- Androidos tablet topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Én ma kezdtem el használni a bittrex.com-ot. Tapasztalataim: szépen megjött a pénz
(nyilván várni kellett, hogy confirmed legyen a tx, aztán megjelenjen pendingként, végül pedig available balance-ként, de a lényeg, hogy megvan. Mellesleg egyszer sem állt le közben az oldaluk
)Kezdem érezni, milyen ez. Rövid ideig kb 1 dollár pluszban voltam, miután vettem eth-t és neo-t. Hogy miért ezeket, az nem érdekes. Most viszont majd' 1 dollár mínuszban vagyok. Panic sell?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez játszó pénz, meg minden... Én úgy gondolom, arra megyek rá, hogy a top 10 coin [kép] értéke nem fog tartósan lecsökkenni, tehát elég, ha csak a %-át növelem egyiknek másiknak, ha sikerül szörfözni az árfolyamukon.
Igen, tudom, arra építek, hogy előbb-utóbb így mindenképpen kijövök nullára. Ami nagy eséllyel igaz is, sok beszálló lesz még itt, sehol sincs még a cryptokereskedés mondjuk a fiat-tőzsdéhez képest...
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Yettel topik
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- Revolut
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Autós topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nyilván várni kellett, hogy confirmed legyen a tx, aztán megjelenjen pendingként, végül pedig available balance-ként, de a lényeg, hogy megvan. Mellesleg egyszer sem állt le közben az oldaluk
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)