosszabb a működése. Párszor már resetelve volt de az hogy a giga net csak 15Mbps a letöltés sokszor LANon a wi-fi meg 8-10 hát elkeserítő meg az utóbbi időben többször is el dobja a WiFi-t
lehet hogy érdemes lenne beruházni egy másik típusra hamár fizetem a 1000Mbps
Nem is piszkáltam mert amikor kijött a szerelő és beüzemelte akkor monta ez így a tuti, akkor az is volt. -
nikos21
aktív tag
Sziasztok!
Ez a router egyre elkeserítőbb szinte folyamatosan eldobja a wifit és az 1000 net 15Mbps letöltést produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

köszi a segitséget