- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
geloczigeri
tag
Nem tudom. Ha a rossz akksi azért rossz, mert zárlatos, akkor az melegedne egészen addig, amíg a másikat le nem meríti. Szóval elsőre azt mondanám, az a rossz amelyik melegszik. A jó akksi meg azért melegedhet amit írtál. Szóval mindkét akksi melegedhet, ha az egyikkel baj van. Ezért kéne tutira menni azzal a módszerrel amit írtam.
Amúgy abtablet teteje az melyik oldal? Az ahol a csatlakozók vannak, vagy ahol a kamera van?
Nekem csak a csatlakozók felöli oldalon szokott melegedni, egészen pontosan két hely van, ami melegíti a gépet, és érezzük: a processzor, és a dc-dc konverter. Utóbbi jobban melegszik, ha töltés közben használjuk is a gépet. Az akksik meg egyáltalán nem melegszenek nekem. Vagyis jobb oldalt pl tök hideg a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam Deck
- Könyvajánló
- Windows 11
- Spotify
- Sweet.tv - internetes TV
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest