Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

A küldetésekben azért látszik a belefektetett meló.
    Ma például egy tagot kellett megmentenem és gondoltam itt a jó alkalom, hogy kipróbáljam a mantis bladet.
    Igen ám, de a megmentendő személy nem egy nagyon eldugott helyen volt, mondhatni elég forgalmas része volt a városnak és az épület előtt állt őrszem is......
    Innentől kezdve el lehet képzelni azt fejvesztett futkosást az utcán, amikor felszecskáztam az őrt, majd berúgtam az ajtót és folytattam a filézést.
    Amikor kész volt a küldetés, akkor a megbízó megrótt, hogy máskor diszkrétebben járjak el.
    Ezen jót vigyorogtam és akaratlanul is eszembe jutott, hogy ezt vajon akkor is mondta volna, ha lopakodósban csinálom meg a küldetést?

Ugyanakkor van probléma is a területhez kötött felugró küldetésekkel. Egy elég húzós küldetést csináltam, már másodjára, mivel elsőre nem lett oké, próbáltam nagyon figyelni, amikor is jött egy értesítés a mobilomra egy megbízásról, nem nagyon foglalkoztam vele, mert ugye benne voltam valamiben és jött a meglepetés, amikor végeztem ismét jött egy immár lecseszős üzenet, hogy miért nem csináltam meg a küldetést, ez árt a reputációmnak.
    Ezt a küldetést simám letudtam volna, ha csak arra járok és nem vagyok benne egy másik küldetésben, így viszont lehet elúszott.

Új hozzászólás Aktív témák