Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Reyorkin

tag

válasz attika89 #39 üzenetére

Igen, a Digital Mix-nél nincs most.
    Semmi gondom nincs vele, előfordult, hogy lefagyott, és csak a reset segített neki, de az videó lejátszás közben volt, akkor is azért, mert képernyőmérethez igazítottam, aztán utána ment rendesen. A másik eset pedig az volt, hogy zenehallgatás közben egy rohadt nagy méretű és felbontású képet akartam megnyitni vele. És volt még egy, amikor dokkolva volt (a gépről turkáltam benne), valószínűleg túl sok fájlműveletet csináltattam vele, és azt sem szerette. Ekkor annyira meghalt, hogy csak egy ''Clean Up'' segített rajta. De ezek kirívó esetek, és mindennel előfordulhatnak. Lehet, hogy most megrettentél, de ha beleszerettél, akkor mindenképp azt mondom, hogy ilyet vegyél.
    Hogy nem iPodot vettem, annak egy marha nagy oka van: az, hogy egy 60 gigás iPod, amikor néztem, kb 100-120 volt, és videóból is csak az mpeg4-et játsza le, ha jól tudom.
    Ez a Creative meg sokkal olcsóbb, és sok mindent lejátszik (avi, wmv...).
    Nekem ilyen, hogy rendszeresen nem töltött volna, még nem fordult elő. Olyan volt egyszer, hogy valamiért elfelejtett tölteni, de akkor lehúztam az USB-ről, aztán visszadugtam, és akkor már töltött is.
    Semmi féle hangot nem ad ki magából, ami a szerelést illeti. Gyönyörű, szép, csodálatos.
    Viszont van egy olyan dolog, ami picit gond: iszonyatosan érzékeny a karcokra, meg az ujjlenyomatokra.

Az a 75e a Lordban egész jónak tűnik, ahhoz képest, hogy ez a legolcsóbb hely, ahol 60-ast lehet kapni.

Új hozzászólás Aktív témák