- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Moe
csendes tag
Megnéztem az általad felsorolt programokat.
Remota Release: a program elindult, de kompatibilis kamera híján, nem jutottam vele semmire.
Sky Safari: Fut ez a program is. Az égboltot 15-20 frames per second-del tudod pásztázni, azonban ez visszaesik akár 5 fps-re is, mikor egy bőven feliratozott bolygót vizsgálsz közelről. Amúgy jó kis program.
Twilight, 3D Virtual Tabletop: Nem tudom mire valók, de működnek ezek is.
Sky Alive Video Wallpapers: Természetesen ez is megy, de ettől sokkal jobbak is vannak a store-on.
MyScript Calculator: Ez a kis számológép alkalmazás nagyon tetszett, meg is tartottam.Gun Disassembly 2: A sok disassembly app közül ezt próbáltam ki. Nem egy hardware igényes darab, ezért simán fut. Igazság szerint erről a programról sem tudom mire való.
The Room: Ez a nagyszerű puzzle (logikai) játék eddig a látókörömön kívül maradt. A grafika nagyon szép, igaz az FPS néhol lecsökken, de ez egy ilyen tipusú játéknál nem befolyásolja az élményt. Apró szépséghiba, hogy az 1.05-ös ROM-mal nem kompatibilis az app, ez azonban könnyen orvosolható.
Real Racing 3: Ezt a játékot az 1.03-as stock ROM-mal már kipróbáltam korábban, de akkor annyira darabosan futott, hogy le is töröltem. Találtam azonban egy Real Racing 3 Graphics nevű programot, amivel low-ra állítottam a grafika részletességét és adtam még egy esélyt az RR3-nak. Nem tudom, hogy tisztán az 1.05-ös ROM- nak köszönhető vagy az RR3 Graphics nevű program is beleszólt, de a játék jól futott. Azt persze továbbra sem mondom, hogy vaj simaságú, de ilyen formában már abszolút élvethető. Egy újabb játék került a gyűjteményembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő