- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Eleinte én is furcsállottam,hogy az adobe reader,meg gyakorlatilag minden reader a marketen akadozva lapozza a pdf-et , legyen az 10MB, vagy éppen 150MB , ez a kis smartq reader kb már a 10. reader volt a tabon, mire azt mondtam,hogy na végre! ez működik!
Azóta mindenkinek ezt ajánlom,mert ahogy vlevi is írta,még egy kisebb teljesítményű telefonon is szépen megy. Azt gondolom láttátok,hogy a beállításokban lehet kisárgult könyvlap szerű hátteret beállítani,este ez jól tud jönni,mert nem világít a fejetekbe a fehér háttér 
-
vlevi
nagyúr
Én kipróbáltam ezt az olvasót a Samu Galaxy Ace telefonomon (1 mag, 800Mhz) és a teljesen képként beszkennelt 130 megás pdf-et gyönyörűen tudtam lapozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP ProBook 430 G7 Pentium Gold 6405U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Azóta mindenkinek ezt ajánlom,mert ahogy vlevi is írta,még egy kisebb teljesítményű telefonon is szépen megy. Azt gondolom láttátok,hogy a beállításokban lehet kisárgult könyvlap szerű hátteret beállítani,este ez jól tud jönni,mert nem világít a fejetekbe a fehér háttér