Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atomiapa
csendes tag
válasz
Gál István #1210 üzenetére
Én meg az Onkyo TX-SR 608-al szemezek.
Az S750 hangszóróit szeretném megtartani (ha össze lehetne házasítani vele, még utána kell néznem...)
Az 1080p-s video felkonvertálás minden video jelből (DVD, SD satellit Dreambox 7020, ) meg javítana a rendszer minőségén, persze a HD-s Kathrein műholdvevőnek és a Blue-Ray filmlejátszásnak sem tesz rosszat... -
atomiapa
csendes tag
válasz
Gál István #1207 üzenetére
Az Onkyo TX-SR 308-t körbenézted-e ?
-
atomiapa
csendes tag
válasz
Gál István #1207 üzenetére
Milyen hangfalakkal lesz körberakva a Denon AVR-1311?
-
atomiapa
csendes tag
Már régen jártam erre, egy kissé eldurvult a vita.
Én figyelmetekbe ajánlanám a korábbi 608 és 836- os hozzászólásaimat.
Változatlanul meg tudom erősíteni, hogy a berendezés kifogástalanul és fantasztikusan szól.Ami meglepett és külön öröm számomra, hogy a legújabb HD-s hangformátumok is kitűnően szólnak rajta egy HTCP rendszerbe állításával, így mégsem kell lecserélnem, most már véglegesen maradni fog az S-750-es, örökké!
Szívesen megmutatom az érdeklődőknek Szentesen.
üdv -
atomiapa
csendes tag
Hello!
Én eddig a DDT-S 100 decoderével használtam 2003 óta a legnagyobb megelégedéssel a nappaliban. (607. és 609. hozzászólások)
Az új HD-s hangformátumok és HD-s videók megszólaltatása érdekében nem a decodert cseréltem le (megjegyzem nem is tudom létezik-e jelenleg ilyen decoder) hanem egy egyedileg összerakott HTCP-vel egészítettem ki a rendszert. A HTCP-ben alaplapi integrált 7.1 van, ami az új HD-s hangformátumokat is decodolja, ezért 8 csatornás analóg összeköttetést kellett csinálni.Ilyenkor a beépített váltókapcsolót át kell váltani, ami a PC és a Decoder közötti váltást csinálja.
A hangfalrendszer gyönyörűen, fantasztikusan szól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
üdv:ST -
atomiapa
csendes tag
válasz
Borisz76 #609 üzenetére
Hello!
Hát éppen erről beszéltem, hogy legnagyobb meglepetésemre, de nem kell lecserélnem a DDTS-100-as decodert, mert a HD-DVD HD-s hangformátumai tökéletesen megszólalnak.
Na ez az , amit nem értek.
Vagy talán az alaplapi hanagcsip kódolja ki?
De akkor meg hogy megy át, mert csak digit.optikaival van összekötve.
Az alaplapnál a következő infó van, talán ez a rejtély kulcsa?
Alaplap: GIGABYTE X38-DS5
ALC 889A with DTS Connect enables high quality Full Rate Lossless Audio end support for both Blu-ray end HD-DVD. -
atomiapa
csendes tag
Hello!
Nekem 2003 óta van meg az S 750 + DDTS 100 decoder. (129+39= 168 ezer Ft volt)
Csak megerösíteni tudom, hogy gyönyörűen szól, ezért eszem ágában sincs lecserélni.
A nappaliban házimozizásra és zenehallgatásra használom és mindkét feladatnak tökéletesen megfelel. Van néhány DVD-A lemezem, fantasztikusan szólnak. Én még lakásban nem hallottam ilyen zenei hangzást.( mintha jelen lennék a koncerteken, csak a szemem kell behunyni)
Természetesen a TV-t (50 colos 1280x720) is ezzel erősítem a saját hangját meg kikapcsolom) meg az SD satelitet (Dreambox 7020), meg a HD satelitet ( Kathrein 910) is.
És most szaporodott a dolga, mert összeraktam Tomi fiammal egy gyönyörűséges HTCP-t SilverStone LC 20-M alapokon mellyel 63. szülinapomon lepem meg magam hamarosan... Most már nem csk a 720p és 1080p mkv-t nézegetem, hanem a Blu-Ray és HD-DVD-ket is. (ezeket persze kiírni még nem tudom) A vinyóra gyűjtöm és onnan is játszom le.
Egy érdekesség: azt hittem, hogy amikor megérkezik hozzám a Bu-Ray és a HD-DVD, akkor majd kénytelen leszek lecserélni az S 750-t, mert nem fognak működni a HD-s hangformátumok. Azt még mindíg nem értem, hogy miért, de tökéletesen szól a DTS-HD, HD Plusz, pedig optikain van összekötve, és ugyebár az S750 ilyen decodolást nem tud.
Egy a lényeg, gyönyörűen szólnak ezek is, és az S750-t mégsem kell lecserélni.(sajnáltam volna)
Elnézést hogy fogadatlan prókátorként belekotyogtam a beszélgetésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest