Hirdetés
Aktív témák
-
A kezdeményezés mögött az egyik konkurens it portál áll... majd hirdetnek a prohardveren, ha toborozni akarnak :)
-
én már nagyon régen csatlakoztam, de nekem nem jön hirlevél..:DD nem tudom miért :F :D
-
Wildmage
senior tag
Csatlakoztam.
-
crab
senior tag
up
-
crab
senior tag
még lehet csatlakozni!:)
-
Petisz84
tag
Hát már én is csatlakoztam!
-
crab
senior tag
na már ketten is regisztráltatok!:C
-
driver18
tag
Csatlakoztam! :C
-
én is még ''anno'' regisztráltam, de azóta se kaptam semmit se:( /email-re gondolok/
szerintem ebből nem lesz semmi:))
[Szerkesztve] -
hungeek
senior tag
csatlakoztam :)
-
crab
senior tag
up, legyünk minél többen:)
-
hipernick
tag
Egy kérdésem lenne még a számhordozhatósággal kapcsolatban. Ha jól értettem akkor ha mondjuk én 20-as (pannonnos) vagyok és ha netán átpártolok a westelhez akkor 30-as leszek vagy pedig mind 20-as 30-as 70-es előtagokkal elérhető leszek? Ugyanis ha utóbbi akkor ne elképzelhető hogy mondjuk van valaki olyan aki westeles és a 30-as előtag kivételével ugyanaz a száma? mert tapasztalatom szerint ilyen létezik, mi van ilyenkor? Bejelentkezik talán egy automata hogy ''kérem nyomja meg az 1-es gombot ha a Pistivel és nyomja meg a 2-es gombot ha bélával szeretne beszélni''?
Szóval kéremszépen , hogyisvanez? -
tr00p3r
addikt
régen ''külföldön'' ma már belföldön bevett szokás az ilyen. vannak külön weboldalak erre. nemcsak távközlés, de más árucikkek is. mosógép, tv, sütő, hifi, stb. minnél többen akarnak megvenni egy terméket annál olcsóbb lesz. jó dolog.
pl. itthon is megy ilyen. saját tapasztalat: eddig egy társasházban laktunk ahol sok volt az újszülött ill. kisgyerek = sok pelenka. egy bátor és lelményes szomszéd felhívta a L*bero-t és elmondta, hogy drága a pelenka. erre ők azt mondták, hogy küldenek egy ügynököt és meglátják mit lehet tenni. az ügynök jött, hozott mintát is. felmérte az igényt, ami napról napra bővűl, és meg is volt az első ''deal''! asszem 4-5 száz forintal olcsóbban vesszük így a pelenkát! 2 gyereknél ez sok pénz, jó megtakarítás.
szabad piacgazdaság = alkudni lehet (sőt kell) német haverom állandóan alkuszik a MM-ban! és meg is kapja olcsón!
hát ennyi -
hipernick
tag
Hát én azt mondom hajrá-hajrá, gyarapodjon-e társaság. Én most csatlakozzzztam. :DDD
-
atee07
tag
Bevallom ez a jel engem egy Renault-reklámra emlékeztett+meg amúgy egy 5sebességes váltóra:D
-
Biaggio
őstag
Most találtam az Indexen egy cikket, akit érdekel:
[L]http://index.hu/tech/mobil/csatlak0510/[/L]
Tömören és röviden egy fogyasztói klubról van szó, mely mobilosokat toboroz, hogy kedvezményes tarifákat alkudjon ki a nevükben. Kihasználva a számhordozhatóságot, a több ezer fős csapat így olcsóbban telefonálhat, esemesezhet.
Én regisztráltam magam, ez heti egy hírlevelet jelent:)
http://www.csatlakozz.hu
[Szerkesztve]
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- Androidos tablet topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Routine teszt
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest