Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Lehet csak nem maradt ki valahogy a hírfolyamból, de van Crysis 3 Remastered.
Kapott RTX-et és DLSS támogatást, más nem változott grafikailag, de nem is kell.
PC max beállításokkal ez ma is kijöhetne. Aki meg techdemozik, annak fiytisz
Jó lenne egy hasonló 10 évig etalon büntető látványú (és ha lehet használjuk már mert a motor tudja a fantasztikus fiizikát...) játék. NEm zavar ha kiadáskor nem megy maxon, 1-2 év múlva fog és hajrá. Igen UE5 mellett - főleg hogy rendre jön ki az újabb verzió ami mind nagy lépéseket tartalmazz, elindultunk egy game készítésén így belemélyedtem - de az egyenlőre sajnos ugyan brutál dolgokat tud és vannak okos megoldások - fények terén az utolsó frissítés hatalmasat lépett előre, de sajna az elődejivel szemben optimalizálatlan ha igazán ki akarjuk használni
Főleg az elsőnél nem értem, hatalmas szabadon bejárható map, fakultatív dönthető "B" terv minden pályán, rambó vagy lopakodás, ki mit szeret. Nem mellesleg korrekt hosszú és változatos gameplay, szerintem csak az techdemozta le akinél nem ment rendesen, nekem sem volt gépem hozzá, mikor lett tátottam a szám
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Crytek is leépítések áldozata lett, a Hunt: Showdown mellett a Cryenginnel foglalkoznak a jövőben.
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest