- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetyy
őstag
válasz
JoolsNOS #22037 üzenetére
Már úgy értettem, hogy alapból rajta van a magyar nyelv(felirat), viszont csak a telepítésnél tudod beállítani, játék közben sajnos már nem tudsz más nyelvet választani.
Bár érdekes hogy van amelyik játék ezt meg tudja oldani.
Ettől függetlenül jó játék, éppen most fogom befejezni, utána jöhet megint a többi részHa némely játékban van magyar szinkron, ez sztem azért béna, mert nem hat természetesnek a beszéd.
Én végig azt hallom, mintha olvasná azt a pár sort.
Így meg számomra teljesen varázsát veszti hogy magyarul játszhatok...
De ez csak az én véleményem, lehet másnak semmi baja vele, vagy ha van, akkor az más jellegű
Persze örülök a magyar szinkronnak, de néha tényleg elég selejt, főleg mikor tizen- vagy huszonévesek beszélnek egy 50 éves szereplőnél -
huskydog17
addikt
válasz
JoolsNOS #21750 üzenetére
1. DX10-et támogató Radeonon ki se próbáltad. LOL
2. NVIDIA VGA tulajok is ugyanolyan súlyos technikai problémákról számolnak be a fórumokonA hiba a játékkal van, a DX10 mód enyhén szólva nagyon bugos. Na mindegy, erről nem akarok mélyen belemenni, mert szerintem nincs értelme.
-
huskydog17
addikt
válasz
JoolsNOS #21748 üzenetére
Képzeld igen. tudtam, hogy van nanoruhám, amit a játékban többször is kötelező használni ha tovább akar jutni az ember.
Nem, a hiba nem az én gépemben van, mivel nagyon sok más játékos is jelzett hivatalos fórumokban fagyást és egyéb technikai problémákat DX10 alatt. A másik, hogy ha az ember kikapcsolja a DX10 módot, akkor érdekes módon egyszer sem fagyott.
A 4 különböző konfig között szerepelt GCN Radeon is?
Azt, hogy nekem miért nehéz, kifejtettem korábbi hsze-ekben. ha érdekel, tessék visszaolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LED világítás a lakásban
- Fujifilm X
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest