Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz szuladam #280 üzenetére

Én nem mondom hogy szar, azt mondom, hogy nálam szar.

"Szerintem tök jogos, hogy addig nem enged semmivel se babrálni"

Ne már, a saját Curve fiókomban, amiben még semmi nincs, ugyan mit babrálhatok más kárára, ahová ráadásul a saját email vagy a google+ címemmel regeltem? Sőt, igaz nem jutottam tovább, de eddig még éppen hogy semmi biztonságot nem láttam benne, kezébe kerül a telefonom valakinek, elindítja az appot, és a G+ ikonra rábökve egyből bent is van a kártyáim között, sem fingerprint nem kell, sem jelszót nem kér... de mondom, addig még el sem jutottam, hogy a saját fiókomba bejussak, így nem tudom, hogy végigment folyamatnál kér-e valamit. Transferwise, Revolut, ugye alap volt, hogy először megcsináltam a regisztrációt, utána tudtam kártyát igényelni, bármit intézni, és az ujjlenyomat alap mindkettőben. (Meg a rendes banki app-ban is, de az más dolog). Nem hogy még be sem léptem, de máris a bankkártyámat kéri.
    A TW kártyám tavaly októberi, eddig kétszer vásároltam vele, a Revolut pedig mai, és azonnal elfogadta a TW kártyát, a terheléses üzenetben azonnal ott volt a reg. kód a TW app-ban (szemben a Curve terheléseivel, ahol nem).

"bizonyos cégekénl nincs is a virtuális kártyán pénz, hanem a fizetéskor szintén egy azt megelő úton töltődik rá pénz"

Basszus, ha jól tudom a Curve pont így működik, a lényege pont az lenne, hogy a fizikai kártyáján nincs pénz, hanem a tárolt kártyák adatait felhasználva, kiválasztva melyik kell, annak az adatait továbbküldve használod, tehát gyakorlatilag egy üres kártya :) TW-nél és Revolut-nál pedig már eleve 'fizikailag' ott van a pénzem, mert már hónapokkal ezelőtt fel lett rá töltve (a TW-re).

De mondom még egyszer, attól hogy nálam ez van, másnál még működhet jól. Az én véleményem viszont nem lett pozitív, és már nincs meg a bizalom. Már eleve a promo kód megadásánál hibát ír, korlátlan netnél 'nincs internet'-re hivatkozik...

• peti123

csendes tag

válasz szuladam #280 üzenetére

Neked hogy működött a rev kártya Curveben? Mert a rev alkalmazásban nem látni a regisztrációs kódot !

Új hozzászólás Aktív témák