Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
geloczigeri
tag
válasz
Kunsztler #64 üzenetére
Final. A black screen ellenére stabilabb, mint az előző. Nem találkoztam még kirajzolás hibákkal, nem indult még újra magától a rendszer, teljesen jó. Talán a videólejátszás is javult egy kicsit: a frame rate mint ha magasabb lenne, de ezt nem mértem semmivel, csak érzésre.
Végre kijavították a skype-os problémát is, és ennek örülök a legjobban! A mikrofon mindig torzított, ha beszéltem (sercegős hang keveredett a beszédbe). Pedig sima sound recorderrel semmi baja nem volt. Ezt végre kijavították, felhőtlen az örömMegoldás az akksi üzemidőre (telefonos appok törlése)
Ezeket kell törölni a "\system\app" mappából (root szükséges, meg pl.Root Explorer):
/system/app/Messaging.apk
/system/app/Phone.apk
/system/app/TelephonyProvider.apk
/system/app/TelocationProvider.apk
/system/app/Mms.apkLesz olyan, ami nem létezik, a lényeg, hogy amit megtaláltál, azt vagy nevezd át vagy töröld ki. Én ".bak" kiterjesztéssel megtoldottam a fájlneveket.
A módosítás után restart.
Ha sikerült, akkor [ezt] fogjátok látni pár órával utána. A piros utáni sárga csík a "Mobile network signal" sávban azt jelenti, hogy sikerült. A lefelé ívelő vonal ne tévesszen meg senkit, épp izzasztottam a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest