- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Z-2300
Az 1300-as tua cerka elég lesz egy Audigy-nak.
A Xonar-ral meg az X-Fi-kkel én személy szerint úgy vagyok, hogy (az átlagembernek) feleslegesen jók már. Buliban nem fogjátok hallani a különbséget egy Audigy2 és X-fi között, ellenben a pénztárcád érezné... -
Wyll
őstag
szia
Tekintve, hogy jelenleg 35k-ért lehet legolcsóbban kapni, és alig volt használva, szerintem 30k simán elkérhető érte.
Kipróbáltuk itt a koleszszobában, és szobatársaimmal egybehangzó véleményünk a 20-25m2 hangosításának lehetőségéről: lehet.
(Hűtés elvileg csak annyi, hogy a mélynyomót ne tedd a szekrénybe, magyarul tudjon szellőzni, mert a hátulján van az erősítő bordája.)A hangkártya szerintem megfelelő hozzá, de nekem már az alaplapi Realtek ALC889A és a mostani Audigy2 között sem volt túl sok különbség, Genius hangkártyát meg még nem is használtam, úgyhogy egy jobban hozzáértő kollega megerősíthetne.
De 30k mellett néhány ezerért egy Audigy már nem olyan nagy tétel, és akkor tuti rendben vagy.Végül: ha ismerősé, akkor ki tudsz mindent próbálni, nem?
-
Wyll
őstag
válasz
Kis zöld izé #316 üzenetére
"Eeeekkkora lóf@sz a seggedbe!"
-
Wyll
őstag
válasz
anonymus89 #309 üzenetére
Bizony, ezt én is néztem, egy darabig a honlapjukon is 20700 Ft volt.
Már csak az a kérdés, hogy valahol fent van-e a honlapjukon, hogy minden ami ott található csak tájékoztató, semmiért sem vállalnak felelősséget... blabla -
Wyll
őstag
Micsoda??
Ne legyetek hülyék már! (hülye azért nem vagyok
)
~34től kapható!És ez igencsak szégyen amúgy a fukarékra nézve!!
-
Wyll
őstag
Nem mailben jelzem mert nem tudok segíteni
Szerintem is gyári hiba, tessék a fukarékon leverniHa tényleg minden szoftveres részt végignéztetek, max annyi ötletem van még,
hogy minden hardveres tekerentyűt is végigpróbáltatok, ugye? Nehogy "" legyen a boltban
(a minden alatt főleg a bass-szabályzót értem)
Meg próbáljatok mást is beledugni ugyanabba a kimenetbe, hogy tuti ott van-e a basszus.
-
Wyll
őstag
válasz
Kis zöld izé #299 üzenetére
No ez jó hír, köszi.
Mire gondolsz pontosan az EQ és a THX személyében?
Gondolom valamelyik szoftverre, de melyikre? (Ha az X-Fi-ére, akkor nálam esélytelen. Mint írtam, nemrégóta audigy2 felett diszponálok.) -
Wyll
őstag
Sziasztok!
Asszem ez erre a megfelelő topic.
Nekem is van már 1,5 éve egy Z-2300, és már a megvétele óta az a benyomásom róla, hogy nagyon sok a mély, túlságosan is szól a mélyláda. Még ha teljesen letekerem a mély gombját, akkor is.
Pl. történt, hogy az utóbbi időben (szobatársak miatt(kolesz)) főleg csak a fülhallgatómat használtam, így a Z-2300-at rég nem hallottam. De volt egy ötéves osztálytalálkozóm, amire hazavittem és videóvetítés hangosítása céljából megint használatba lett véve, és úgy éreztem szinte "égő" hogy mennyire szól belőle a basszus.Értem mire gondoltok, mikor azt írjátok, hogy simogatja az ember testét a basszus, nade ennyire? Nem is tudom hogy írjam le a hangját, mintha egy hang-mocsárban lennék. Mindent kitölt.
És mondom, a legfurcsább benne, hogy ha teljesen letekerem a mélyet, akkor sem hallgat el a mélytartomány teljesen. Mintha lenne rajta egy offset, vagy ilyesmi.Lehet szerintetek, hogy hibás darab?
A Sennheiser rádiós füles teljesen jól szól ugyanazzal a hangkarival, nincs vele gond.
Az alaplapi hangkártyáról van szó, amit a GA-EP35-DS3-am esetében egy ALC889A. Nemrég beszeretzem egy Audigy 2-t, de azon még nem hallgattam meg a Z-2300-at. Számíthatok változásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Napelem
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged