Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
martonx
üzenetére
elbeszélünk egymás mellett... tehát szeretném ha hover-re másik képek jönnének be, és persze megcsinálhatom gyalog módszerrel, kap minden menüelem külön class-t, de ilyet először láttam és érdekel. Tehát a PNG kép hívja meg a többi képet, és az tartalmazza szerintem az elérési utat mivel az egyes képeknek random neve van, tehát nem egy sorozatot hív be mondjuk 1.jpg 2.jpg stb. Ezt dupláznám meg, és átírnám benne a hover képekre az elérési utat. Viszont természetesen csak úgy szövegszerkesztővel egy png-t nem lehet módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elbeszélünk egymás mellett... tehát szeretném ha hover-re másik képek jönnének be, és persze megcsinálhatom gyalog módszerrel, kap minden menüelem külön class-t, de ilyet először láttam és érdekel. Tehát a PNG kép hívja meg a többi képet, és az tartalmazza szerintem az elérési utat mivel az egyes képeknek random neve van, tehát nem egy sorozatot hív be mondjuk 1.jpg 2.jpg stb. Ezt dupláznám meg, és átírnám benne a hover képekre az elérési utat. Viszont természetesen csak úgy szövegszerkesztővel egy png-t nem lehet módosítani.