Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
geloczigeri
tag
válasz
geloczigeri #8 üzenetére
[Update] gomb helyett [Restore] gombot nyomjatok!
Az Update gombnak bizonyos esetekben (verzió "lefelé váltás", final rom-ok) vannak mellékhatásai (pl. fagyások). -
Cathulhu
addikt
válasz
geloczigeri #8 üzenetére
Koszi a remek leirast, par kiegeszites a firmware update reszhez:
Nem kell ennyit buveszkedni a driver telepitessel, rokchip tool letoltese utan jobb gomb az adott windowshoz verziohoz tartozo driver rockusb.inf-jen es a context menubol a telepites/install reszt valasztani. Ekkor a windows telepiti az aktualis drivert es amikor radugod a tabletet mar tudni fogja mit kell hasznalni.
Valamint ha tul sokaig tartjuk nyomva a hangero fel + bekapcs gombot, nekem a tablet egyszeruen kikapcsolt ujra.
Win8-on is mukodik az updatet, epp most cisnaltam vegig
-
geloczigeri
tag
válasz
geloczigeri #8 üzenetére
Azt elfelejtettem odaírni, hogy a firmware update stype-by-step-et Windows 7 rendszerre írtam. XP-n más neve van a egykét menünek, de a lépések ugyanezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest