Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
-
zakoss
tag
Sziasztok,
Ismerősöm gépe is ugyan így járt, hasonló a téma. Próbáltam youtube-os videók alapján eljárni, de az csak annyi hogy kitörli a "HELP_DECRYPT" fájlokat ezt én is megtettem, de utána visszaállítja, ami persze ennél a gépnél nincs meg. tehát nem tudok vele semmit sem csinálni.
Hát ha valaki mégis akad az éterben akinek volt ilyenje és sikerült feltörni.
-
t72killer
titán
Az újabb ransomware-eknél már nem követték el az első verziók hibáját, sajnos így utólag az egyetlen út a fizetés. Asszem a vírusirtós topicban olvastam, hogy valaki fizetett végül és kapott is kulcsot. Előfordulhat persze, hogy az ember képébe röhögnek és nem adnak kulcsot, ez extra rizikó - de ha kellenek a fájlok akkor kellenek...
-
juliabrilke
veterán
De vissza lehet, "csak" a kulcs kell hozzá. Viszont erős titkosítás miatt lehetetlen megcsinálni.
Biztonsági mentés a megoldás. Lehet próbálkozni netről letöltött programokkal, de semmii értelme.Egyébként a legtöbb ilyen fertőzésnél nem lesz semmi, ha lejár az idő. Maximum több pénzt kér majd.

-
atipro
csendes tag
biztos nem lehet visszafejteni???, mert olvastam, hogy valakinek már sikerült, de nem volt leirásban, hogy hogy csinálta...
-
atipro
csendes tag
kérlek segítsetek, nem sok időnk van már

-
atipro
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, vagy is egyik ismerősömnek, hogy bekapta ezt a vírust. A vírus sikeresen el lett távolítva de a zárolt programokat nem lehet újra nyithatóvá tenni.
Van valami mód, hogy ezeket a lezért dokokat ujra meg lehessen nyitni? Előre is köszönöm bárki válaszát, aki tud a segítségemre, segítségünkre lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest