Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Low Noise
senior tag
Amit vártam tőlük, volt is OLED monitor prototípusuk, de nem jelentek meg vele a piacon, ez lett a vesztük a Samsung beelőzte őket, persze ha 2015 öta kínlódtak vele és nem sikerült akkor lehet sose készültek volna el vele.
-
bteebi
veterán
Háát... azzal a know-how-val az LG jó eséllyel kitörölheti, max. a Samsungnak lehetne belőle némi haszna. De nekik is talán csak azért, mert még csak a 2. generációs QD-OLED-nél járnak.
A jó mérnökök meg majd beépülnek valamelyik nagyhoz.
#7: A poén az lenne, ha részint pont emiatt rendezték volna a viszonyt.

-
GeryFlash
veterán
Tokeletesen rimel ez a cikk is a [Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük? aka hova tuntek a japanok az elmult 20 evben ]
-
zetor2000
addikt
"A vállalat jelentős tartozást halmozott fel, amit részben az eszközeik eladásával próbálnak fedezni."
Azért kerültek csődbe, mert eddig se tudták eladni az eszközeiket...
-
Yodafon
őstag
es ROSSZLED neven ujra alakul
-
Duree
veterán
Hát ez eléggé szomorú.
-
törölt tag
Így messziről nekem az látszott, hogy közel sem volt benne elég pénz, főleg az olyanokhoz viszonyítva, mint az LG Display és Samsung Display. Így maradt a már korszerűtlen 5,5G sor kérdéses kihozatallal, jó drágán.
Kíváncsi vagyok mi lesz, felvásárolja-e valaki. Arra én nem számítok, hogy ez a cég innen talpra áll.
-
törölt tag
Nahát, de meglepő. Ja nem.
(Bár ne lett volna így, de sajnos tényleg minden jel erre mutatott.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De ez munkaeszköz, azt lehet így árazni.