Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chaser83
csendes tag
Sziasztok. Gondoltam áttérek alaplapi hangkártyára (win7 x64-nél az SB Live driver installáláskor kifagyott kék halállal a WinFos), de ugyanúgy azzal szembesültem, hogy a kis 5.1-es hangfalszettemnél zenehallgatásnál és filmeknél csak a két első szól, unom, hogy mindig ez a baj ezekkel az alaplapikkal. Gondoltam plugin-ekkel szórakozom majd, de látom ügyesen belinkeltetek SB driver csomagokat win7-re.
Holnap kipróbálom őket. Közeljövőben tervezek új alaplapot (teljes platformcsere) venni, de lehet, hogy jön velem a 10 éves SB?
Az új alaplapok hangchipjei (pl. VIA) még mindig nem keverik ki az 5 hangfalra a stereot? Igazából a mélynyomó hiánya zavaró.
-
Peti78
őstag
Sziasztok. most pakoltam fel win 7 et, van egy SB Audigy 4 es hangkártyám, a gyári driver felmegy, de a kártyát nem ismeri fel a rendszer. Megldás?
koszi -
Findzs
addikt
sziasztok
ilyen kártyám van:[link]
nem lehet valahogy egyszerre bedugva használni a fejhallgatót meg a hangfalat is ?
most jack elosztóval van megoldva a zöld kimenetbe dugvaarra gondoltam, hogy mondjuk valamelyik kimenet/bemenet nem tudna ilyen célt szolgálni ?
láttam már olyan hangkártyát ahol ha bedugtam valamit megkérdezte mi legyen az, főleg alaplapi hangkártyák szoktak így viselkedniköszi
-
shifty!
senior tag
válasz
Medvelászló #45 üzenetére
Szia!
Kicsit talán cél tévesztett a kérdésed, mivel ez a SoundBlaster hangkártyák fóruma, de üsse kavics, rákerestem a neked szűkséges driverre
Valószínűleg EZ lesz az, amit kerestél. Legközelebb kérlek ügyelj arra, hogy a megfelelő témába írj, valószínűleg ott hatékonyabb is lesz a segítségnyújtás! -
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Lenne 1 problémám,ma feltelepítettem 64 bites win 7-et de nem találok hozzá 5.1-es hang drivert.Alaplap:asus M4A78LT-M LE gondolom valami integrált hangkártya van benne.
Küldene valaki linket?
Köszi!!! -
biacsia
tag
Örülök, hogy sikerült
Amit linkeltél az tényleg érdekes.
De , hogy ne maradj egyedül ezzel :
Nekem is van egy érdekesség az 5.1 es LG rendszert a fent már említett X-fi Platinum hangkártyával sehogy nem tudom ellátni "5.1 -es" jellel. Pedig 5.1 re van állítva az Optikai kimenet, az erősítő "pro logic II music"-on. A hiba a kövi: a FrontLleft , Center, FR + SubW. megtalálja a neki megfelelő csatornát hallom a teszt-szignált,szól az iránynak megfelelően. A RL, RR hangszórók viszont hallgatnak, ha a nekik szóló tesztjelet kilövöm rájuk?! Próbáltam a csatornákat "reassign"-olni driverből, de ugyan úgy a hátsó hangszóróknak szánt jelre az elsők szólalnak meg. Ez csöppet zavaró...
Ötlet?! -
shifty!
senior tag
-
shifty!
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, a következőről van szó:
Hozzájutottam egy Sound Blaster Live! 5.1 Digital hangkártyához (SB0220), Win7 32 bites rendszerre próbálom beállítani úgy, hogy az eddig az alaplapi hangkártyával 5.1en tökéletesen üzemelő hangfalrendszer ezen a jónevű kártyán is 5.1ben szóljon.Alapvető segítséget szeretnék kérni driverek és beállítások terén, elolvastam ez előttem lévőket, de nem találtam meg a megoldás kulcsát.
Előre kösz a segítséget
-
biacsia
tag
Sajnos nem tudom mi lehet a gond. Nem valószínű hogy rossz, szerintem beállítás kérdése.
Ne kérdezd , hogy hol és mit.Nekem X-fii Platinum van, de csak a drivert tudtam felrakni, illetve az alchemy-t felszenvedni /egyik játék miatt kellett/. Viszont a Wave studio-t már nem tudom feltenni(talán ez lehet az Asio régebbi változata?!
), mert install alatt kér egy file-t , amit nem tudom, hogy honnan "szerezzek neki".. Tehát EQ-t állítani, vagy egyéb mást én amúgy sem tudok, de így is szépen szól
-
Crank822
tag
Szia Kösszönöm hogy válaszoltál!
azon van kérlek alabol rászoktam azt rakni de most már rájötem mivan ha pl álitok
hogy, 2.1 4.1 5.1 akkor le halkul mi után újra inditotam a gépet akkor jó! de van egy másik gond is pl a Creative Asio-nál pedig tótálisan halk az egész ez miért van rossz a hangkártya talán? -
Crank822
tag
Sziasztok,olyan gondom van hogy van nekem egy Creative Audigy 2 hangkártyám és olyat csinál hogy,egyszer hangos egyszer halk miért van ez? valaki tudd valami megoldást erre a dologra?
Drivereket már probáltam cserélgetni hát ha az a gond de nem!
eddig ezeket teszteltem!SBAX_PCDRV_LB_2_18_0017
SB Audigy Series Support Pack 4.0 (01/12/2012)
de semmi valakit tudna segiteni nagyon fontos lenne!
elöre is kösszönöm a választ!!
-
Nel
csendes tag
Sziasztok!
Sound Blaster Live!24-bit-es SB0410-es modellhez kellenének a driverek és,hogy milyen sorrendbe kell felrakni?
Nem tudom melyikek kellenek pontosan és win7-hez kellenének -
biacsia
tag
Üdv!
Szereztem egy Sound Blaster X-fi Platinum hangkártyát.
Feltettem a win 7 hez a gyártó oldaláról a drivert, szól, működik, ráadásul szépen!Azonban Nem tudom használni a Cod2 ben az EAX 1-2-3 közül egyiket sem. Állítólag(azaz a gyártó szerint a " Alchemy"-t kell feltenni hozzá, az viszont telepítés végén azzal az üzenettel, hogy "nem sikerült parancsikont létrehozni" kilép mint ha jó lenne, de semmi változás,tehát nem jó.
Opr.: win7 64bit
Ötleteket várok, hasonló kártyával esetleg!
Köszi! -
Julot
aktív tag
válasz
westcoastog #29 üzenetére
Sikerült megoldanom, egy elég öszvér megoldással, de működik...
A recept, ha esetleg valaki ugyanolyan cipőbe járna mint én:
Kell a David.k-féle driver, amit te is linkeltél nekem: INNEN, de az ebben lévő EAX Console csak Win XP alatt működik, így Win7 x64.-re értelem szerűen nem is települ.
Majd kell a PAX Console Launcher V1.10 INNEN
Így e kettőből működőképes a driver... nem értem, de megy.
Köszönöm a segítséget!
Üdv.:
Julot -
Julot
aktív tag
válasz
westcoastog #27 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Nekem Audigy 2 SB0240 van, meglátjuk melyik lesz jó. Közben megkaptam az eredeti Driver CD.-jét is, felment, volt is EAX consol, de minden úgy lefagyott, hogy lassan ott vagyok, hogy dobom ki a gépből ezt az ócska szart... -
westcoastog
veterán
-
Julot
aktív tag
válasz
westcoastog #25 üzenetére
Az adatlapod nem néztem...
Megtennéd nekem, hogy elküldöd nekem a drivert, amit használsz, vagy adsz egy letöltési linket? Skat segítenél!
Köszönöm!
-
Julot
aktív tag
válasz
westcoastog #23 üzenetére
Inkább bosszantó! Neked milyen kártyád, és oprendszered van? Azt látom, hogy win7, de 64 bit? Milyen SB a kártyád?
-
Julot
aktív tag
válasz
westcoastog #21 üzenetére
No igen, ott kellene lennie... de nincs! Sem a David.k-féle drivernél, sem a PAX.-nál... ez kissé idegesítő... ötlete van esetleg valakinek? (win7 x64)
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Van egy SB Audigy 2 hangkártyám, az alaplapit váltottam ki vele. A Daniel.K féle drivert tettem fel Win7 x64 alá. De van egy kis problémám vele: az értesítési területen (az óra mellett) nem találok semmilyen ikont, amivel egy konzol, vagy a beállítások könnyen elérhetőek. Pl equalizer, stb... Ez normális, vagy én szúrtam el valamit a telepítésnél? Jó lenne valami ikon, van erre valami megoldás?
A segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.:
Julot -
puszpang
csendes tag
Hali!
Merre keressem a hibát?
Probléma: néha meg-megakad a hang. (Audigy SE)
Sima zenehallgatás közben (Winamp, MP stb.) ha programot indítok, fájlt másolok stb, akkor előjön a fent említett anomália, holott leterheltségről szó sincs.
Opr: Win 7 64bit
Konfig: Q8400, 4GB RAM; 500+500+1TB HDD-k; Radeon5770 1GB
Eddigi próbálkozások: gyári driverek, Daniel K pack-ok.XP-ről váltottam (ami hibátlan volt minden tekintetben - csak ugye elavult szegény) Win7 64-re, hát fura, hogy épp a hanggal akad gondom.
Vagy törődjek bele és szedjem ki a karit, majd próbálkozzak (és barátkozzak) az alaplapi Realtek-kel (hátha nála nincs ez az akadás), illetve annak hangjával...?Ideiglenesen visszaraktam a régi XP-s image-et. Természetesen tökéletes a hang, meg minden.
Ha esetleg van 5lete vkinek, megköszönöm!
-
Szekike01
csendes tag
http://driverpacks.net/driverpacks/windows/7/x86/audio/11.11
Nekem ez segített,win7 thin pc-n használom 4óra kutakodás után találtam rá!
Használjátok egészséggel! -
Gabrielsen
csendes tag
válasz
Gabrielsen #15 üzenetére
ez a pontos üzenet:
A(z) P17.sys fájl nincs digitálisan aláírva, ami azt jelenti, hogy a Microsoft Windows Hardware Quality Labs (WHQL) tesztlaboratóriuma nem tesztelte. Előfordulhat, hogy az eszköz gyártójától WHQL-emblémás illesztőprogramot is beszerezhet. -
Gabrielsen
csendes tag
válasz
Joe bácsi #13 üzenetére
Nekem egy Creative Labs Model: SB0570 karim van,új alaplapott vettem,beteszem a karit,leszedem hozzá a gyártó oldaláról a Win7 64 drivert,és amikor elindítok egy zenét,vagy bármilyen filmet,elkezd szaggatni nagyon,vagy recsegni,és fogalmam sincs mitől van!Megnézem a dxdiag fájlt és valami P17.sys nem ment át a WHQL aláírásán és ezért nem működik megfelelően,ezt írja ki mikor rámegyek a hangra :S!Valaki valami okosságot tud erre?Aki igen kérem írjon privátot!
-
-
Speed®
titán
válasz
Joe bácsi #10 üzenetére
Gyakorlatilag annyit tesz, hogy a driver nem érzékelt hardvert, győződj meg róla, benn van-e, mielőtt telepítenél. Nálam ilyet akkor csinált, mikor fél év után beraktam az Xtreme Audiot..aztán rájöttem, hogy oxidálódtak az érintkezők..kis kapirga+radír és máris dübörgött ;p
-
Joe bácsi
őstag
Beraktam másik pci portba a karit és a gyári cd-jén a telepítést elindítva ezt írja ki és nem tom mit jelent:
"Setup could not detect any Sound Blaster Audio card on your system.
Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup program.
Setup will now exit." -
Joe bácsi
őstag
Hy!
Van nekem egy Creative SB Live 5.1-es (SB 0060) hangkarim és tegnap elöttig a win 7-esemmel müködött, amig újra nem húztam a rendszert. Most az istenért sem hajlandó felismerni a karit. Drivert nem találtam a neten hozzá, mert nem támogatja a win 7-et. De akkor elötte 1 évig mégis, h.tudott müködni? Pedig semmit nem tettem fel a hangkarihoz.
-
norma87
csendes tag
A következő gondom lenne:
Van a gépemen egy Windows 7 64 bites oprendszer. Namármost a gépben egy Sound Blaster Audigy 2 ZS hangkari van. Leszedtem hozzá a megfelelő drivert. Ám ha a Line in bemeneten keresztül akarok felvenni valamit a hozzá adott programmal(de legyen akármilyen progi) a felvétel visszajátszákor szaggat,, recseg. Miért lehet ez?
Valamikor meg egyszerüen csak megjavul.. utána megint "elromlik"..:S Valaki pls -
sirdond
őstag
vagy esetleg [link]
-
CHIPman
nagyúr
Cool, de miért nem tetetted bele valamelyik moddal simán ide: [link]?
-
Reteek
csendes tag
Támogatott kártyák:
- Audigy Value
- Audigy SE
- Audigy LS
- Audigy 2 LS
- Live! 24-bit
- SB 5.1 VX
- X-Fi Xtreme Audio
Csomagok:
- Drivers for Windows 7 / Vista v5.12.1.2016 & Windows XP v5.12.01.622 (*)
- ALchemy 1.30.00 (Windows 7 / Vista only)- Audio Console 2.56.06
- Console Launcher 2.61.33- Host OpenAL 1.01.08 (Windows 7 / Vista only)
- SoundFont Bank Manager 3.21.00 (Windows XP only)- Volume Panel 2.21.10
**Végre egy teljes mértékben Windows 7 kompatibilis driver! x64 es környezetben is!**
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest