Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt nálam kölcsön a hétvégén egy Dir842 b1 verzió, jól ment, csak az volt vele a gondom hogy a médialejátszóm(Himedia Q30) nem érte el a windowsos megosztást(a net ment rajta), vezetékesen próbáltam. Pedig helyesen adtam meg a windows gép ip-jét. A régi routeremmel linksys wrt160nl, simán be tudott jelentkezni a megosztásba. Nem tudjátok ez mitől lehet? Nemrég kötöttek át Digi Ftth-ra és kellene egy gigabites router, és a dir842 elég olcsó, de ez a belsőhálós probléma bosszant. Nézegettem a Tplink Archer C7 menüjét, van fenn a tplink oldlán szimulátor, és sajnos az nem támogatja a digi ipv6-ot, viszont a dir842 igen, ez is mellette szólna, na meg hogy jóval olcsóbb is. Másnak is volt belsőhálós megosztási problémája a dir842-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest