- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
Aktív témák
-
razorka777
veterán
hy!nekem di 524 em van,de wanon keresztül nem csinál semmit.sorba kötöm akkor jó,de csak ha az egyik gépen bontom a kapcsolatot.mi lehet a baj?
-
breed30
tag
Hello abban kérném a segítségeteket hogy Di-524-nek az instal cd-jét honnan tudnám leszedni? Kerestem de csak freeware-t találtam. Mert az osztrák zsibin vettem egyet minden megvan hozzá csak a cd-je nincs, meg az antenna helyet valami négyzet szerűség van rajt aminek a model száma DWL-M60AT. Ezt érdemes használni vagy vegyek hozzá gyári antennát?
A válaszokat előre is köszönöm. -
beowuf
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a routerem(di-524) wifi jelének erősségét csökkenteni.Régebben találtam 1 rejtett menüt amit csak valami spéci címmel lehetett elérni (talán 192.168.0.1/valami).Ott be lehetett állítani hogy 25-50-75-100% os erősséggel nyomassa a jelet a router.
Most viszont hiába keresem, nem találom a google-el.Kérlek ha tudjátok küldétek el azt, hogy tudom elérni ezt a menut.
Current Firmware Version: V2.06
Előre is köszönöm!
B
-
Bono'
csendes tag
válasz
Levi123 #1983 üzenetére
így próbáltam jelszónélkül, a sajátra nemmegy fel a teló, másik kósza wifi jelre meg simán felszalad. a 2 gépem között kábellal megy a net, WLAN-re csak telóval csatlakoznék, ha sikerülne.
Ja igen és nem csak az opera nem működik, hanem semiféle netes dolog se. inaktív a hálózat miután csatlakoik a teló. -
Dot
őstag
válasz
Levi123 #1981 üzenetére
Nem a frissítésnél gondoltam, hanem ha max-al akarok tölteni akkor kell újraindítanom!
Akkor frissítés! ez kell neki? mert ez csak 206b-s és visszább láttam, hogy valakinek 207 es van.
szerk: ezt meg nem tudom letölteni, 0,2-0,6KB/s el jön mind2 gépen, meg-meg szakad! 2óra alatt 1-1% -
Levi123
senior tag
Nem tudom, hogy van a telefonoknál, de ha lehet akkor először próbáld meg kézi csatlakozással és ne tegyél a hálózatra jelszót (csak később ne felejtsd el jelszavazni) hátha úgy megy a net.
Esetleg a mobil opera beállításoknál nincs kapcsolat beállítások menü? Lehet ott kell valamit beálíltani.szerk: ha a mixed mód van kiválasztva a routernél akkor az felismeri, hogy 54-es vagy 11 Mbites hálókártya csatlakozik rá.
-
Dot
őstag
válasz
Ropeeka #1978 üzenetére
jajaja
Most szedek 1 torrentet.
Laptoppal ment a seed kb 100kb/s el elindítottam a pc-n a torrentet jött 3MB/s, leállítottam mindent csak azt az 1 letöltés hagytam, 3MB/s. Újraindítottam a routert érdekes módon megindult 6MB/s el a torrent. Szóval ezen segítene a fw frissítés, hogy ne keljen újraindítani? -
Dot
őstag
válasz
Levi123 #1971 üzenetére
Köszi, de ezt a portnyitást nem értem. A DMZ az nem arra való hogy pl. ha a gépen csinálsz valamilyen szervert akkor arra az internetről is rá lehessen csatlakozni? Mert a szervereimet csak akkor látják, ha be van kapcsolva ez a dmz. És ott csak ip-t tudok beírni.
persze 10/100as a wan, lan portja/i/
-
Bono'
csendes tag
-
Levi123
senior tag
Helo,
nem kell hozzá az a telepítő az nem ér egy rakás ... se.itt egy leírás, hogy kell csinálni részletesen:
Magyar nyelvű kézikönyv di-524: [link]Alapbeállításként ha jól felh.név admin és jelszó üresen, de a leírásban ez is megvan. Ha nyomva tartod a reset gombot kb 10 sec-ig akkor minden visszaáll alapra.
üdv
-
Levi123
senior tag
Szia,
melyik FW van rajta?
a 6-os chanell azt jelenti hogy esetedben a 6-os csatornát használod, ez van alapból beállítva. Nincs jelentősége csak akkor ha a szomszédban vagy nálad is van több router.
Ez olyan mint a CB rádiónál a csatornák váltása.
Titkosításnak a WPA PSK, AES-t ajánlanám. -
Levi123
senior tag
hali,
használj inkább WPA-PSK és AES (pöttyözve), adj meg kisbetűket, nagybetűt és számot.
ha azt szeretnéd, hogy bárki láthassa a hálózatodat (még ha le is van jelszavazva) akkor az Advanced menü Performance résznél az SSID broadcast-ot engedélyezd (enable).
Amit még érdemes bepöttyözni az a Mixed mód a performance résznél. Nem tudom a teló az 54 vagy csak 11 Mbites.. -
Levi123
senior tag
FW frissítést ajánlanám, hűtés fölösleges.
Az én routerem az íróasztal lapja alá van felfogatva alulról, még csak langyosnak sem langyos, közvetlenül a kábel modem mellett van (az is fel van fogatva az asztal lap alá).
Firssíts FW-t akkor jó lesz, meg a dmz menüben ha jól emlékszem a torrent miatt engedni kell egy portot.üdv
-
Levi123
senior tag
helo,
kérdésem lenne:
ez a router kábeles része két gépet összekötve max mekkora sebességre képes?
10/100 Mbit/s vagy a 10/100/1000 gigabitet is tudja? Sejtésem van rá, hogy csak a 10/100-at tudja. Két gép közti adatforgalmat szeretném meggyorsítani ha a gigabites hálókártyát ki tudná használni.köszi a választ!
-
Bono'
csendes tag
Igen, ez a helyzet, kiírja hogy "csatlakozva" és mire átváltok az mobil operára már inaktív a vonal, és azt írja hogy "a hálózat nem elérhető" vagy vmi ilyesmi. Nemtudom mivan, de ma próbáltam egy kölcsönkért, N95-el sikeresen felmásztamrá és ment a net. De akkor még mindig nem értem hogy egy másik WLAN-t miért tud használni, csak a sajátot nem =S
Még egy dobásvan, újrahúzom a telót, hátha... de ha nem akkor vissazviszem a routert. -
Dot
őstag
Hali
Nekem is 524 esem van. Firmware Version: V2.04, Fri, Apr 28 2006
A PC-m és 1 laptop között van kábelesen, folyamatos használatba, néha a telómmal, PDA-mal is használom. PDA-val vannak kapcsolódási gondok, de most ez nem lényeg.
2évig ADSL em volt 8 majd 10Mbites. Nagyon királyul működött a net megosztása, de 2hete kötötték be a DIGI netet 50/25Mbit. Ugyebár első net tesztélésénél csak a pc-vel nézem. Egész jól sikerültek a tesztek.
Később rányomtam a laptopot feltölteni. Aztán jöttek a problémák:
Első héten csak annyi, hogy: a laptopom megy a seed kb 10Mbittel és a gépen elindítok valami letöltés aminek akár 100Mbittel is kellene jönnie az csak 20-30Mbittel jön. De nembaj nem várok többet egy 10000Ft-s routeről.
De most már haldoklik. Ha a laptopon megy a seed akár 20KB/s is akkor a PC-n nem tudok böngészni! Egy PH!-s oldal beltöltés kb 1 perc. Letöltés 20Mbit, ping 10alatt.
Játszani meg lehetetlen mert 5mp kénet laggol egy oriásit!
Most csináltam rá hűtést mert anno olvastam, hogy picit forrófejű. 3db borda már évek óta rajt volt, adsl-el langyos volt, most forró.
Raktam rá 1 ventit, a bordák alig langyosak!!!!
Persze forog a venti!Pillanatnyi adatforgalom: a laptoppal feltöltés: kb200kB/s msn, vista oldalsáv; PC-vel feltöltés: kb100kB/s msn, xfire, mirc, netrádió 128kbit
A router web configjába az advenced fül megyitása: 32s
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/listaz.php 35s
citromail 42s
torrentoldal 84s
böngészőm: Opera 9.64, de az ff és a ie6 is lassú.
Sajan router nélkül nem tudom kipróbálni a gépet mert nem ér el a digi kábele :S
Laptopon jóminden, ha direktve kötöm!Frimware frissítés használna? Vagy inkább vegyek másik routert?
-
Bono'
csendes tag
Sziasztok!
D-link DI-524-esem van, remekül megosztja a netet kábelen 2 gépre, de a WLAN-t is szeretném igénybevenni a telómmal (SE P990i).
A WLAN-on van egy WEP jelszó, telefonba ezt is beállítottam, mikor kapcsolódik a telefon aktív a WLAN, de utánna inaktívitását jelez, (jelszó nélkül is ugyan ez a helyzet) holott egy másik WLAN-ra szónélkül felmegy és vígan használja, szóval nem a teló a ludas.
A router WLAN-jával lenne a gond?
Mik a jó beállítások?Üdv: Bono'
-
Bandeee
tag
Hali
Érdeklődnék, kinek milyen tapasztalata van különböző antennákkal, mert eléggé vacillálok 3 között! TP-Linkes 2405-ös, D-Linkes dwl 50AT, meg a legújabb 0501C antennék között, bár az utóbbi piszok drága!! Ti melyikket próbáltátok és mi a tapasztalat velük!! a Gyári picit szereteném le cserélni valami jobbra....
Kösszi
-
G@ben
addikt
Üdv!
Ilyen routerünk van és a wifinél valami nem stimmel. 2 gép van rákötve kábellel, azok hozzák is a Digis 20/10-es sebességet, de a wifivel sokkal lassabb, főleg a feltöltés.
Vezetékkel:
Wifivel:
A wifis letöltés elvileg rendben is van, mert 54Mbit-es, de a feltöltés marha lassú szerintem. Valamilyen beállítási hiba lehet vagy esetleg a biztonsági beállítás miatt lehet ilyen lassú? WPA-PSK/WPA2-PSK van beállítva.
Illetve ugyanitt a 6 channel mit jelent? Hogy hatan csatlakozhatnak rá wifivel? -
Solt
csendes tag
Sziasztok!
Nekem di-524-es routerem van.
Mikor anno "üzembe helyeztem", teljesen véletlenszerűen sikerült működésre bírni.
Már fogalmam sincs milyen paramétereket adtam meg. Sem jelszó, sem semmi nincs már meg. A másik problémám az lenne, hogy nincs meg a telepítője és a leírása se.
Valaki esetleg tudna küldeni egy leírást, és egy telepítőt?Előre is köszi.
-
-
Atrasko
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. A DI-524-es routerem általánosságban jól megy, de néhány program (pl. Spybot - Search & Destroy és Malwarebytes' Anti-Malware), ami a netről frissíti a saját adatbázisát fennakad rajta.
Biztosan a router a ludas, mert ha a DI-524 nélkül, közvetlenül csatlakozok a netre, akkor a fenti programok gond nélkül letöltik a frissítéseiket.
(Net-szolgáltató: UPC és az eredeti PC MacAddress címe klónozva a routerre.)Tudna valaki segíteni?
Előre is köszi. -
vzs
tag
Üdv, van egy Dlink DI-524-es routerem + LG KS-20-as PDA-m.
A PDA tökéletesen felcsatlakozik a legtöbbször a routerre, de sokszor nem teszi, csak sokadik próbálkozásra. A router logjába ez van írva:Wednesday May 20, 2009 11:07:26 Disassociated: 00-02-72-3D-XX-XX because WPA retey failed
Mi lehet a gond?
WPA-PSK, TKIP kódolást használok egy nagyon hosszú értelmetlen karakterekből álló jelszóval.
Router firmware:
Current Firmware Version: V2.07
Firmware Date: Tue, Mar 18 2008Ennél újabbat most sem találtam, sőt még ezt a verziót sem, csak régebbieket a dlink oldalán. A nemzetközi oldalán a B4-es hardverű routerem nem szerepel.
-
takos
tag
Sziasztok!
Már jó ideje ezt a típusú routert használom. Nem tudom, hogy a betegsége-e, da a következőket tapasztalom:
Elvileg UPC 15/2-es netem kábeles netem van.
Ennek ellenére:
max 7/2 tudok mérni.
utorrent alatt a net hasznáéhatatlan.
S utorrent alatt is csak max 600Kb-vel tudok tölteni.No meg az is előfordul, hogy leszakadok a hálóról, ilyenkor csak a kihúz-visszadug segít.
Mi lehet a baj?
Ákos
-
bleró
tag
sziasztok
kérlek segítsetek.vettem egy d-link di 524-es routert.mert a pc-hez szeretném csatlakoztatni,és a notebookom is szeretném kötetlenül használni a lakásba.de nem találok sehol magyar leírást,hogy hogyan csináljam.egészen az alapoktól kellene mert ez az első routerem.szóval hogyan kell csatlakoztatni?titkosítani?fríssíteni?nagyon megköszönnék egy linket,vagy egy leírást.
-
Ropeeka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen csoda kütyüm.... kábeles netem volt WAN portra csatlakoztatva és szuperül ment is minden. DE! Elköltöztem és most egy külső wifi-s antennám van a háztetőn. A gépemben van wifis hálókártya, amivel látom is a víztornyon lévő AP-kat. Olvasgatva a topicot láttam hogy írtátok a bridge módot. Nos be is jön ez az oldal a konfig menüben. Csatlakoztattam a külső antennát, látja is az AP-kat de hiába írok MAC címet, SEMMI. És nem tudok netezni a routeren keresztül. Javaslat esetleg valakinek? Szolgáltatómnál ismerősök vannak és azt mondták mennie kell. Nincs mac szűrés, nyilt hozzáférésű az AP. A router ennek ellenére hozzá sem nyög.
Esetleg IP címekkel kell valamit variálni? SEGÍTSETEK!
-
Bling95
őstag
ok köszi
-
Bling95
őstag
alapból nem tudom hogyan kell, sztem valamit rosszul csinálok mert akárhogy próbálom nincs net , a mac címet klónoztam
-
Bling95
őstag
Hello!
Most vettem 1 ilyen routert, már 2szer is megpróbáltam beállítani , minden pontosan ugy ahogy le van irva. De nem akar jó lenne sehogy.A netem chello-s ha ez számít valamit.
-
Scrym
tag
És éljen!!!
Sikerült!
Az első verzióval oldottam meg végül is, hála a segítségednek! Köszi szépen!
Használtam már a TCP/IP beállításait, de mivel Router van és a DHCP oszt ki mindent, így igazából én a Router beállításaiban kerestem a megoldást. De a lényeg, hogy sikerült!
Ha már így benne vagyunk, és látom nem vagy láma a témában, lenne még egy kérdésem.
Ahogy már írtam, nyomtatószerveres a Router és használunk is egy nyomtatót, megy minden, sikerült beállítanom, viszont egy multifunkcionális nyomtatóról van szó és megpróbáltam azt is beállítani, hogy a lapolvasás is menjen. Na hát ez már nem jött össze.
Meg lehet ezt egyáltalán valósítani Routeren keresztül?
Én arra gondoltam, hogy nem, mivel nem hiába nyomtató szerverről beszélünk. De Te majd talán megerősítesz, vagy megcáfolsz!
Köszi mindent! -
Fauszt
senior tag
"De ha megszüntetem a hálózati kártya átjáróját (és ezt hol is tudom), attól még a helyi háló használható lesz?"
Persze, hisz az átjáróra csak távoli, a helyi hálózaton kívüli címek elérése esetén van szükséged.
Ezt a beállítást a hálókártya TCP/IP protokoll tulajdonságainál tudod megtenni (jobbklikk a hálókártya kapcsolatára, tulajdonságok, TCP/IP protokoll, tulajdonságok). Ha automatikus IP cím kérésre van állítva, akkor azt szűntesd meg és manuálisan add meg a kártya IP címét és alhálózati maszkját (mégpedig célszerűen azt, amit a router egyébként is kioszt DHCP-n keresztül), de semmi mást!"Pontosan hol tudom az alapértelmezett átjáró metrikai értékét állítani?"
Ugyanitt a TCP/IP protokoll tulajdonságainál csak be kell tekinteni egész annak speciális beállításaiba is. -
Scrym
tag
-
Fauszt
senior tag
Ha jól értem az a gondod, hogy ha csatlakozva van a gép a routerre, akkor nem jut ki annak belső hálózatából, mert nem a mobilinterneten keresztül próbálkozik távoli címek elérésével.
Ezesetben a problémád kétféleképpen is megoldható.
1. Megszűnteted a routerhez csatlakozó hálózati kártya átjáróját.
2. A routerhez csatlakozó hálózati kártyához tartozó alapértelmezett átjáró(k) metrika értékét nagyobbra állítod a mobilinternetes kapcsolathoz tartozónál. -
Scrym
tag
Üdv.!
Adott egy D-link 524UP Router. Hálózatmegosztásra és nyomtatómegosztásra van használva, internet nincs rajta.
Nos a következővel van a gubanc. A hálózat némely gépein mobilinternet van használva. Ez sajnos nem működik, hogyha a hálózatba vannak csatlakozva azok a gépek. Gondolom ez azért van mert a Router által beadatott netre próbál csatlakozni. És sajnos a Router beállításában nincs olyan, hogy no WAN.
Remélem eléggé érthető voltam, örülnék ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan lőjem ki a Routerből a WAN-t, vagy hogy állítsam be a Windowsba, hogy a mobilnet élvezzen elsőbbséget.Előre is köszi!
-
vante
aktív tag
Wajk: szerintem ez sima netes próbálkozás, a vezeték nélküli logokat úgy emlékszem megjelöli WLAN előtaggal.
zozyk: mert nagy valószínűséggel nem a te H/W verziódhoz való. Megnézed a router alján a tiédet, majd felmész a d-link oldalára, megkeresed a di - 524-et, és ha te H/W-d Ax-es (ami a router alján volt), akkor ott is az Ax-es almappában keresgélsz magadnak firmöt. Ennyi.
Más firm-el kár is próbálkozni, azok más területen lévőkre készültek (usa, stb)
-
mezis
félisten
Üdv.!
Bocs, összekevertem a betűket. Helyesen WDS. Tud ilyet a DI-524 ?[I]WDS restrictions (WDS korlátozások)
A U.S. Robotics Wireless MAXg Routerek és hozzáférési pontok használhatják az ún. WDS-funkciót, melynek segítségével a vezeték nélküli útválasztó vagy hozzáférési pont közvetlenül csatlakozhat egy másik vezeték nélküli útválasztóra vagy hozzáférési pontra, ugyanakkor a vezeték nélküli kliensek is csatlakozhatnak a hálózatra. A WDS a Wireless Distribution System (vezeték nélküli elosztórendszer) rövidítése. Ha engedélyezi ezt az opciót, meg kell adnia azoknak a vezeték nélküli útválasztóknak vagy hozzáférési pontoknak a MAC-címét, amelyekhez csatlakozni kíván. Alapértelmezés szerint ez a funkció le van tiltva.[/I]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Dlink DL-524:max hany wireless felhasznalot kepes kezelni(802.11g)??
Koszi! -
rOwLeY
őstag
Hali!
meg tudná nekem mondani vki hogy kell DI-524 NAT-ot beállítani?! -
Retekegér
MODERÁTOR
Kéne egy kis help. Nemrég váltottunk Digire, így újra belőttem a routert. Az asztali gépen megy is a net, bár nem olyan gyorsan, mint kellene (szerintem), a WiFi-vel viszont nem stimmel valami. A notival fel lehet csatlakozni, viszont egyáltalán nem megy rajta a net. Mi lehet a gond?
-
Wajk
addikt
Nemrég újítottam be Wi-Fi-s routerre, megadtam admin jelszót, meg a Wi-Fihez is jelszót.
Érdemes valamit még állítani, hogy biztonságos legyen? vagy elég alapon hagyni pl Firewall-t?érdemes 2.04-ről 2.07-re frissíteni?
ezt olvasom a logokban ez azt jelenti, hogy szagolgatják kívülről a gépet?
Thursday April 09, 2009 11:08:07 Unrecognized attempt blocked from 92.84.68.243:53077 to 195.xx.xx.4 TCP:445
Thursday April 09, 2009 11:08:10 Unrecognized attempt blocked from 92.84.68.243:53077 to 195.xx.xx.4 TCP:445
Thursday April 09, 2009 11:11:09 Unrecognized attempt blocked from 82.114.224.213:1438 to 195.xx.xx.4 TCP:8712
Thursday April 09, 2009 11:21:30 Unrecognized attempt blocked from 119.153.74.72:3499 to 195.xx.xx.4 TCP:8712
Thursday April 09, 2009 11:21:33 Unrecognized attempt blocked from 119.153.74.72:3499 to 195.xx.xx.4 TCP:8712
Thursday April 09, 2009 11:30:30 Unrecognized attempt blocked from 201.52.87.235:60501 to 195.xx.xx.4 UDP:40098
Thursday April 09, 2009 11:46:44 Unrecognized attempt blocked from 202.97.238.227:34808 to 195.xx.xx.4 UDP:1027köszi
-
ysenyerkesz
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő: van egy élő hálozatom 4 géppel, ha hozzá akarok kacsolódni vezeték nélkül egy laptoppal, akkor ezt csak úgy engedi ha a kapscolódás közben kikapcsolom a " A vezeték nélküli hálózatot a Windows konfigurálja" funkciót.
Ha nem így csinálom nem jön létre a kapcsolat.( ha bekapcsolom, akkor se, de ha ki van akkor se jön létre a kapcsolat). Ha be van kapcsolva akkor az a jelenség, hogy önkényesen, (1-10 perc között bármikor) lelép a hálóról és nem tud újra kapcsolódni.
Ha az elején leírt módon jön létre a kapcsolat akkor utána folyamatos a kapcsolat.
Kérdés: mi lehet baj oka? -
zoli62
addikt
TCP TX reset szerepelt a router logban. amikor meg akartam nézni a webes felületét. Böngészőben nem jelent meg, sőt oldalak sem. Internet Explorer ujraindítása után jó lett, aztán egy idő után megint előfordult. Ezt most tapasztaltam először. Lehetséges, hogy a DHCP beállítás miatt van ez? Kiléptem a felhasználói fiókomból, majd vissza, csak ekkor lett jó. A másik bejegyzés pedig: "ADPM ep 18117 ipa 117 ip 18117 UNo1" Ez mit jelent?
Találkozott már valaki ilyennel?
-
yodee_
őstag
srácok láttatok már olyan, hogy a router gondol egyet és leveszi a titkosítást a wifiről? be volt állítva a wpa-psk/wpa2-psk, ment 1-2 napja ma ránéztem státusz menüre és azt írta hogy nincs beállítva titkosítás...
-
mezis
félisten
Üdv.!
Meglévő GigaByte WiFi routerem WiFi jelét kellene "erősíteni". Az Interspar hirdet 8000-ert DI524-et.
Azt szeretném kérdezni, hogy van DWS funkciója ? (Próbáltam a honlapot, de igen szűkszavú.) -
válasz
lajafix #1926 üzenetére
Maga a router közel sem annyira meleg mint a dlinkes adsl modem, legalábbis nálam, sztem elég egy venti ami mozgatja a levegőt. Nálam egymás felett van a kettő lépcsőzetesen eltolva, alul a router, felül a modem, pl elé egy 12-es hűtő,5v-ra, silent halk valamit azt megy ameddig megy, ha nagyon meleg lesz megcsinálom, jobbat nem tudok hirtelen.
A gyártó szerint bírja a meleget beszéltem velük, de ezt én megkérdőjelezem, egészen egyszerűen azért, mert nem egyszer van már most is, h nem todom megfogni a modemet, a router pite hozzá képest. Amikor nincs nyúzva a net akkor kicsit kihűl mindkettő, tehát csak akkor baromi forró ha nyúzva van. -
hyperspace
őstag
visszavittem, nem volt jo a router, kicsereltem egy tp-link wr641g-re, 5 perc sem kellett es jo minden. f**k d-link
-
hyperspace
őstag
sziasztok, adtam neki egy frissitest, wpa-psk titkositas van rajta, dinamikus ip... mit kell meg leirnom, hogy meg tudjatok mondani, vezetek nelkul miert nincs net?
-
-
jana2020
csendes tag
-
-
jana2020
csendes tag
Hali, nekem is van egy ilyen "szuper" routerem probalnam a firmware frissitest csinalni a legujjabbal ez lenne a neve 20080731_524_V312.BIN de egyszerüen nem teszi fel a router magara ilyet meg sohasem csinalt mindig marad a régi firmware valaki tudna segiteni hogy miert? elkezdi a frissitest de nem teszi fel valamiert mar nem ez az első firmware frissitesem de ez most kifogott rajtam ja és ha wiffit használok állandoan szaggat egy pár napja ha lanon hasznalom semmi baja pedig kb 5 méterre van a laptop a routertől.... valaki tudna segiteni? köszike
-
yodee_
őstag
köszi az infót, akkor marad ez. másik dolog, hogy nektek a lanos illetve wlanos gépek között mekkora az átviteli sebesség? mert nekem 1-1,5mega/sec. ez jóígy? sztem nagyon gyenge.
-
yodee_
őstag
szeva!
nézegettem a hozzászólásokat, és szeretném megkérdezni, hogy érdemes e a 3.12es fw-re frissíteni? jelenleg ez van:
Firmware Version: V2.07 , Tue, Mar 18 2008aki használja az újat kérem írjon valami újdonságot. köszi
-
manyototh
csendes tag
Sziasztok.
Nekem a következő a problémám
Nagyjából egy éve vettük ezt a routert és eddig nem is volt semmi baja.
Kb két hete a laptop egyszerűen nem hajlandó felkapcsolódni. Pedig a jel 85-1005 között mozog, a vezeték nélküli hálózatokat tök simán felismeri, de mégsem kapcsolódik.
Már reseteltem jó párszor, majd újra beállítottam de semmi.
Beszéltem az internet szolgáltatóval, de náluk minden rendben, kérdeztem hogy tudnak-e valamit erre mondani, de azt mondták hogy ebben nem tudnak segíteni.
Már mindent próbáltam, de semmi és nincs több ötletem.Szerintetek mit csináljak? egyáltalán a routerrel lehet probléma? vagy laptop szedett össze valami vírust? Mi lehet a baj?
Segítsetek légyszi.
előre is köszönöm, Mariann -
Scrym
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy D-link 524UP Router-t használ e valaki? Pontosabban a nyomtató szerver része érdekelne.
Mert egy ilyet szeretnék venni, egy cégnek a hálózatát szeretném belőni, úgy, hogy a hálózaton legyen a nyomtató, gép nélkül.
Ha valakinek esetleg van valami tapasztalata szívesen fogadom!
Előre is köszi! -
hyperspace
őstag
3.12es firmware van a routeren. le lehet cserelni 2.04re?
-
croc
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémában kérném az ötleteket, tanácsokat:
DI-524-es routerem van, egy asztali gép van rákötve kábellel, két laptopot használunk rajta wifin.
A wifis sebesség a töredéke annak, aminek lennie kéne, pedig a jelerősséget jónak-kiválónak írja a gép. (egyébként ugyanaz a helyzet, ha 1 méterre van a laptop a routertől, mintha két szobával arrébb lenne.)
Nem hiszem hogy a laptoppal van a gond, az tökéletesen működik más hálózatoknál (pl egyetemen).
Amit még esetleg fontosnak érzek: Invitel adsl, Telindus modemmel.Remélem tudtok segíteni, mert rendkívül zavaró, hogy nem tudok itthon netezni...
köszi -
Aftershock
csendes tag
Sziasztok. Nekem egy olyan problémám lenne hogy amikor felteszem a rutert ujra unditom a gépet egy segédproginak kellene be jönnie de ahejet egy hiba ütit kapok hogy valami dll fájl nem található, rákerestem a gépen és a benne a pláne hogy nincs is fent rajta de a netem az megy, tud valaki megoldást?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest