- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PLC programozás
- Nyomtató topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
cousin333
üzenetére
Na, csináltam egy kis demonstrációs képet
. A képen a Nézet fület láthatod két példányban. Bal oldalon a ClearType-al, jobb oldalon anélkül, mindkettő kinagyítva a jobb láthatóság kedvéért.
A kép: [link]
A jobb oldalon a betűk jobban ''egyben vannak'', de azért látszik, hogy vannak ott fekete-fehértől különböző színű képpontok is, ellentétben a jobb oldallal.
Fanatikus tag lettem

[Szerkesztve] -
Loha
veterán
válasz
cousin333
üzenetére
Én még CRT-n is használom, méghozzá legerősebb kontrasztal. Nem elmossa a betüket, hanem rányom egy antialiasing-ot, amitől a betűk nem pixelhalmazoknak, hanem rendes nyomtatott netüknek tünnek. SZVSZ nagyon hasznos dolog, igaz elsőre szokatlan lehet, de most már nem váltanék vissza az tuti.
-
mh197
őstag
válasz
cousin333
üzenetére
Igen, de ez is ritka, hogy pixelhiba miatt visszaveszik 3 nap után, ráadásul az az érdekes, hogy a philips ha jól tudom az ISO-t követi, vagyis 2 teljes halott után kellene cserélnie. Lehet, hogy ezt a MM-ban nem tudták! (rosszabb esetben tovább eladják vmi lámának, jó esetben leértékelik )
Clear type nálam is rövid volt, mert megnagyította a betűvastagságot túlzottan! A betűméret maradhatna, de a vastagságból vissza kellene venni! Vhol a cérna, és a clear type közt lenne jó. De ezt vajon mivel lehetne belőni?
-
mh197
őstag
válasz
cousin333
üzenetére
Az én Philipsemet is visszavették volna 3 napig, ha pixelhibás lett volna! (Szerencsére nem az sehol, és remélem így marad!) .
Vmelyik topicban olvastam, hogy vki kicsúszott a 3 napból egy ilyen Philipsel, mint nekem van, és a westend-i MM-ben visszavették neki utánna is, pedig csak egy pixel volt rossz!
Áráról meg annyit, hogy ha nem TFT-t néz az ember napi 8 órát, akkor majd a crt-tft különbözet többszörösét évek múlva a szemorvosra, meg szemüvegre költi! De mindenki maga tudja mennyire tervez előre!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% SZÁMLÁVAL! LG Ultragear 38GL950G-B Gaming IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://loha.myip.hu/kepek/cleartype01.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)