Új hozzászólás Aktív témák
-
geloczigeri
tag
válasz
Kunsztler
üzenetére
Final. A black screen ellenére stabilabb, mint az előző. Nem találkoztam még kirajzolás hibákkal, nem indult még újra magától a rendszer, teljesen jó. Talán a videólejátszás is javult egy kicsit: a frame rate mint ha magasabb lenne, de ezt nem mértem semmivel, csak érzésre.
Végre kijavították a skype-os problémát is, és ennek örülök a legjobban! A mikrofon mindig torzított, ha beszéltem (sercegős hang keveredett a beszédbe). Pedig sima sound recorderrel semmi baja nem volt. Ezt végre kijavították, felhőtlen az öröm
Megoldás az akksi üzemidőre (telefonos appok törlése)
Ezeket kell törölni a "\system\app" mappából (root szükséges, meg pl.Root Explorer):
/system/app/Messaging.apk
/system/app/Phone.apk
/system/app/TelephonyProvider.apk
/system/app/TelocationProvider.apk
/system/app/Mms.apkLesz olyan, ami nem létezik, a lényeg, hogy amit megtaláltál, azt vagy nevezd át vagy töröld ki. Én ".bak" kiterjesztéssel megtoldottam a fájlneveket.
A módosítás után restart.
Ha sikerült, akkor [ezt] fogjátok látni pár órával utána. A piros utáni sárga csík a "Mobile network signal" sávban azt jelenti, hogy sikerült. A lefelé ívelő vonal ne tévesszen meg senkit, épp izzasztottam a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Autós topik
- Xbox One
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest