Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
martonx
üzenetére
elbeszélünk egymás mellett... tehát szeretném ha hover-re másik képek jönnének be, és persze megcsinálhatom gyalog módszerrel, kap minden menüelem külön class-t, de ilyet először láttam és érdekel. Tehát a PNG kép hívja meg a többi képet, és az tartalmazza szerintem az elérési utat mivel az egyes képeknek random neve van, tehát nem egy sorozatot hív be mondjuk 1.jpg 2.jpg stb. Ezt dupláznám meg, és átírnám benne a hover képekre az elérési utat. Viszont természetesen csak úgy szövegszerkesztővel egy png-t nem lehet módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Projektor topic
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elbeszélünk egymás mellett... tehát szeretném ha hover-re másik képek jönnének be, és persze megcsinálhatom gyalog módszerrel, kap minden menüelem külön class-t, de ilyet először láttam és érdekel. Tehát a PNG kép hívja meg a többi képet, és az tartalmazza szerintem az elérési utat mivel az egyes képeknek random neve van, tehát nem egy sorozatot hív be mondjuk 1.jpg 2.jpg stb. Ezt dupláznám meg, és átírnám benne a hover képekre az elérési utat. Viszont természetesen csak úgy szövegszerkesztővel egy png-t nem lehet módosítani.