Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chapel

addikt

Lehet csak nem maradt ki valahogy a hírfolyamból, de van Crysis 3 Remastered.
    Kapott RTX-et és DLSS támogatást, más nem változott grafikailag, de nem is kell.
    PC max beállításokkal ez ma is kijöhetne. Aki meg techdemozik, annak fiytisz ;]

Jó lenne egy hasonló 10 évig etalon büntető látványú (és ha lehet használjuk már mert a motor tudja a fantasztikus fiizikát...) játék. NEm zavar ha kiadáskor nem megy maxon, 1-2 év múlva fog és hajrá. Igen UE5 mellett - főleg hogy rendre jön ki az újabb verzió ami mind nagy lépéseket tartalmazz, elindultunk egy game készítésén így belemélyedtem - de az egyenlőre sajnos ugyan brutál dolgokat tud és vannak okos megoldások - fények terén az utolsó frissítés hatalmasat lépett előre, de sajna az elődejivel szemben optimalizálatlan ha igazán ki akarjuk használni :(

Főleg az elsőnél nem értem, hatalmas szabadon bejárható map, fakultatív dönthető "B" terv minden pályán, rambó vagy lopakodás, ki mit szeret. Nem mellesleg korrekt hosszú és változatos gameplay, szerintem csak az techdemozta le akinél nem ment rendesen, nekem sem volt gépem hozzá, mikor lett tátottam a szám :))

Új hozzászólás Aktív témák