Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atomiapa

csendes tag

válasz funda55 #607 üzenetére

Hello!
    Nekem 2003 óta van meg az S 750 + DDTS 100 decoder. (129+39= 168 ezer Ft volt)
    Csak megerösíteni tudom, hogy gyönyörűen szól, ezért eszem ágában sincs lecserélni.
    A nappaliban házimozizásra és zenehallgatásra használom és mindkét feladatnak tökéletesen megfelel. Van néhány DVD-A lemezem, fantasztikusan szólnak. Én még lakásban nem hallottam ilyen zenei hangzást.( mintha jelen lennék a koncerteken, csak a szemem kell behunyni)
    Természetesen a TV-t (50 colos 1280x720) is ezzel erősítem a saját hangját meg kikapcsolom) meg az SD satelitet (Dreambox 7020), meg a HD satelitet ( Kathrein 910) is.
    És most szaporodott a dolga, mert összeraktam Tomi fiammal egy gyönyörűséges HTCP-t SilverStone LC 20-M alapokon mellyel 63. szülinapomon lepem meg magam hamarosan... Most már nem csk a 720p és 1080p mkv-t nézegetem, hanem a Blu-Ray és HD-DVD-ket is. (ezeket persze kiírni még nem tudom) A vinyóra gyűjtöm és onnan is játszom le.
    Egy érdekesség: azt hittem, hogy amikor megérkezik hozzám a Bu-Ray és a HD-DVD, akkor majd kénytelen leszek lecserélni az S 750-t, mert nem fognak működni a HD-s hangformátumok. Azt még mindíg nem értem, hogy miért, de tökéletesen szól a DTS-HD, HD Plusz, pedig optikain van összekötve, és ugyebár az S750 ilyen decodolást nem tud.
    Egy a lényeg, gyönyörűen szólnak ezek is, és az S750-t mégsem kell lecserélni.(sajnáltam volna)
    Elnézést hogy fogadatlan prókátorként belekotyogtam a beszélgetésbe. :((

Új hozzászólás Aktív témák