Szia Mindenki ! Nekem Au2 ZS-m van.Működött is fajinul régebben (álltalában stereoban használom kicsi kis pc hangfalakkal,de van egy házi-mozi erősítőm is digitális bemenettel és néha ha zenét akarok hallgatni akkor azon használom) ,de pár napja azt vettem észre,hogy amikor átkapcsolok Digital outputra akkor 2/2.1-es beállításnál csend,4/4.1 v. 5.1-es beálitásnál meg az első hangfalaknál mondja azt,hogy Rear Left/Right.
Kicsit ledöbbentem... Aztán ki akartam próbálni az EAX panelen a - hú most nincs előttem. hogy is hívják ? - azt amikor 2x v. 3x stereora kever,de akkor meg azt kellet meg tapasztalnom,hogy az EAX panelen bármit is átállítok,akkor teljesen lefagy az a panel... Ekkor kezdtem el olvasni ezt a fórumot. Érdekelne ez a soft mod is ,de a fórum elején lévő linkek már nem nagyon aktuálisak meg frissek(gondolom),de ami legjobban érdekel az az,hogy végre szépen és stabilan működjön a rendszerem.(Win Xp) Próbáltam már felrakni azt a 3.5-ös meg a 3.6-os csomagot (nem tudom ezek-e a legjobbak) ,de az eax-ot nem akarta valamiért telepíteni. kiírt valami hibakodot és ment tovább a telepítés,de eax panelem az nincs.
Amit meg Anal szokot belinkelni az azt írja,hogy nem támogatott op.rendszer...
Na egyenlőre ennyi. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
''A világon 10 féle ember létezik : az egyik ismeri a kettes számrendszert a másik nem