- TCL LCD és LED TV-k
- UHD filmek lejátszása
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-Book Off topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tha_answer
őstag
Kinanak boven eleg ha a belso piacon nem nyugati cegek vannak.
Minden nagyhatalom protekcionizmussal kezdte, meg masolassal.
Sot az afrikaiakat sem fogja erdekelni h licencmentes proci lesz a telojukban.
Kina ki akarja huzni a nyugati cegek alol a talajt, eloszor a hazai piacon, majd a nemzetkozin, majd pedig a cegek otthonaban. unios elitunk meg kukaba valo.
Ne felejtsuk el h az oroszoknal perelman kaliberu emberek szaladgalnak, illetve:
https://g7.hu/tech/20200526/elon-musk-urkapszulajaval-beerte-a-szovjet-urtechnika-szinvonalat/ -
paljani
aktív tag
"..ezt pont te csináltad, én kifejezetten az egyházhoz való tartozásról beszéltem.."
Gondolom akkor meg is tudod mutatni, hogy pontosan hol beszéltél erről. Amíg fel nem hívtam a figyelmet, hogy két különböző dolog az egyház és a vallás végig keverted őket és azóta is kevered.
"Ahhoz képest folyamatosan ezen rugózol."Amennyiben a tény, hogy kerek-perec leírtam, hogy nagy ívben leszarom, hogy hívő vagy-e "rugózást" jelent, akkor igen, ezen rugózok. De szerintem mindketten tudjuk, hogy nem rugózok ezen, hiszen ahogy eddig is úgy ezután is leszarom. Ez a te dolgod, amit - ha jól érzékelek - most kurvára terelésre használsz miután mind a kátékkal mind a számokkal - gyakorlatilag mindennel IS felsültél.
-
paljani
aktív tag
Láthatóan a számok (tények) összezavartak. Gyorsan összekeverted a vallás(osságo)t az egyházzal.
(A káték meg nem tudom hogy jönnek ide, gondolom te se csak akartàl mondani egy nagyot aztán befostàl helyette… pont leszarom a hited vagy annak a hiányát ugyanis és senki más hitének sem értékmérője a hittankönyvek ismerete). -
paljani
aktív tag
Laza reláció van a templombajárás és a vallásosság között. Itt egy cikk erről a bibliátokból
Még mindig olyan 2/3 és 3/4 között lehet a vallásosak aránya, a legutolsó népszámlálás adatait még maszírozza a káeshá. (Az azt megelőző 2011-es 80% körül volt).
[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
Szerintem ez pont ellenkezőleg van, és ez a fő különbség a hard science és a társadalomtudományok között.
Einstein relativitás elmélete a tudományos vákuumban is értelmezhető. Az állításainak igazságtartalma tudományos-történeti kontextus nélkül is ellenőrizhető. Nem kell hozzá ismerned Newton munkásságát, az elmélet igazságtartalma független attól, hogy milyen korban, milyen társadalmi viszonyok között született.
Ezzel szemben a (tágan értelmezett) társadalomtudományok nem ilyenek.
A modern "woke" ideológiákat nem fogod tudni értelmezni a 68-as generáció ismerete nélkül. És őket meg nem fogod tudni értelmezni akkor, ha nem ismered az adott kor társadalmi-gazdasági viszonyait. És ezeket a viszonyokat nem fogod tudni értelmezni marxizmus nélkül.
Társadalomtudományoknál az adott kor, a kontextus, a korábbi munkák ismerete alapfeltétele annak, hogy megértsd, miről van szó. -
Pikari
addikt
Egy komment zónában nem tudom, hogy lehetne pontosabban kifejteni a gondolatokat. Amennyire erre lehetőség van, én igyekszem ezt megtenni.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
Ez nem az én szögegyszerű elméletem, hanem Weber elmélete, továbbá ő sem állította azt, hogy ilyen egyszerű formában arányosságot lehetne megfigyelni. Olvasd el az írását, ha érdekel, és értelmezd.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
A gazdaságszociológia az. Nem CSAK az usában művelik, ilyet nem írtam.
-
Szerintem feltört account, orosz bothálózat része. Inkább jelenteni kellene.
Btw ha nem nyugati sajtót olvassunk akkor mit? Kikkel vagyunk? Hova tartozunk? Milyen életszínvonal lenne a cél? Hol élne szívesen, nyugaton vagy keleten? Jó volt a kommunizmus?
Elég csak ezeket feltenni és a bot nem spammel többet, lefagy.
[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
Ez mindenhol így van. Ezért is kezdett szankciózgatásba az usa kína ellen, mert a billentyűzeteken túlmenően már a készülékek agyára is szemet vetettek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest