Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- RAM topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheRolf
csendes tag
Sziasztok!
SB Audigy 4 hangkártyám van, valamint 64bites Windows 7 rendszerem. Sehogy, semmiféle driver nem települ a gépre, vagyis a telepités után a gép újraindul és nem történik semmi. Nincs új hangkárya, nincs új driver. Kipróbáltam már a Driver Genius által letöltött drivert, a hivatalos oldalon levőt és a hires Daniel K-félét: semmi. Mikor ezeket az exe fájlokat átnevezem és kicsomagolom, majd Windows eszközkezelővel a mappákban keresem a drivert, mindig talál valamit, de különböző "az erőforrás-betöltő gyorsitótára nem rendeklezik betöltött MUI bejegyzésel" és egyéb MUI-ra panaszkodó hibával kilép. Letöltöttem még a topicban emlitett audio driver packot, de azzal is ugyanez a helyzet.
Előre is köszönöm!Szerk.: EZEN az oldalon vannak a linkek, az SB0610 az enyém, de not found oldalra dob.
-
crausfora
csendes tag
koszonom a sok segitokesz valaszt.
-
crausfora
csendes tag
hello , sb0220 hangkártyám van , és seholsem találok hozzá drivert . ( win7 64bit )
valakinek valami 5let ? -
pilota
tag
válasz
Newyorker #91 üzenetére
windows-7 alat nekemis voltak hasonlo gondjaim egy sb0570-es hangkártyával.De vége mostmár az alaplap ac97-es hangkártyát használom azonis van már 3d és szeb a hangja a 3d szofver december ota érhetö el hozzá.Szerintem nekedis kompatibilitási gond lépet fel a hangkártyádal.Mert ezeket a hangkarikat igazság szerint windows xp alá tervezték.Igaz nemirtad milyen oprendszert használasz de erre következtetek a leirtakból.Vagy lehet haldoklik a hangkarid.
-
Newyorker
addikt
Jah és feltettem a legújabb 2013 januári drivert, de az se ok, annyi változás, hogy nem piros X van, hanem a lejátszóeszközökhöz SPDIF Out-ot teszi be alapértelmezetté, és a hangszórókat meg ki se tudom választani, azt írja ki, hogy hangszóró nincs csatlakoztatva :SSS
Ui.: az égő gyufa már a kezemben van
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Segítsetek, mert felgyújtom a hangkártyámat!
Szval van az alábbi masinám:
apaplap: ASUS M5A99X EVO am3+ is
cpu : AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 BOX Black Edition
ram : KINGSTON 8192MB HyperX XMP DDR3 1600MHz CL9 KIT
ssd : A-DATA 60GB SATA3 2,5" S511 AS511S3-60GM-C
táp : Thermaltake blue evo series 750w moduláris
cpu cooler: COOLINK corator ds
ház : SHARKOON T9 Value
dvd+-r : optiarc 7263svan benne egy X-Fi XtremeGame hangkari, mely megy tökéletesen, majd ha ujrainítom a gépet alul a hangszóró logónál piros X és nincs hang, majd a lejátszó eszközök között nem tudom kiválasztani a hangszórót :S újra felteszem a support pack 2.5-öt, majd megint oks, köv újra indítsánál jó, de az utána lévőnél ismét uez a bibi :S
felgyújtom !
-
E2E4
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Sound Blster Audigy 2 ZS @ Windows 7 Ultimate 64 bit
Driver: SB Audigy Series Support Pack 4.5
(Illesztőprogram verziója: 6.0.1.1377, dátum: 2012.10.19.)Creative Audio Console / Speakers: 5.1-en, de bármire állítom, az alábbi probléma fennáll:
2 pár hangszórót használok: front: monitor mellett, rear: HI-Fi-t hajt.
Netes hang CSAK a front kimeneten van (sztereó) a hátsó hangszóró pár csatlakozóján nem jelenik meg hang kimenet.
Minden más hang (rendszer hangok, média lejátszóból kijövő hang) megy mindkét hangszóró páron.Hogyan oldható meg, hogy az netes hanglejátszások (pl. Youtube) is megjelenjenek a hangkártya minden kimenetén?
A megoldást jelentő választ köszönettel várom.
-
pilota
tag
asrock alaplapal nekemis volt hasonló tapasztalatom azota szigoruan csak assust veszek az asrock is elvileg az de mégse cipsetek minden honan vannak bene még philips schipet is találtam benne.Ami a EQ hangzást ileti nekem csak vistáig volt müködöképes win-7 alatt állandoan szolt egy szám erelyéig aztán megint csak sztereoban az elsö kettö majd egy idöután megint megszolalt majd semmi ezt csinálta.Akkor emliteték hogy a realtekhez van mostmár 3d hangzást keltö program és jol müködik nekem.Az sb0570-est kivettem dobozba tettem lehet majd kiteszem a falra mint nosztalgikus cucc.
-
jboris
tag
Nem használja a procit , feladat kezelőbe jóformán mindíg 0 án van a cpu kihasználtság , AMI bios-os a lapom /Asrock/ , alaplapi hangkártya nem jó valami oknál fogva. Ha bekapcsolom a biosba , felteszi a WIN7 és eltűnik , csak az Aida látja. Máshol nem találom, és szerintem akkor ment "tönkre" mikor bedugtam a jack dugot az alaplapiba /mert akkor még nem volt meg a Sound Blaster/ és megrázott. Azóta nem tudom használni az alaplapit. Az EQ val csak annyi a baj hogy ha bekapcsolom és állítom akkor nem szol tisztán. Amúgy kék halált nem tapasztaltam még. Jól mükszik minden.
-
pilota
tag
A 3d vel van gondod kell a realtek driver melé egy kiegészitő progi amit itt érsz el
katt a I accept to the above. pipa majd next
itt a 3d soundback béta 0.1-es drivert tölsdle és telepisd fel utána már müködik a hang 3d ben.De csak a ha HD-ra van álitva az alaplapban a hangkari bios beálitásnál tudod beállitani ac94 vagy nemtudom mivan a tiedben meg van egy hd hangkártya chip itt tudsz választani.Ha segitségkell szolj.
Mert az sb 0570-sel az a baj win -7 alat kékhalál meg pörgeti a procit és a memoriátis sokal töbet fogyaszt a hang se szép már mert évek során az érintkezök már megrozsdásodtak meg az aranyozot csatlakozok is megkoptak.
-
pilota
tag
válasz
meduzatomi #82 üzenetére
Helo látom egy creative hangkártyával szenvedel énis sokat szenvedtem egy sb0570-sel.De nem igazán lehet vistán kivül használni továb.Helyete az alaplap realtek hd hangkártyát használom van ugymond eax hangzás rajta egy segéd programaml és szebesen is szol nemtudom mire használod a hangkártyádat de nekem azvolt a célom a sztereo zene is szoljon mindegyik hangszoron.
-
pinnacle
nagyúr
Én újrahúztam a Windows 7-t, nektek is ez javaslom, egy külön partíción, legalább kiderül, hogy egy korábbi driver kavar be, vagy tényleg nem jó a linkelt verzió. Amit a Windows felrakott azzal is ment a kártya, csak nem szólt a 5.1. A 4.5-el működik, de továbbra is az a gond, hogy szörnyen torz a mikrofon. Én régebben a kxdrivert használtam, esetleg azt is ki lehet próbálni, illetve a Youp-Pax-ot, ezt nem próbáltam és nem is találom.
-
meduzatomi
csendes tag
Még csak ma találtam ide vissza. Még most töltöm le - elég nehezen találtam meg a linkeden, holnap este próbálom telepíteni is.
Eddig vagy nem történt semmi - telepítéskor - valamilyen hibaüzenettel leállt, vagy azt írta, nincs hardver.
Holnap nyilatkozom.
Asus P5LD2 SE
Creative 5.1 Live - ra próbálom majd feltenni. -
jboris
tag
Most sikerült feltenni! Eddig minden tökéletesen működik! Elsőnek az eszközkezelőbe eltávolítottam a hangkártyát , és ugy tetem fel , kiírta hogy nincs hardver , és onan tette fel az egészet , utána nem indítottam újra , hanem a szoftver telepítő mappák közt van egy Driver mappa amiből fellehet tenni a drivert , és újraindítás után működik minden. Nehezen de sikerült.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
meduzatomi #74 üzenetére
Valószínűleg ez a driver kell neked.
Én az Audigy 2 ZS-t a 3.8 driverrel használtam. Egy gond volt, hogy a mikrofon nem működött. Valaki kipróbálta a 4.5-t? 64 biten működik már a mikrofon? -
jboris
tag
Üdv. Nekem van egy ilyen gyönyörűségem. És olyan gondom van hogy a honlapról letöltött cuccokba nincs semmien paneles cumó, pedig jó lenne/ mint az XP-be az EQ/ valakinek valami ötlete hogy lehetne megoldani és adna segítséget megköszönném!
Üdv.: boris -
Joco175
tag
Sziasztok !!!
Segítséget szeretnék kérni ! Lenne egy Sound Blaster Live 5.1 Digital (model:SB0220) hang karim és az lenne a kérdésem hogy a win7 kezeli e ezt a karit vagy van e hozzá esetleg win7 driver ? Ha esetleg valaki tudna nekem ebben segíteni azt nagyon megköszönném
!! A segítségeteket előre is köszönöm
!!!
-
pilota
tag
Hali keresek egy hangkártyát sound blasterben Eax creativ wwindows-7 kompatibilis/Cd-n jár hozzá a driver nemkell keresgélni/Mit és menyiért hol tudtok ajánlani.Köszi a választ elöreis.
-
ámbor
csendes tag
Hali.
Kérdésem az lenne hogy miért nem tudom feltelepíteni a win7 32bit-es rendszerre a sound blaster live hangkártya drivert?
Azt írja sikertelen....!!!
-
Atesz2
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy Win 7 64bit SP1-en nem igazan akar szolni 5.1ben az SB Live 5.1 VX, pedig direkt ezert vettem a kartyat, mert a gyarto is azt irja, hogy ezt mar tamogatja a Win7.
XP alatt faszan szolt a regi, de sima SB live 5.1-em es gyonyoruen 5.1-en itt meg csak az elsok szolnak, az is eleg gagyi minosegben. Felraktam a gyari CD-t, majd talalt frissitest is a netrol, azt is felnyomtam, de nem lett jobb.
Tokom kivan a win7-el, direkt ezert vettem a kartyat, hogy menjen
Pls Help! -
Törzsúr
senior tag
Tisztelt Urak,
remélem jó helyen járok a kérdésemmel.
Win7 64Bit-et használok, egy filmezős gépen, ami egy TV-re van rákötve.
Van benne egy X-Fi Elite Pro, hozzá egy külső box. Össze van kötve a box a kártyával és manuálisan tudom rajta állítani a hangerőt és az egyéb dolgokat is.
Viszont nem működik távirányítóval. Olvastam külföldi fórumokban,hogy sokaknak van hasonló problémája(már amennyit kitapogattam az angol szövegből) viszont nagy hiányosságom az angol nyelv ismerete, ezért is fordulok hozzátok!
Szerk. Creative oldalról letöltött legfrissebb drivert használom.
Köszi
-
and1ao
őstag
Üdv az uraknak!
Akadt egy kis gondom az Audigy 2 hangkarimmal (sb0240) semmilyen úton módon nem tudom a hangkártyámon a mikrofon bemetet életre kelteni semmilyen driverrel sem
Egy ilyet találtam a egy creative forumon:
The Audigy driver does not support 64-bit addressing, resulting in random
issues with the Microphone (static, robotic or distorted voice, white noise).Workarounds:
- install the 32-bit (x86) version of Windows.
- limit to less than 4GB the amount of RAM available to Windows.
- enable the "Memory Hole" setting in the BIOS Setup, if your motherboard
supports it.Ha jól veszem ki akkor ez annyit jelent hogy 64 bites op-n nem megy a mikrofon
Erre van valami megoldás mert a 32 bites OP sajnos nem jöhet szóba alaplapi hangkeltőt meg biztos hogy nem fogm használni! Valahogy működésre lehet birni a mikrofon bemenetet
Előre is köszönöm
Üdv.: and1ao -
Bobby
csendes tag
Szia.
Nálam ugyan Live 5.1-en volt ugyanez de egy próbát megér.
A lejátszóeszközök/Hangszórók->Tulajdonságok Jelszintek fülecskéjén a mikrofon nálam nem volt némítva. Ezt itt a lejátszásnál némítanom kelett.
Alaphelyzetben nem loopolódik de ha valami modjuk skype elindul vagy Teamspeak akkor utána csinálta nálam is. -
maxisama
tag
Sziasztok!
Valaki hallott már/találkozott olyan problémával, hogy alaplapi hangkártyánál semmi gond a mikrofonnal, SB0400 AUDIGY 2 kártyával pedig néha-néha "beakad" a hang.
Mondjuk belemondok valamit a mikrofonba és ez "loopolodik", tehát folyamatosan visszhangzik.
Ez driver gond lehet? Azért gondolom, hogy nem a kártya a rossz, mert néha jó, aztán egy idő után megint elkezdi.
Windows 7 x64 - SB Audigy 2 SB0400
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy ma újratelepítettem a win7-et a gépemen és amikor a hangkártya illesztőm kérte a papírtokon lévő kódot akkor a beírás után ez a hiba fogadott: "Your software has exceeded the maximum activation limit. Please contact Customer Support for assistance"
Ilyenkor mi a teendő?
Hogyan lehet a limitet növelni?(Mert a Customer Support-on nem találom sehol a módját)
Valaki találkozott már ilyennel? remélem valaki tud segíteni
-
deceiver
csendes tag
Hello,
Érdeklődöm, használ-e valaki Creative SB 5.1 VX kártyát Win7 32 bit mellett? Sajnos úgy néz ki, a driver miatt (valószínűleg) BSOD-t kapok folyamatosan. Ha igen, melyik driver verzióval működik a dolog? (Már 2-3 verzióval próbáltam)
Úgy tudom, ezt a kártyát a Win7 nem támogatja (?)
Ha nem sikerül, vagy visszatérek az XP-hez, vagy marad a Realtek Audio.
Köszi -
chaser83
csendes tag
Szia,
Sajna nálam nem volt ilyen egyszerű; Nekem egy Creative SB0312 Audigy LS kártyám van és Windows 7 X64-ben csak az alábbi módon volt elindulni normálisan:
1. P17X_SupportPack_2_7.exe telepítése, majd
2. SB24_VTDRV_LB_1_04_0077.exe (ha először ezt telepítem akkor kékhalál!)Csak ezek után jelent meg a winamp-ban a kimeneteli bővítményben az eszköz listámban a hangkártya, azonban így sem keverte ki a zenéket 5.1-re (csak a két első szatelit hangszóró szólt.)
Winamp helyett az AIMP3 feltelepítve viszont tökéletesen kikeverte 5.1-re a sztereót.Megörültem, de sajna máshol (pl. Youtube videok), sajna megint csak a 2 első hangszóróból jön a hang
Van Ötletetetek, miket lehetne állítani a Harver>>hang (a windowsos hangtesztben korrekten bin-bangol mind a 6 hangszóró
)
ill. a Creative Console Launcherben? Vagy máshol?
-
chaser83
csendes tag
Sziasztok. Gondoltam áttérek alaplapi hangkártyára (win7 x64-nél az SB Live driver installáláskor kifagyott kék halállal a WinFos), de ugyanúgy azzal szembesültem, hogy a kis 5.1-es hangfalszettemnél zenehallgatásnál és filmeknél csak a két első szól, unom, hogy mindig ez a baj ezekkel az alaplapikkal. Gondoltam plugin-ekkel szórakozom majd, de látom ügyesen belinkeltetek SB driver csomagokat win7-re.
Holnap kipróbálom őket. Közeljövőben tervezek új alaplapot (teljes platformcsere) venni, de lehet, hogy jön velem a 10 éves SB?
Az új alaplapok hangchipjei (pl. VIA) még mindig nem keverik ki az 5 hangfalra a stereot? Igazából a mélynyomó hiánya zavaró.
-
Peti78
őstag
Sziasztok. most pakoltam fel win 7 et, van egy SB Audigy 4 es hangkártyám, a gyári driver felmegy, de a kártyát nem ismeri fel a rendszer. Megldás?
koszi -
Findzs
addikt
sziasztok
ilyen kártyám van:[link]
nem lehet valahogy egyszerre bedugva használni a fejhallgatót meg a hangfalat is ?
most jack elosztóval van megoldva a zöld kimenetbe dugvaarra gondoltam, hogy mondjuk valamelyik kimenet/bemenet nem tudna ilyen célt szolgálni ?
láttam már olyan hangkártyát ahol ha bedugtam valamit megkérdezte mi legyen az, főleg alaplapi hangkártyák szoktak így viselkedniköszi
-
shifty!
senior tag
válasz
Medvelászló #45 üzenetére
Szia!
Kicsit talán cél tévesztett a kérdésed, mivel ez a SoundBlaster hangkártyák fóruma, de üsse kavics, rákerestem a neked szűkséges driverre
Valószínűleg EZ lesz az, amit kerestél. Legközelebb kérlek ügyelj arra, hogy a megfelelő témába írj, valószínűleg ott hatékonyabb is lesz a segítségnyújtás! -
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Lenne 1 problémám,ma feltelepítettem 64 bites win 7-et de nem találok hozzá 5.1-es hang drivert.Alaplap:asus M4A78LT-M LE gondolom valami integrált hangkártya van benne.
Küldene valaki linket?
Köszi!!! -
biacsia
tag
Örülök, hogy sikerült
Amit linkeltél az tényleg érdekes.
De , hogy ne maradj egyedül ezzel :
Nekem is van egy érdekesség az 5.1 es LG rendszert a fent már említett X-fi Platinum hangkártyával sehogy nem tudom ellátni "5.1 -es" jellel. Pedig 5.1 re van állítva az Optikai kimenet, az erősítő "pro logic II music"-on. A hiba a kövi: a FrontLleft , Center, FR + SubW. megtalálja a neki megfelelő csatornát hallom a teszt-szignált,szól az iránynak megfelelően. A RL, RR hangszórók viszont hallgatnak, ha a nekik szóló tesztjelet kilövöm rájuk?! Próbáltam a csatornákat "reassign"-olni driverből, de ugyan úgy a hátsó hangszóróknak szánt jelre az elsők szólalnak meg. Ez csöppet zavaró...
Ötlet?! -
shifty!
senior tag
-
shifty!
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, a következőről van szó:
Hozzájutottam egy Sound Blaster Live! 5.1 Digital hangkártyához (SB0220), Win7 32 bites rendszerre próbálom beállítani úgy, hogy az eddig az alaplapi hangkártyával 5.1en tökéletesen üzemelő hangfalrendszer ezen a jónevű kártyán is 5.1ben szóljon.Alapvető segítséget szeretnék kérni driverek és beállítások terén, elolvastam ez előttem lévőket, de nem találtam meg a megoldás kulcsát.
Előre kösz a segítséget
-
biacsia
tag
Sajnos nem tudom mi lehet a gond. Nem valószínű hogy rossz, szerintem beállítás kérdése.
Ne kérdezd , hogy hol és mit.Nekem X-fii Platinum van, de csak a drivert tudtam felrakni, illetve az alchemy-t felszenvedni /egyik játék miatt kellett/. Viszont a Wave studio-t már nem tudom feltenni(talán ez lehet az Asio régebbi változata?!
), mert install alatt kér egy file-t , amit nem tudom, hogy honnan "szerezzek neki".. Tehát EQ-t állítani, vagy egyéb mást én amúgy sem tudok, de így is szépen szól
-
Crank822
tag
Szia Kösszönöm hogy válaszoltál!
azon van kérlek alabol rászoktam azt rakni de most már rájötem mivan ha pl álitok
hogy, 2.1 4.1 5.1 akkor le halkul mi után újra inditotam a gépet akkor jó! de van egy másik gond is pl a Creative Asio-nál pedig tótálisan halk az egész ez miért van rossz a hangkártya talán? -
Crank822
tag
Sziasztok,olyan gondom van hogy van nekem egy Creative Audigy 2 hangkártyám és olyat csinál hogy,egyszer hangos egyszer halk miért van ez? valaki tudd valami megoldást erre a dologra?
Drivereket már probáltam cserélgetni hát ha az a gond de nem!
eddig ezeket teszteltem!SBAX_PCDRV_LB_2_18_0017
SB Audigy Series Support Pack 4.0 (01/12/2012)
de semmi valakit tudna segiteni nagyon fontos lenne!
elöre is kösszönöm a választ!!
-
Nel
csendes tag
Sziasztok!
Sound Blaster Live!24-bit-es SB0410-es modellhez kellenének a driverek és,hogy milyen sorrendbe kell felrakni?
Nem tudom melyikek kellenek pontosan és win7-hez kellenének -
biacsia
tag
Üdv!
Szereztem egy Sound Blaster X-fi Platinum hangkártyát.
Feltettem a win 7 hez a gyártó oldaláról a drivert, szól, működik, ráadásul szépen!Azonban Nem tudom használni a Cod2 ben az EAX 1-2-3 közül egyiket sem. Állítólag(azaz a gyártó szerint a " Alchemy"-t kell feltenni hozzá, az viszont telepítés végén azzal az üzenettel, hogy "nem sikerült parancsikont létrehozni" kilép mint ha jó lenne, de semmi változás,tehát nem jó.
Opr.: win7 64bit
Ötleteket várok, hasonló kártyával esetleg!
Köszi! -
Julot
aktív tag
válasz
westcoastog #29 üzenetére
Sikerült megoldanom, egy elég öszvér megoldással, de működik...
A recept, ha esetleg valaki ugyanolyan cipőbe járna mint én:
Kell a David.k-féle driver, amit te is linkeltél nekem: INNEN, de az ebben lévő EAX Console csak Win XP alatt működik, így Win7 x64.-re értelem szerűen nem is települ.
Majd kell a PAX Console Launcher V1.10 INNEN
Így e kettőből működőképes a driver... nem értem, de megy.
Köszönöm a segítséget!
Üdv.:
Julot -
Julot
aktív tag
válasz
westcoastog #27 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Nekem Audigy 2 SB0240 van, meglátjuk melyik lesz jó. Közben megkaptam az eredeti Driver CD.-jét is, felment, volt is EAX consol, de minden úgy lefagyott, hogy lassan ott vagyok, hogy dobom ki a gépből ezt az ócska szart... -
westcoastog
veterán
-
Julot
aktív tag
válasz
westcoastog #25 üzenetére
Az adatlapod nem néztem...
Megtennéd nekem, hogy elküldöd nekem a drivert, amit használsz, vagy adsz egy letöltési linket? Skat segítenél!
Köszönöm!
-
Julot
aktív tag
válasz
westcoastog #23 üzenetére
Inkább bosszantó! Neked milyen kártyád, és oprendszered van? Azt látom, hogy win7, de 64 bit? Milyen SB a kártyád?
-
Julot
aktív tag
válasz
westcoastog #21 üzenetére
No igen, ott kellene lennie... de nincs! Sem a David.k-féle drivernél, sem a PAX.-nál... ez kissé idegesítő... ötlete van esetleg valakinek? (win7 x64)
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Van egy SB Audigy 2 hangkártyám, az alaplapit váltottam ki vele. A Daniel.K féle drivert tettem fel Win7 x64 alá. De van egy kis problémám vele: az értesítési területen (az óra mellett) nem találok semmilyen ikont, amivel egy konzol, vagy a beállítások könnyen elérhetőek. Pl equalizer, stb... Ez normális, vagy én szúrtam el valamit a telepítésnél? Jó lenne valami ikon, van erre valami megoldás?
A segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.:
Julot -
puszpang
csendes tag
Hali!
Merre keressem a hibát?
Probléma: néha meg-megakad a hang. (Audigy SE)
Sima zenehallgatás közben (Winamp, MP stb.) ha programot indítok, fájlt másolok stb, akkor előjön a fent említett anomália, holott leterheltségről szó sincs.
Opr: Win 7 64bit
Konfig: Q8400, 4GB RAM; 500+500+1TB HDD-k; Radeon5770 1GB
Eddigi próbálkozások: gyári driverek, Daniel K pack-ok.XP-ről váltottam (ami hibátlan volt minden tekintetben - csak ugye elavult szegény) Win7 64-re, hát fura, hogy épp a hanggal akad gondom.
Vagy törődjek bele és szedjem ki a karit, majd próbálkozzak (és barátkozzak) az alaplapi Realtek-kel (hátha nála nincs ez az akadás), illetve annak hangjával...?Ideiglenesen visszaraktam a régi XP-s image-et. Természetesen tökéletes a hang, meg minden.
Ha esetleg van 5lete vkinek, megköszönöm!
-
Szekike01
csendes tag
http://driverpacks.net/driverpacks/windows/7/x86/audio/11.11
Nekem ez segített,win7 thin pc-n használom 4óra kutakodás után találtam rá!
Használjátok egészséggel! -
Gabrielsen
csendes tag
válasz
Gabrielsen #15 üzenetére
ez a pontos üzenet:
A(z) P17.sys fájl nincs digitálisan aláírva, ami azt jelenti, hogy a Microsoft Windows Hardware Quality Labs (WHQL) tesztlaboratóriuma nem tesztelte. Előfordulhat, hogy az eszköz gyártójától WHQL-emblémás illesztőprogramot is beszerezhet. -
Gabrielsen
csendes tag
válasz
Joe bácsi #13 üzenetére
Nekem egy Creative Labs Model: SB0570 karim van,új alaplapott vettem,beteszem a karit,leszedem hozzá a gyártó oldaláról a Win7 64 drivert,és amikor elindítok egy zenét,vagy bármilyen filmet,elkezd szaggatni nagyon,vagy recsegni,és fogalmam sincs mitől van!Megnézem a dxdiag fájlt és valami P17.sys nem ment át a WHQL aláírásán és ezért nem működik megfelelően,ezt írja ki mikor rámegyek a hangra :S!Valaki valami okosságot tud erre?Aki igen kérem írjon privátot!
-
-
Speed®
titán
válasz
Joe bácsi #10 üzenetére
Gyakorlatilag annyit tesz, hogy a driver nem érzékelt hardvert, győződj meg róla, benn van-e, mielőtt telepítenél. Nálam ilyet akkor csinált, mikor fél év után beraktam az Xtreme Audiot..aztán rájöttem, hogy oxidálódtak az érintkezők..kis kapirga+radír és máris dübörgött ;p
-
Joe bácsi
őstag
Beraktam másik pci portba a karit és a gyári cd-jén a telepítést elindítva ezt írja ki és nem tom mit jelent:
"Setup could not detect any Sound Blaster Audio card on your system.
Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup program.
Setup will now exit." -
Joe bácsi
őstag
Hy!
Van nekem egy Creative SB Live 5.1-es (SB 0060) hangkarim és tegnap elöttig a win 7-esemmel müködött, amig újra nem húztam a rendszert. Most az istenért sem hajlandó felismerni a karit. Drivert nem találtam a neten hozzá, mert nem támogatja a win 7-et. De akkor elötte 1 évig mégis, h.tudott müködni? Pedig semmit nem tettem fel a hangkarihoz.
-
norma87
csendes tag
A következő gondom lenne:
Van a gépemen egy Windows 7 64 bites oprendszer. Namármost a gépben egy Sound Blaster Audigy 2 ZS hangkari van. Leszedtem hozzá a megfelelő drivert. Ám ha a Line in bemeneten keresztül akarok felvenni valamit a hozzá adott programmal(de legyen akármilyen progi) a felvétel visszajátszákor szaggat,, recseg. Miért lehet ez?
Valamikor meg egyszerüen csak megjavul.. utána megint "elromlik"..:S Valaki pls -
sirdond
őstag
vagy esetleg [link]
-
CHIPman
nagyúr
Cool, de miért nem tetetted bele valamelyik moddal simán ide: [link]?
-
Reteek
csendes tag
Támogatott kártyák:
- Audigy Value
- Audigy SE
- Audigy LS
- Audigy 2 LS
- Live! 24-bit
- SB 5.1 VX
- X-Fi Xtreme Audio
Csomagok:
- Drivers for Windows 7 / Vista v5.12.1.2016 & Windows XP v5.12.01.622 (*)
- ALchemy 1.30.00 (Windows 7 / Vista only)- Audio Console 2.56.06
- Console Launcher 2.61.33- Host OpenAL 1.01.08 (Windows 7 / Vista only)
- SoundFont Bank Manager 3.21.00 (Windows XP only)- Volume Panel 2.21.10
**Végre egy teljes mértékben Windows 7 kompatibilis driver! x64 es környezetben is!**
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest