Üdv Nektek! 
1 órát keresgéltem, de nem találtam megoldást a hszek között.
Kérdés:
Van egy Audigy 2 ZS SB0350 oem karim Win7 x64 Ultimate alatt, asus p5k pro lapban (PCI).
Néha rákezd és szőrös elektronikus alapzaj kezd el hallatszani a fejhallgatómból. Ha átdugom a másik hangkártyámba (5.1 noname PCI), ott minden ok, de a hang mégsem egy Audigy.....visszadugom, ismét van alapzaj. Kipróbáltam mindenfélét, reinstall, letilt/engedélyez, átír, muteol mindent ami nem a fő output csatorna, stb...de semmi. Néha megy 5percig frankón, néha 1 órát, de elkezd utána szőrözni.
Most is hallom, olyan hang mint amit akkor hallunk amikor a rádióval 2 adó között áll a tuner. Tehát űrzaj, vagy mi
bár nem pont olyan, de nagyon nagyon hasonlít.
Viszont, van egy olyan beállítási lehetőség a driverben hogy "Digital output only" checkbox. na, ha ezt bepipálom, akkor 1 secre rá nagy koppanó hangot hallok, majd nagy csend, nem szól semmi. Gondolom átállítja az outputot analógról only-digitalra, legalábbis a felirat alapján...node ha kiveszem a pipát egyből, akkro visszajön a hang a fülesbe, és "normális/szép" megint egy ideig....néha egyből visszajön, néha csak idővel.
Szerintetek segítene a szoftvermod? Ha igen akkro az első hsz alapján csináljam, vagy volt közben update köztes hsz-ben?
Hm. Köszönöm szépen annak aki elolvasta, és erőt fordít segíteni 
Szép napot! 
SZERK: azt nem írtam, h azért hallgat el a digital output pipakor, mer hirtelen nagy hangerőt kap. ha winampban felrántom a hangerőt majd hirtelen le, akkor is megjavul egy időre.
[ Szerkesztve ]
hál'istennek pogány vagyok