- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
bdav
őstag
a windows azt hiszem csak külső driverrel tud Sata vinyora feltelepülni (ennek nézz utána, keress topikokat, van ami ezzel foglalkozik, én pontosan nem tudom hgy mit kell tenned). erre mindenképp figyelj. ha felment az xp akkor chipset driverek, sp2, grafikus kártya driverei (meg ami még van, nem tudom mi kell, ezek tuti) menjenek fel, utána egy víruskereső, tűzfal (ezek valszeg szintén kérnek újraindítást, szóval feltétlenül) ha netre lesz kötve a gép. még nem tudom hogy mi az ami igényli telepítés után a gép újraindítását és kell, pl. újabb directx verziok ilyenek (ha kell), meg még biztos van csomó más amit nem tudok / nem írok le
. ezzel úgy egy-másfél óra alatt meglehetsz, utána szerintem állj neki a másolásnak, az még elég meredeknek hangzik, ha sok adat van a vinyókon. az az igazság hogy betonstabilitást ne várj enynitől, bár ha nem nyúzod nagyon akkor egész sok ideig bírhatja; én így szoktam de még soha nem próbáltam hogy mennyi ideig mehet folyamatosan (10-12 óra max, de akkor se előtte ülök mindig).
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest