-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
A küldetésekben azért látszik a belefektetett meló.
Ma például egy tagot kellett megmentenem és gondoltam itt a jó alkalom, hogy kipróbáljam a mantis bladet.
Igen ám, de a megmentendő személy nem egy nagyon eldugott helyen volt, mondhatni elég forgalmas része volt a városnak és az épület előtt állt őrszem is......
Innentől kezdve el lehet képzelni azt fejvesztett futkosást az utcán, amikor felszecskáztam az őrt, majd berúgtam az ajtót és folytattam a filézést.
Amikor kész volt a küldetés, akkor a megbízó megrótt, hogy máskor diszkrétebben járjak el.
Ezen jót vigyorogtam és akaratlanul is eszembe jutott, hogy ezt vajon akkor is mondta volna, ha lopakodósban csinálom meg a küldetést?Ugyanakkor van probléma is a területhez kötött felugró küldetésekkel. Egy elég húzós küldetést csináltam, már másodjára, mivel elsőre nem lett oké, próbáltam nagyon figyelni, amikor is jött egy értesítés a mobilomra egy megbízásról, nem nagyon foglalkoztam vele, mert ugye benne voltam valamiben és jött a meglepetés, amikor végeztem ismét jött egy immár lecseszős üzenet, hogy miért nem csináltam meg a küldetést, ez árt a reputációmnak.
Ezt a küldetést simám letudtam volna, ha csak arra járok és nem vagyok benne egy másik küldetésben, így viszont lehet elúszott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Óra topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Freemail
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest